• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

$saç (2).jpg benim de saç maceram bu işte kızlar..

İlk olarak teşekkür ederim :61: Dipler sıkıntı oluyor, evet. Dibimin geldiği ve gözümün bir kısmının göründüğü bir fotoğraf daha ekliyim.

Saç rengim açık altın sarısı ve kendim boyadım :)

Merhaba.. saç renginiz çok hoş ona dicek lafım yok ama bana özelden msj atabilirmsiniz bakım ürünü ne kullanıyorsunuz parlak ve ışıltılı görünüyorlar nasıl oldu ltfnnn:26:

Bu da benim şuan ki saç rengim...
değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar...

$......jpg

İlk olarak teşekkür ederim :61: Dipler sıkıntı oluyor, evet. Dibimin geldiği ve gözümün bir kısmının göründüğü bir fotoğraf daha ekliyim.

Renk çok harika.boyanın markasını ve numarası nedir canm?

rengi çok güzel tutturmuşun cnm gayet hoş durmuş :34: ama diplerin de koyu baya boyadan önce açtın sanırım rengini açık altın sarısı da bir tek nevacolorda var diye biliyorum o mu kullandiğn boya cnm :26:

Bu da benim şuan ki saç rengim...
değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar...

Eki Görüntüle 301225

canım senin rengin ne tam olarak çok begendim saçların $IMG0007A.jpg
benim saç rengim bu seninki gibi bir renk istiyorum oryalsiz olur mu acaba? oryal yüzünden belimdeki saçlarım yandı kısacık kestirdim.cok zor uzattım bu boya kadar.bir daha riske atamam

canım senin rengin ne tam olarak çok begendim saçlarınEki Görüntüle 301484
benim saç rengim bu seninki gibi bir renk istiyorum oryalsiz olur mu acaba? oryal yüzünden belimdeki saçlarım yandı kısacık kestirdim.cok zor uzattım bu boya kadar.bir daha riske atamam

canım ben bu saçı bir kez oryelle açtım daha sonra hep platin renklerine boyadım bu renk ortaya çıktı...

Back