• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

kızlar ben bugday tenlıyım ve saclarımı sarı yapmak ıstıyorum ama ole cok acık bır sarı degıl . Lakın saclarım cok az daha da azalmasından korkuyorum napmam lazım . Ama sacımı sarı da yapmak ıstıyorum :/

evet saçları çok güzel reklam olmasın demiş ama saçınn bakımını yazmış rengini yazmış bunlar reklam degılmi :)

artı faydalı olmucaksa neden koymuş o rengi ? :)
ve bu renk herkezı aldatmış altın sarısı kesınlıkleeeeeeeeeeeee degil altın sarısını onun saç dipleri koyu bıkere boyadıgı zaman turuncu olur % 100 orielle açılmış o saçlar bi kere arkdaşllar yıllarca bende kullandım 15 yıl kadsar ortalama bende kendım yaptım

Rapunzeeel'in saçlarının reklamını yapma gibi bir kaygısı yok, sadece zamanında her üyenin düşündüğü gibi marka verirse reklam olabileceğini düşünmüş. Bir de uzun zamandır giriş yapmadığı için son zamanlarda yapılan yorumlara cevap veremiyor. Zamanında topiğinde paylaşmıştı saç rengini.
Buyrun buradan saç rengi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz;

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/443154-uzun-saglikli-guzel-saclar-icin-denedigim-dogal-tarifler-resimli-128.html#post24286523

Rapunzeel'in bize çok yardımı dokundu, onun yanlış anlaşılmasını istemem o yüzden...

Bu arada saç rengi altın(dore) yansımalar barındırıyor. Boyaya açıcı katıldığı için ve doğal tonla karıştırdığı için turunculuk olmamış.

İkisi de Palette

Bu Gün Batımı
$2012-03-04-160.jpg

Bu da Kızıl Çikolata
$2012-04-03-580.jpg

bakırı kahveyi sevenlere sıddtle tarcın kahve tavsıye edıyorum

Back