• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

canım ben lensle kullanmıyorum bu saçlarımı.bi ara heveslendim freshlook honey kullandım ama o da çok belli oluyodu.doğal durmuyodu, sonra kullanmamaya karar verdim ki zaten göz rengim orta kahverengi.ama saç rengime göre uyum sağladı.hatta bak bi de gözlerim açık da koyabilirim. ;) bu arada saç köpüğü kullanıyorum ben.saçlarım katlı olduğu için, daha derli toplu duruyor o şekilde.
Eki Görüntüle 270557 [/QUOTE
ay hakkaten insanı gözler teşir ediyor..çokta güzelmişsin maş...lensede gerek yokmuş yani:1:bur renkte sanırım gözlerde açık renk görünüyor aklımda bulunsun:31:güle güle kullan hyatım:46:

evet güzeldide işte o zaman 3-4 ay tarcın bakır boyamıstım akmıstı baya sonra açim rengini diye açık papatya yapim dedim o çıktı meydana :)

tarçın bakır süperr yaa hangi renk saçın ustune boyamıstın tarcın bakırı öğrenebilr mıyımm :):):)bn de boyamak istiorum da

tarçın bakır süperr yaa hangi renk saçın ustune boyamıstın tarcın bakırı öğrenebilr mıyımm :):):)bn de boyamak istiorum da

ben genelde karamel sarı tonları kullanırım tarcın bakırıda karamel üzerine boyamıstım :) ilk boyandıgında koyu tuttu ama yıkandıkcaa acıldı o foto boyadıgımın ertesi günü ceklmişti :)
buda gün ısıgındaki hali yine aynı gün
$Kopyası 184920_10150110320314796_730179795_6304615_244095_n.jpg $Kopyası 185932_10150110320649796_730179795_6304619_4184580_n.jpg

$100_4830.jpg $100_4832.jpg

Benim saç rengimde bu.Ben sarı yapmaya çalışırken o inadına bakır tonlarında fln oluyo :50:
Hangi renk kullanmalıyım ve tenime uyarmı daha açığı sizce

$DSC02997.jpg

Merhaba kızlar benim saçım normalde kestane rengi direkt saçımı açmadan üstüne kolestonun doğal saç boyası olan açık küllü kumrala boyadım sonuç :)

kışkırtıcı viyole muhteşem duruyormuş. direkt siyah saçın üzerine mi uyguladın acaba? yoksa daha mı açıktı rengi?

teşekkür ederim.
ilk resimdeki kırmızı saçımı koleston kızıl viyole ye boyamıştım, boyadıktan sonra çok çok koyu bir kızıl oldu onun üzerine de palette kışkırtıcı viyole ile boyadım.
siyah olan şimdiki halim, sıra yanlış olmuş
:1:

teşekkür ederim.
ilk resimdeki kırmızı saçımı koleston kızıl viyole ye boyamıştım, boyadıktan sonra çok çok koyu bir kızıl oldu onun üzerine de palette kışkırtıcı viyole ile boyadım.

yalnız ılk sıradakı asırı kırmızı bır renk.sankı kuaförde boyanmıs gıbı.dıger alttakı kızıl daha hoş durmus kafam karıstı hangısı hangı boya:D

denizimsii....... saç rengin lütfen bizlerle paylaşırmısın marka ve numarasını canım:21:

KızLar seLam..yazdıkLarınızı okuyunca bende ekLiyeyim fotoLarımı dedım..Gerçi bnm saç maceram biraz uzun =) yanii neredeyse her rengi denedim =) Tabii ki çok doğru bişey yapmadım saçLarım baya yıprandı ama değişikLiğe bayıLıorum duramıorum saç rengi değiştirmek hastaLık oLdu gaLiba :S:S
Eveet şimdi başLıorummm =)

Bu orjinaL saç rengimin üzerine iLk sarı hevesimLe baLyaj yaptırdıgım zaman...
$1.jpg

Sarı takıntımın gittikçe arttığı zamanLar..pLatin oLmuştum ama o resimLerimi buLamadım..bunLar bayağı boyanın aktıgı dipLerimin geLdiği zamanLar...
$2.jpg $3.jpg

BunLar da Artık çevremin yaptığı ısrarLarLa sarıdan karameL ve bakıra döndüğüm farkLı tonLardaki haLLerim...
$7.jpg
$6.jpg
$5.jpg
$8.jpg

En sonunda kendi saç rengime dönmeye karar verdiğim zaman koyu kestaneye boyadığım haLim...Son resim de saçımın bugunki rengi..
$10.jpg
$9.jpg
$11.jpg

teşekkür ederim.

hehe. valla 3 haline de hayran kaldım. çok tatlı durmuş saçında.

yalnız ılk sıradakı asırı kırmızı bır renk.sankı kuaförde boyanmıs gıbı.dıger alttakı kızıl daha hoş durmus kafam karıstı hangısı hangı boya:D

ilk resimde olan kırmızı rengi kendim elde ettim canım, yani oriel yok. boyaya boyaya tutturdum sonunda. kendi saç rengim kahverengi. o renk için kor ateş kızılı kolestonun ve akos tu galiba çilek kızılını kullandım genellikle.

$yughıkjlm.jpg

jeans color ile cile yapınca da böyle oluyordu tatlım. umarım netliğe kavuşturabildim.
en alttaki de kırmızı akıp üzerine kızıl viyole ve kışkırtıcı viyole ile yaptığım renk.

floyd , çok teşekkür ederim canım sağol :3:

Son düzenleme:
Back