• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

$DSCF3709.jpg

bu da benim saç rengimmm...

bende kışkırtıcı viyole tonlarında boyamak istiyorum.Hangi markanınkini kullandınız..

kusura bakmayın çok geç gördüm, foruma pek sık gimiyorum da.

koyu saçlar için palette nin kıçkırtıcı viyole diye bir boyası var 6.99 numarası da.
içine viyole yoğunlaştırıcı igora da var sanırım koyarsan daha net viyole rengi elde edilebilir diye düşünüyorum.

İlk olarak teşekkür ederim :61: Dipler sıkıntı oluyor, evet. Dibimin geldiği ve gözümün bir kısmının göründüğü bir fotoğraf daha ekliyim.

Saç rengim açık altın sarısı ve kendim boyadım :)

aman allahımmm işte günlerdir aradığım saç rengi altın sarısı diyorum diyorum kimse tam istediğim tonu anlamıyordu:43:
süper yakışmış saçlar sana 2. eklediğin fotoda belli oluyo.yeni evliyim eşim sarı die tutturdu rapunzelcim şu özelden yazdığın boyanı banada sölesen diorummm çok mutlu olurum:43:

bu arada kendim boyadım demişsin bende röfle değilde evde kendim yapmak istiorum önceden röfle yaptım bi avuç kaldı saçım:43: saç tonum altın kumral gibi bişi sanki azcık bakırlık var bendede bu renk tutarmı dersinEki Görüntüle 375231

şu resimdeki bayanın saçlarına benzio benim biraz daha açık sanki. tabi benim kaşlarda koyu ten beyaz gözler kahve rapunzel arkadaşımın muhteşem saç rengi banada yakışırmıki yaaa önceden sarı yapmıştım ama koyuydu

Şimdi çektim :) palette altın karamele boyamıştım ama koyu tuttu, sanırım zemin rengim ile ilgili.

$IMG_0117.jpg

hmm peki akmış hali mi ilk boyanmış hali mi ?
tarçın bakıra boyarsam sanki çok fazla kızıl olucakmış gibi geliyor saçım ama senin saç rengin gayet güzel olmuş,
saçını boyamadan önceki zemin rengin neydi ?

benim saçlar mavi siyahtı 8 ay boyamadım üzerine sonra bu tarçın bakırı yaptım ben böyle tutttu uçlar zaten biraz daha koyu bu yüzden. 3. boyamamda renk tam oturdu
Bu 4. boyamadan sonraki hali
$71904_468885993544_710788544_5384803_4664417_n.jpg

O gördüğün fotolardakide hep boyandığının ertesi günü çekilmiş halleri

Son düzenleme:
palette altın karamel normalde baya açık oluyor, ben de boyamıştım bir ara..dediğin gibi sen koyu saça boyamışsın demek ki..

Evet acık bi renk ama benim zemn baya siyah, flaş da yok o yüzden de koyu görünüyor bu kadar koyu değil aslında

Back