saç rengin çok güzel ama sarı kullanmak çok zor yaaa diplerle nasıl baş ediyosun birde sendeki gözler ne renk kahvemi:44:birde kuafördemi boyattın kendinmi boyadın birde renk tam olarak platinmi oluyor..hepsi bukadar..
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saç rengin çok güzel ama sarı kullanmak çok zor yaaa diplerle nasıl baş ediyosun birde sendeki gözler ne renk kahvemi:44:birde kuafördemi boyattın kendinmi boyadın birde renk tam olarak platinmi oluyor..hepsi bukadar..![]()
güzelim valla kaşın gözün meydanda ama ben göremiyorum yaaa nerenk gözlerin merak ettim bende takıntı oldu koyu renk gözede platin sarı olmazki diyorum bendeki öyledelensmi alsam felan diyorum..:44:
oof ooff off maşllh :)) Ne kadar bakımlı duruyor saçınız :) Çok güzel ve parlak çok beğendim sakın rengiini değiştirmeyin çok yakışmış size çok beğendim mükemmeellll![]()
birde boyada hangi markayı tercih ediyorsun acebaa:44:![]()
Gözlerim mavi. Koyu renk göze koyu makyaj yapıldığında bence platini çok iyi taşıyor. Tabi lens de bir alternatif :)
Çok çok teşekkür ederimAra ara düşünsem de değiştirmem gibi geliyor :)
eh doğruya doğru sendeki mavi bendeki kahve sana yakışmıcakta banamı yakışıcak aaaaben kahve göze yakıştıramıyorum oyüzdende ffffffff platin yapamıyorum çok yapay oluyo hele bendeki kara kara kömür gibi kaşlar
lenste nereye kadar...biz bal köpüklerine dönelim yine napalım
![]()
rapunzel bende boyanı merak ettim![]()
Tesekkür ederimbi de benim sacım suan acık kumral-koyu sarı arası bir şey. ilk boyamada bu kadar acılır mı sence. gercekten tam istedigim renkk :90:
Zevklerimiz bir o zaman :90: Boyanın içine biraz daha açıcı eklersen en fazla 2. boyamaya elde edebilirsin![]()
Tesekkür ederim canım bayramdan önce boyamayı düsünüyorum boyayınca sonucu söylerim![]()
Sana çok yakışmış orası bi ayrı gerçek renkte çok güzel..bal köpüğünün çoook çeşidi var sanırım bazısı dahabi turuncumsu oluyo..sevmiyorumama sennki güzel..lens istiyorum yaaa ama böyle bir renge nasıl yakışır yeşillll yada mavi...offfff
![]()