canım ben lensle kullanmıyorum bu saçlarımı.bi ara heveslendim freshlook honey kullandım ama o da çok belli oluyodu.doğal durmuyodu, sonra kullanmamaya karar verdim ki zaten göz rengim orta kahverengi.ama saç rengime göre uyum sağladı.hatta bak bi de gözlerim açık da koyabilirim.bu arada saç köpüğü kullanıyorum ben.saçlarım katlı olduğu için, daha derli toplu duruyor o şekilde.
Eki Görüntüle 270557 [/QUOTE
ay hakkaten insanı gözler teşir ediyor..çokta güzelmişsin maş...lensede gerek yokmuş yanibur renkte sanırım gözlerde açık renk görünüyor aklımda bulunsun güle güle kullan hyatım
evet güzeldide işte o zaman 3-4 ay tarcın bakır boyamıstım akmıstı baya sonra açim rengini diye açık papatya yapim dedim o çıktı meydana :)
tarçın bakır süperr yaa hangi renk saçın ustune boyamıstın tarcın bakırı öğrenebilr mıyımm :):):)bn de boyamak istiorum da
kışkırtıcı viyole muhteşem duruyormuş. direkt siyah saçın üzerine mi uyguladın acaba? yoksa daha mı açıktı rengi?
Bende merak ettiiimmmmHemen yazıyorum özelden :)
teşekkür ederim.
ilk resimdeki kırmızı saçımı koleston kızıl viyole ye boyamıştım, boyadıktan sonra çok çok koyu bir kızıl oldu onun üzerine de palette kışkırtıcı viyole ile boyadım.
siyah olan şimdiki halim, sıra yanlış olmuş
teşekkür ederim.
ilk resimdeki kırmızı saçımı koleston kızıl viyole ye boyamıştım, boyadıktan sonra çok çok koyu bir kızıl oldu onun üzerine de palette kışkırtıcı viyole ile boyadım.
siyah olan şimdiki halim, sıra yanlış olmuş
yalnız ılk sıradakı asırı kırmızı bır renk.sankı kuaförde boyanmıs gıbı.dıger alttakı kızıl daha hoş durmus kafam karıstı hangısı hangı boya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?