Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

kuaförüm saçlarıma sarı gölge attı önce sonrada bakır kızılı ile açık kumral rengini karıştırıp saçlarımı boyalı harika bie renk oldu karamel gibi ama gölgeli gölgeli...

İlk olarak teşekkür ederim Dipler sıkıntı oluyor, evet. Dibimin geldiği ve gözümün bir kısmının göründüğü bir fotoğraf daha ekliyim.

Saç rengim açık altın sarısı ve kendim boyadım :)

çok güzel saç renginiz, çok beğendim

güzelim valla kaşın gözün meydanda ama ben göremiyorum yaaa nerenk gözlerin merak ettim bende takıntı oldu koyu renk gözede platin sarı olmazki diyorum bendeki öyledelensmi alsam felan diyorum..:44:

oof ooff off maşllh :)) Ne kadar bakımlı duruyor saçınız :) Çok güzel ve parlak çok beğendim sakın rengiini değiştirmeyin çok yakışmış size çok beğendim mükemmeellll

güzelim valla kaşın gözün meydanda ama ben göremiyorum yaaa nerenk gözlerin merak ettim bende takıntı oldu koyu renk gözede platin sarı olmazki diyorum bendeki öyledelensmi alsam felan diyorum..:44:

Koyu renk göze koyu makyaj yapıldığında bence platini çok iyi taşıyor. Tabi lens de bir alternatif :) Benim mavi.

oof ooff off maşllh :)) Ne kadar bakımlı duruyor saçınız :) Çok güzel ve parlak çok beğendim sakın rengiini değiştirmeyin çok yakışmış size çok beğendim mükemmeellll

Çok çok teşekkür ederim Ara ara düşünsem de değiştirmem gibi geliyor :)

Son düzenleme:

eh doğruya doğru sendeki mavi bendeki kahve sana yakışmıcakta banamı yakışıcak aaaaben kahve göze yakıştıramıyorum oyüzdende ffffffff platin yapamıyorum çok yapay oluyo hele bendeki kara kara kömür gibi kaşlar lenste nereye kadar...biz bal köpüklerine dönelim yine napalım

Teşekkür ederim, sana da çok yakışacağına eminim :) Kaş rengini kırdırmak zor değil gerçi ama bal köpüğü de çok hoş bir renk

Tesekkür ederim bi de benim sacım suan acık kumral-koyu sarı arası bir şey. ilk boyamada bu kadar acılır mı sence. gercekten tam istedigim renkk :90:

canım ben lensle kullanmıyorum bu saçlarımı.bi ara heveslendim freshlook honey kullandım ama o da çok belli oluyodu.doğal durmuyodu, sonra kullanmamaya karar verdim ki zaten göz rengim orta kahverengi.ama saç rengime göre uyum sağladı.hatta bak bi de gözlerim açık da koyabilirim. bu arada saç köpüğü kullanıyorum ben.saçlarım katlı olduğu için, daha derli toplu duruyor o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…