• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

Kendi saç rengimi gördükçe pişman oluyorum ama seviyorum da mavi siyahı
Bakır kırmızı düşünüyorum bu aralar onu da boyadıktan sonra kendi rengime dönmek istiyorum
Diplerden açık renk gelmesi kötü oluo
bana da saçlarının beyazlaması genetik mi diyenler oluo beyaz değil sarı onlar diyorum :1:

Bi de onu dene bakalım bence kışın dene şimdi yazın da kendi sacına dönersin :49:
Bende kızıl istiyorum cok ama böyle actırmısken rengini bozmak istemiyorum galiba biraz daha acık renk yapıcam :69:

ilk fotoğrafta palette 9.0 sarı kullanmıştım 4 ayda anca bu renk oldu 2.de kuaförde koyu kestaneye döndürdüler 6 ay sonra 3.de koleston 8.0 açık kumral kullandım ve 1.5 ay geçti dün kuaförde organik açıcı(ilk defa açıcı kullandılar) ve palette 9.0 sarı ile bir rengi karıştırıp bu rengi yaptılar (son foto) daha alışamadım :1:

Son düzenleme:

Canim cok begendim sac rengini, nasil elde ettigini paylasabilir misin?

Evet Slania'm küllü sarı :61:
Hayır yok aradaki beyazlık yüzümün yan tarafı :1:

O zaman senin 9.1 ya da 10.1. Benim 8.1 civarinda bir renk. :82:
Ben beyaz balyaji cok severim. Bu kizce acaba bi ara beyaz balyaj mi yaptirdi diye düsündüm. :1:

ilk fotoğrafta palette 9.0 sarı kullanmıştım 4 ayda anca bu renk oldu 2.de kuaförde koyu kestaneye döndürdüler 6 ay sonra 3.de koleston 8.0 açık kumral kullandım ve 1.5 ay geçti dün kuaförde organik açıcı(ilk defa açıcı kullandılar) ve palette 9.0 sarı ile bir rengi karıştırıp bu rengi yaptılar (son foto) daha alışamadım :1:

Dogal saclarima kavusunca 9.0 sariyi ben de kullanmayi düsünüyorum.
3. resimdeki gibi bir renkti benim dogal sacim ama diplerden koyu geliyor. Umarim acilir rengi...

buda benim rengim... $Fotoğraf-0480.jpg

$painn.jpg

aklımdaki bu renk değildi ama çok severek kullanıyorum,
bir ay daha kullanayım kumral boyatacağım
:69::69::69:

Canim cok begendim sac rengini, nasil elde ettigini paylasabilir misin?

O zaman senin 9.1 ya da 10.1. Benim 8.1 civarinda bir renk. :82:
Ben beyaz balyaji cok severim. Bu kizce acaba bi ara beyaz balyaj mi yaptirdi diye düsündüm. :1:

Dogal saclarima kavusunca 9.0 sariyi ben de kullanmayi düsünüyorum.
3. resimdeki gibi bir renkti benim dogal sacim ama diplerden koyu geliyor. Umarim acilir rengi...

ilk fotodakı sacının rengıı cok guzelmısss

birbirinden güzel sarılarrrr bende istiyorum ama koyu kahve saçlarım var nasıl olcek bu iş:63:lenste istiyorum ama çokmu yapay olurum bilemedim şimdi:1::12::12:

Son düzenleme:
Acık kumral saclarımı sevgilim istiyor diye bugün koyu kumral yaptım o da kardesi yüzünden beni azarladı yarın görüscktk sürpriz yapcktm güya iyi halt ettim canım saclarımı mahvettim

Back