• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimde değişiklik yapmak istiyorum ne önerirsiniz?

yasemindeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
468
154
133
kızlar ne yapsam bilmedim saç rengim yıllardır aynı siyah yani.esmer kara kaş kara göz bir hatunum bana yardımcı olun değişiklik yapmak istiyorum fikrinizi almak istiyorum. $75835_166138640073594_100000323769126_424578_7095603_n.jpg

herkes öyle diyor ama ben sıkıldım değişiklik olsun istiyorum ama kafam çok karışık

size bi öneride bulunayım MAGİC TOUCH kuaför indirme girmiş ve inanılmaz güzel şaçlar yapılıyor.daha dün boyattım bende değişiklik istiyordum çok güzel oldu.tavsiye ederim.tunalıda kaliteli bir yer.kesinlikle memnun kalırsınız.

size bi öneride bulunayım MAGİC TOUCH kuaför indirme girmiş ve inanılmaz güzel şaçlar yapılıyor.daha dün boyattım bende değişiklik istiyordum çok güzel oldu.tavsiye ederim.tunalıda kaliteli bir yer.kesinlikle memnun kalırsınız.

çok teşekkür ederim hangi renge boyattın valla ben çok kararsızım napsam bilmedim yardım edin:(

kahveye boyadılar saçlarım sizin gibiydi.kahve arasına açık ton gölgeler verildi.mutlaka gidin derim en azından fikir alırsınız oradan

keşke bir resminizi koyabilseydinizde görebilseydim saçlarınızı çok merak ettim şimdi ayıptır sorması kaça boyattınız acaba benim saçlarım uzunda biraz

Back