- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
hangı model canım? kendı saç bılgılerınıde verırmısın ...renkmı sordun şekılmı bıde
sosis bigudi ıle yapılışı
çok temız olmayan saça hafıf nemlıyken yumuşak gösteren saç köpüğü sürülür..saçlar ıkı parmak kalınlıgında tutamlara ayrılır ve yatay şekilde geriye dogru bigudiye sarılır..perçemler ayrılır bır toka ıle tutturulur.saçın yapısına göre 1 ile 3 saat beklenir düz saçlarda süre uzatılabilir..işiniz aceleyse fön makinesi ile uzaktan ısı tutulur..sonra avuca 7-24 yada saç serumu surulur..yavaşça tek tek bıgudiler parmak uçlarıyla dagıtmadan açılır..hepsı bıttıkten sonra tekrar saç serumu surulerek parmaklarla tane tane ince hatlar şeklinde açılır..eger cok tuttuysa aşagı dogru çekerek açılır...hepsını ince tutamlar halıne getırdıkden sonra saç rengıne uygun tel tokalarla kulak hızasından alınan 3 tutam saç yarım burularak tepeye dogru tutturulur perçemlerede hafıf kabarık içe dogru fön çekilir..tepeye de hafıf içten ince tarakla krepe atılır.sonra saç sabıtlenmesı açısından yıne yumuşak gösteren sprey ile uzaktan spreylenır..
merhaba miriana.topiğiniz hayırlı olsun.ben saçlarımı doğal küllü bir sarı yapmak istiyorum bir senedir denemediğim renk kalmadı ama küllü renkler yeterince küllü olmuyor diplerde turunculuk ,uçlardada yeşillik veya çiğlik oluyor.şuanda saçlarımı 8.1 küllü açık kumrala boyadım ama dediğim gibi çiğ bir renk oldu.lorealin silver şampuanından bahsedildiğini duydum.acaba bu şampuanı kullansam istediğim küllü sarı tonlarını elde edbilirmiyim.cevaplarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?