- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
- #1.061
kızılı açtırıp turuncu yapmıştım sonra siyah. bu geçişleri 3 ay içnde yaptım. şimdi bu siyahtan nasıl kurtulucam?
(milyon keredir bunu yazıyoru. hala umudum var bırı se verecek derdıme:))
Saçın boyasının içerisine badem yağı ve zeytinyağı eklesek nasıl olur. =)
mrhabalar benım sacım belıme yakın cok ınce tellı degıl cokda kalın degıl oldukca gur ve dalgalı bı yapıya sahıp kolayda yaglanmaz. bugday tenlıyım yesıl gozluyum .kuruda sayılmaz sacım.ben ılk dea sacımı ıkı ay once boyadım palettedenın altın karamelını aldım yetmedı gec saatte de acık olan markette kolestoonun law atesı wardı onu aldım onu karstrmaya calıstım sacım cok kotu olmadı ancak on taraflarda altın karamel agrlıklı oldugu ıcın on tarafım daha acık denızde de ıyıce acıldı kumral tonu boyamak ıstyorum ama onu arkası tekrar farklı olur dıye korkuyorum boyadıgımda yıne onu acık mı olucak basta olee oldugu için yada bnu kapatıcak bı boyama seklı warmı once arkaları boyayıp sonramı onu oyasam nolur bana yardımcı olunnn ya lutfen bı akıl werın .
keske bırıde bana yardımcı olabılseydı:S:S:
Kızlar loreal excellence pro-keratin 6.35 rengini gördüm çok hoş duruyor. Kutudaki resimden daha koyu tutuyomuş boyalar genelde açık ton boya ile
karıştırılsa nasıl olur sizce.
ben palette 6-68 bronz kahveyle 9-0 sarıyı karıştırmıştım karamel tonlarında bi renk olmuştu mesela ama sarı rengin üstüne yapmıştım
merhabalar, umarım bana da yardımcı olursunuz ben de bir heves kahverengi saçlarımı karamele boyadım ancak kaşlarımla hiç uymadı ve çok çabuk aktığı için 2 hafta sonra koyu kahveye boyadım şuan biraz aktı koyu kahve ancak bakır rengi çok istiyorum. kaşlarım siyah olduğu için açık tonların bana yakışmadığını düşünüyorum sizce napmalıyım? kahve bakır tonları koyu bakır yakışır mı? beğendiğim saç renkleri şöyle: Eki Görüntüle 229120 Eki Görüntüle 229121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?