• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

kızılı açtırıp turuncu yapmıştım sonra siyah. bu geçişleri 3 ay içnde yaptım. şimdi bu siyahtan nasıl kurtulucam?
(milyon keredir bunu yazıyoru. hala umudum var bırı se verecek derdıme:))

benim doğal saç rengim koyu kahverengi, şimdi de açık kumral, ten rengim beyaz. uzun zamandır siyaha boyatmak istiyorum. kuaförüm boyamak istemedi aslında bana yakışmayacağını düşünüyor ama çok içimde kalacak. saç rengimi de sık değiştirme gibi bi hevesim yok. sizce bana siyah yakışır mı?

kızılı açtırıp turuncu yapmıştım sonra siyah. bu geçişleri 3 ay içnde yaptım. şimdi bu siyahtan nasıl kurtulucam?
(milyon keredir bunu yazıyoru. hala umudum var bırı se verecek derdıme:))

Sacini zaten cok kisa surede cok yipratmissindir,sonucta o kadar islem gordukten sonra yipranmama sansi yok bu kadar sacinla neden oynuyorsun?Istedigin renk acik renkse neden siyah yaptin? tabi ki hepimiz degisiklik istiyoruz ama 3 ayda 3 renk tuhaf kusura bakma deprsyonda bile iken insan bu kadar oynamaz kenidyle yazik sacta sonucta yipranir siyahi acmak icin bence sacini dinlendir ,bakim yaptir sonra bu ise kalkis yoksa saclarin yipranmis hangi renk olursa olsun puskul gibi durur ,hos olmaz bir kac ay dinlensin 6 ay gibi bakimlarla toparlansin ctirmak disinda baska caren yok atirip boyatirsin birde haci sakir siyahi kitiyor diyorlar dene istersen..

Benim saclarim 3 yildir siyah belime kadar ve cok saglikli simdi actirmak istiyorum yipranir diye korkuyorum 3 yildir da dokunmadim sacima agir islemler yaptirmadim aa coks agliklilar yolsa bile insanlar saclarin ne kadar parlak diyor bence sacin renginden cok canliligi,parlakligi hos dururcok isle goren sacta puskul gibi durur yada kece gibi kabarir..

mrhabalar benım sacım belıme yakın cok ınce tellı degıl cokda kalın degıl oldukca gur ve dalgalı bı yapıya sahıp kolayda yaglanmaz. bugday tenlıyım yesıl gozluyum .kuruda sayılmaz sacım.ben ılk dea sacımı ıkı ay once boyadım palettedenın altın karamelını aldım yetmedı gec saatte de acık olan markette kolestoonun law atesı wardı onu aldım onu karstrmaya calıstım sacım cok kotu olmadı ancak on taraflarda altın karamel agrlıklı oldugu ıcın on tarafım daha acık denızde de ıyıce acıldı kumral tonu boyamak ıstyorum ama onu arkası tekrar farklı olur dıye korkuyorum boyadıgımda yıne onu acık mı olucak basta olee oldugu için yada bnu kapatıcak bı boyama seklı warmı once arkaları boyayıp sonramı onu oyasam nolur bana yardımcı olunnn ya lutfen bı akıl werın .

merve yardımcı olmak ıcın burdan yazman tamamen yeterlı cnm derdım sacımın heryerı aynı renk olsunn ıstıyorum su renk olmalı dıye bı sıkıntım yok suan:D tek derdım bu

Saçımı bir ay önce bu renge boyadım:

lorealrecital760.jpg

Sonuç:

attachment.php

Saçımın şu anki renginden alttaki renge dönmek istiyorum, saçımı açtırmalı mıyım, yoksa boyanın zamanla akmasını bekleyip ardından defalarca üstüne boyamalı mıyım?

kizilsacmodelleri0052afve9.jpg

mrhabalar benım sacım belıme yakın cok ınce tellı degıl cokda kalın degıl oldukca gur ve dalgalı bı yapıya sahıp kolayda yaglanmaz. bugday tenlıyım yesıl gozluyum .kuruda sayılmaz sacım.ben ılk dea sacımı ıkı ay once boyadım palettedenın altın karamelını aldım yetmedı gec saatte de acık olan markette kolestoonun law atesı wardı onu aldım onu karstrmaya calıstım sacım cok kotu olmadı ancak on taraflarda altın karamel agrlıklı oldugu ıcın on tarafım daha acık denızde de ıyıce acıldı kumral tonu boyamak ıstyorum ama onu arkası tekrar farklı olur dıye korkuyorum boyadıgımda yıne onu acık mı olucak basta olee oldugu için yada bnu kapatıcak bı boyama seklı warmı once arkaları boyayıp sonramı onu oyasam nolur bana yardımcı olunnn ya lutfen bı akıl werın .

kumral istiosan ilk boyamada belki biraz zaman geçince boya akınca renk farkı olur ama bikaç kere boyayınca renk oturur die düşünüorum çünkü ben de aynı şeyi yaşamıştım dipleri uçları farklıydı bikaç boyamada fark kapanmıştı bi de koyu renk boyayınca daha kolay kapanıo ton farkı çoksa :61:

küllü renkler yeşerme yapıo diolar herhangi bi küllü renge saçını boyayan varsa yeşerme oldu mu olmadı mı bi sööleyebilir mi :s

Kızlar loreal excellence pro-keratin 6.35 rengini gördüm çok hoş duruyor. Kutudaki resimden daha koyu tutuyomuş boyalar genelde açık ton boya ile
karıştırılsa nasıl olur sizce.

Kızlar loreal excellence pro-keratin 6.35 rengini gördüm çok hoş duruyor. Kutudaki resimden daha koyu tutuyomuş boyalar genelde açık ton boya ile
karıştırılsa nasıl olur sizce.

ben palette 6-68 bronz kahveyle 9-0 sarıyı karıştırmıştım karamel tonlarında bi renk olmuştu mesela ama sarı rengin üstüne yapmıştım ;)

merhabalar, umarım bana da yardımcı olursunuz ben de bir heves kahverengi saçlarımı karamele boyadım ancak kaşlarımla hiç uymadı ve çok çabuk aktığı için 2 hafta sonra koyu kahveye boyadım şuan biraz aktı koyu kahve ancak bakır rengi çok istiyorum. kaşlarım siyah olduğu için açık tonların bana yakışmadığını düşünüyorum sizce napmalıyım? kahve bakır tonları koyu bakır yakışır mı? beğendiğim saç renkleri şöyle: Eki Görüntüle 229120 Eki Görüntüle 229121

merhabalar, umarım bana da yardımcı olursunuz ben de bir heves kahverengi saçlarımı karamele boyadım ancak kaşlarımla hiç uymadı ve çok çabuk aktığı için 2 hafta sonra koyu kahveye boyadım şuan biraz aktı koyu kahve ancak bakır rengi çok istiyorum. kaşlarım siyah olduğu için açık tonların bana yakışmadığını düşünüyorum sizce napmalıyım? kahve bakır tonları koyu bakır yakışır mı? beğendiğim saç renkleri şöyle: Eki Görüntüle 229120 Eki Görüntüle 229121

bence bu kadar sık boyama saclarını. resmini koysan ten renqine qöre belki fikir werebilirim.)

Back