• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

Merhaba benim saçım açık latın sarısı tonlarında şuan ve biraz bakırlıkta var. Ben açık çikolata kahvesi ya da küllü sraı tonlarında yapmak istiyorum. Kararsız kaldım açıkcası çikolata kahvesinin daha çık renkte tutması için küllü açık kumralla karıştırsam olurmu? ya da direk açık küllü kumral ve karamel tonlarını karıştırsam nasıl bir ton çıkar ortaya? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :26: :16:

Merhaba dün saçıma röfle yaptırdım boyattıktan sonra çok hoşuma gitti ama eve geldim arkasıyla önümdeki saçın ton farkı olduğunu farkettim :59:
öndeki saçım daha sarı ve şerit şerit duruyo. bu zamanla geçer mi yada cilayla renkler birbirine karışır şeritlik yok olur mu gerçi kuaför bida cila yapamicanı söyledi bugün sağolsun ama :47:
böyle psikolojim çok bozuk :14:
biri fikir verse :43:

Son düzenleme:
Merhaba dün saçıma röfle yaptırdım boyattıktan sonra çok hoşuma gitti ama eve geldim arkasıyla önümdeki saçın ton farkı olduğunu farkettim :59:
öndeki saçım daha sarı ve şerit şerit duruyo. bu zamanla geçer mi yada cilayla renkler birbirine karışır şeritlik yok olur mu gerçi kuaför bida cila yapamicanı söyledi bugün sağolsun ama :47:
böyle psikolojim çok bozuk :14:
biri fikir verse :43:

Canım evet cilayla kaybolur. Ama açık küllü kümral yada sadece küllü kumral cila yapıyorlar genelde. Tabı saçın rengini daha çok açmak istiyorsan o zaman yıne küllü sarılar tercih ediliyor. Ama rengi iyi saçımdakı keskin çizgiler kaybolsun dersen ozaman küllü kumral yapman gerekir. Buradan tarıfınıde vereyim yapmak isteyen olursa. Küllü kumral boyanın çeyreğini bı kaba sıkıyorsunuz oksıdanın ise yanı açısı suyun ise yarısından azını boyaya ekliyorsunuz. içine biraz saç kremi ve şampuan koyuyorsunuz bırazda yani koydugunuz oksıdan kadarda su ekleyin. ıslak saçınısa şampuanlarmış gb yedirin. İçinde şamğuan oldugu için zaten her tele karısak o boya. Sonra 5-10 dk bekleyip yıkayın. hem saçta açarken bakırlık olduysa onu alır hemde keskin çizgileri yok eder.

Merhaba benim saçım açık latın sarısı tonlarında şuan ve biraz bakırlıkta var. Ben açık çikolata kahvesi ya da küllü sraı tonlarında yapmak istiyorum. Kararsız kaldım açıkcası çikolata kahvesinin daha çık renkte tutması için küllü açık kumralla karıştırsam olurmu? ya da direk açık küllü kumral ve karamel tonlarını karıştırsam nasıl bir ton çıkar ortaya? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :26: :16:

Platin sarısına direk kahve tonu vurursan o kahveler akmaya başlayınca alttan yeşilimsi bir renk çıkacak. Platin rengini kapatmak istiyorsan sana palettenin natural colors serisini oneririm ben onunla kapattım. yeserme olmadı çok uzun sure kaldı ve sacıma boyayı suerer surmez koyulastıgını gordum. Ilk basta baya koyu oluyor ama sonra acılıyor.

şöyle güzel hafif turunculu karamel kahve bir saç rengi istiyorum kızıllık olmayann nasıl nasılll olur acaba kuaförler parayla rezillik oldu ...:14:

şöyle güzel hafif turunculu karamel kahve bir saç rengi istiyorum kızıllık olmayann nasıl nasılll olur acaba kuaförler parayla rezillik oldu ...:14:

denemedim ama bu boya istediğiniz rengi verebilir, genelde kullananlar memnn kalmış:
$toffee palette.jpg

cnm benim saç rengim açık küllü kumral, alıx avıenin açık karamelini kullandım bi kaç kez,
ama istediimden açık ve çok bakırımsı oluyodu,6 hafta önce micra arkadaşımızın önerdiği boyayı kullandım,
tam istediğin gibi karamel kahve çok tatlı bi renk,doğalda duruyo üstelik:93:
kumral tonlarda bi saç rengin varsa şahane olur:16:

bu karasızığımla ne yaparım bilmiyorum of ya kendi saç rengim açık kahve hep koyu renklere boyadım en sonda açık kahve yaptım ama koyu kahve oldu bunu pallette yoğun açıcıyla açıp altın karamele boyamak istiyorum ama aşırı kızıl olacak diye korkuyorum küllü renklerde tam kapatmıyormuş kızıllığı ya kızılı seviyorum aslında ama altın karamelde sırıtırmı ki diye korkudan bi türlü boyayamadım o rengide çok beğendim ne yapıyım yardım edin

merhaba süper bi konu olmuş bu. benim kendi rengim kahve 1 yıl önce kına yaktım şimdi renginde değişiklik yapmak istiyorum kınalar gitsin diye saçlarımı yeni kestirdim kısa omuzlarıma deymiyor kahküllerimde var soluk tenliyim saçlarım çok gür değil ince telli ela gözlüyüm sizce ne renk gider bu tariflere uygun şimdiden teşekkürler

Kızlar merhaba,lorealde makyajın yanı sıra saç boya ve bakım uzmanı olarak ta çalıştım,kendı saçlarımda sorunlu olduğu için ayrı bı kişisel merak ve bilgim var.bilgilerımı sızle paylaşmak istedim..lütfen saç renginiz,boyu ,yapısı(yağlı-kuru,kalın telli_ ince telli,seyrek-gür şeklinde) saç özellıklerınızı bıldırıp sorunuzu ayrıntılı sorun...ıstedıgınız saç rengını resım olarak gösterın..yeni imaj için de bilgi alabilirsiniz,bitkisel karışımlar içinde...

görüşmek üzere..boshayallersmile

ARKADASLAR lutfen özel mesaj yolu ıle soru sormayın..saç topıgını burdan herkes faydalansın dıye açtım burdan konu altına yazın ozelden cok sayıda mesaj alıyorum ordan cvb veremıyorum bılgınıze..

merhaba insallah dogru yere yaziyorumdur sorumu .....sacimi siyahtan cevirdim cevirdiiiiiim bal köpügü denilen bi renge getirdim sonunda bi kac ton acigida diyebilirim suanki sacim sorum acaba bu sacin uzerine exra küllü sari boya koysam 9luk yada 12 lik oksidanla tutarmi yada onereceginiz bisey varmi sagolun

mrb ben beyaz tenliyim.saçlarım çok gür ve kalın telli.yanaklarım pembe.bir değişiklik olsun dedim röfle yaptırdım hem röfleye alışamadım hem saclarım yandı.uzuttığım saclarda gitti.alyardır depresyondayım.töbe etmiştim ama birde size sorayım istedim.sarı saç resimlerde çok hoş duruyor.başarabilirsem resim yüklicem.sarı saçlı resmi ben bilgisayarın karşısında çektim.aslında o renk çokç hoş ama benim röflem daha sarıydı.resimdeki rengi nasıl elde edebilirim.en önemlisi sizce bana ne yakışır.ya da en iyisi kendi rengimmi?şimdiden teşekkürler

bu sensin değil mi tatlım ?
çok hoş bir rengi var saçlarının,sana da çok yakışmış..

Bende sizden fikir almak istiyorum bu konuda uzmnalaşmışsınız anladığım kadarı ile yardımcı oluyorsunuz ne güzel..Sac rengim su an koyu kızıl ama ben acık bir ton istiyorum mesela fındık kabuğunun acık tonunu kendim boyayacağim hangi markayı öneriyorsunuz vede kac numarayı bir seferde sac tonum acılırmı yoksa bir kac işlemdemi merak ediyorum cvp verirseniz cok sevinirim teşekkür şimidien..:46:

benim saçım çok inca telleri nasıl güçlendire bilrim birde ben saçimı organik boya ile boyadım papatya özlüydü ve bana hiç yakışmadı boya boyadın 2-3 kere ve tutmadı saçımı eski haline döndürme ihtimeli var mı birde ben internette affinage eraser diye bi saç silici hakkında bişeyler okudum kalıcı şaç boyalarını( benim ki bitkisel ama üstünde kalıcı saç boyası yazıyordu) saçtan çıkarır yazıyodu kınayı ve yarı kalıcı boyayı saçtan çıkarmaz yazıyo bende işe yarar mı acaba?

Bende sizden fikir almak istiyorum bu konuda uzmnalaşmışsınız anladığım kadarı ile yardımcı oluyorsunuz ne güzel..Sac rengim su an koyu kızıl ama ben acık bir ton istiyorum mesela fındık kabuğunun acık tonunu kendim boyayacağim hangi markayı öneriyorsunuz vede kac numarayı bir seferde sac tonum acılırmı yoksa bir kac işlemdemi merak ediyorum cvp verirseniz cok sevinirim teşekkür şimidien..:46:

Sac seklinizide belirtin demişsiniz gür ve kalın tellidir ama cok abartılısı değil....cok incede değil cok kalında değil...

Muhabbet Pnar 09.03.2011 Muhabbet Pnar 18.02.2011

bu saç rengi nedir birebr aynısını istiyorum :( kuaföre boyatıcam ama güvenemıyorum.içinde kızl olmayan bır kahve tam resımlerdek pınar eliçenın saç rengınden isityorum.programnda saç rengının fındık kabugu ve karamel arası bı renk oldugunu söyledı ama google dan arastırıoyrum dediği renklere yakın degıl sac rengı.yardımcı olabılecek biri varsa cok sevırım
$140023.jpg

merhaba miriama
benim saçlarım ince telli ve şu an kahve rengi boyalı ve kızıllıklar var. buğday tenliyim.
kahve karamel gibi bi renk istiyorum fakat kızıllık istemiyorum. rojda demirerin saç rengi gibi olabilir
ne önerirsin? şimdiden teşekkürler...

merhaba miriama
benim saçlarım ince telli ve şu an kahve rengi boyalı ve kızıllıklar var. buğday tenliyim.
kahve karamel gibi bi renk istiyorum fakat kızıllık istemiyorum. rojda demirerin saç rengi gibi olabilir
ne önerirsin? şimdiden teşekkürler...

Bende cevap alırım die düşünmüştüm ama, artık umudum yok =)))

saçlarımı rek açıcıyla kendim açtım saçımın önü civciv sarısı uçları koyu ortaları bal rengi oldu iğrenç oldu ama kırılma yıpranma yok..sonrasında koleston9/5 kullandım ve saçımım alt kısımlarının bi kısmı siyah kahverengi üst kısımları bal köpüğü çok kötü durmuyo ama nasıl kurtulabilirim ewde kendimin yapıcağı bişey önerirseniz sewinirim ..madden uygun değilim kuaföre..yine balrengi gibi istiyorum heryerini siyah çok az var kahverengide ...lütfen yardımmmmmmmm:50::84:

saçlarımı rek açıcıyla kendim açtım saçımın önü civciv sarısı uçları koyu ortaları bal rengi oldu iğrenç oldu ama kırılma yıpranma yok..sonrasında koleston9/5 kullandım ve saçımım alt kısımlarının bi kısmı siyah kahverengi üst kısımları bal köpüğü çok kötü durmuyo ama nasıl kurtulabilirim ewde kendimin yapıcağı bişey önerirseniz sewinirim ..madden uygun değilim kuaföre..yine balrengi gibi istiyorum heryerini siyah çok az var kahverengide ...lütfen yardımmmmmmmm:50::84:

cnm saçını önce alt kısımlardan açmaya başla renk açıcı kullan ve önce uçlarını boya birz bekle mesela 15 dk faln sonra üstlerini boya verilen süresinde yıka sonra küllü renklere boya küllü kumral falan o kızıllığı alıyormuş ben yapmadım ama öyle diyorlar yada üstüne balköpüğünü boya 1 ay sonra tekrar boya sürekli aynı renge boyadıkca renk oturur benim bildiğim bunlar:34:

Back