• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

$BAL-RE~1.JPG arkadaslar bu renk tam nedır ? bende bu rengeboyatmak ıstıyorum ama sanırım tek renk degıl gıbı .sankı ıcınde bal ve bakır var gıbı

bence de küllü bi renkle karıştırılmış bal köpüğü bu bi sitede görmüştüm bal köpüğü tonları die aynı bu resim vardı bakırlık olsa biraz daha kızılımsı parlardı ;)

slm kızlar benimde saçlarım suan koyu kahve siyaha yakın bi renk koyu küllü kumral istiyorum evde bu rengi tutturma ihtimalim varmı acaba???bide ben esmerim yakısırmı bana küllü koyu kumral????

slm kızlar benimde saçlarım suan koyu kahve siyaha yakın bi renk koyu küllü kumral istiyorum evde bu rengi tutturma ihtimalim varmı acaba???bide ben esmerim yakısırmı bana küllü koyu kumral????

açık bi renk istemediğin için evde tutturabilirsin bence küllü kumrala boyasan küllü koyu kumral olur zemin rengin koyu olduğu için

bana yardımcı olursanız sevınırm su ankı sac rengım koyu kahve tabe bayadır boyamıyorm bıraz akmıs durumda sac rengım akıtmadan dırek karemel renge boyamak ıstıorm sac boyası alacagm mağazaya gıttım ordakı kız bana 8.8 lık 2 kutu ve 6.8 de yarım kutu kat dedı ıcıne ve 9 luk oksidan kullan dedi bnde bana yakıscak tatlı bır karemel rengi istiorm ne kızzıllk olsn dıorm nede bakırlık olsn napabılırm yardımcı olursanız sevınırmm tesükrlerr

merhaba arkadaşlar.. benim saç rengim 6-7 aydır tarçın bakır.. ama boyadıktan bir hafta sonra felaket şekilde akıyo.. bu yüzden çok sıkıldım ve çok koyu olmayacak şekilde sıcak ve ışıltılı bir kahve tonuna boyamak istiyorum.. içinde de kızılllık olmasın istiyorum. hangi tonları önerebilirsiniz? saç rengimin resmini de paylaşıyorum,, birincisi ilk boyadığım hali ikincisi ise yaklaşık 10 gün sonra.. bir de aslında 1 ay sonrasının fotolarını da koymak isterdim,, 1 ay sonunda resmen sarımsı bir hal alıyor,, ama o halimle çekilmiş bir foto bulamadım,, bulursam paylaşırım.. şimdiden teşekkürler.. $SDC13682.jpg $SDC13554.JPG

bana yardımcı olursanız sevınırm su ankı sac rengım koyu kahve tabe bayadır boyamıyorm bıraz akmıs durumda sac rengım akıtmadan dırek karemel renge boyamak ıstıorm sac boyası alacagm mağazaya gıttım ordakı kız bana 8.8 lık 2 kutu ve 6.8 de yarım kutu kat dedı ıcıne ve 9 luk oksidan kullan dedi bnde bana yakıscak tatlı bır karemel rengi istiorm ne kızzıllk olsn dıorm nede bakırlık olsn napabılırm yardımcı olursanız sevınırmm tesükrlerr

bu boyalar nası bi sonuç verir bilmiorum belki o sana söyleyen denemiştir görmüştür;) palette altın karamel var hoş bi karamel ama bakırlık var onda biraz o yüzden bronz kahveyle sarıyı karıştırıp karamel tonu elde edebilirsin ben yarı yarıya karıştırıp yapmıştım karamel olmuştu ama benim zemin rengi sarı olduğu için güzel olmuştu seninki biraz koyu olduğu için belki biraz daha koyu olabilir bilemedim :):)

merhaba arkadaşlar.. benim saç rengim 6-7 aydır tarçın bakır.. ama boyadıktan bir hafta sonra felaket şekilde akıyo.. bu yüzden çok sıkıldım ve çok koyu olmayacak şekilde sıcak ve ışıltılı bir kahve tonuna boyamak istiyorum.. içinde de kızılllık olmasın istiyorum. hangi tonları önerebilirsiniz? saç rengimin resmini de paylaşıyorum,, birincisi ilk boyadığım hali ikincisi ise yaklaşık 10 gün sonra.. bir de aslında 1 ay sonrasının fotolarını da koymak isterdim,, 1 ay sonunda resmen sarımsı bir hal alıyor,, ama o halimle çekilmiş bir foto bulamadım,, bulursam paylaşırım.. şimdiden teşekkürler..Eki Görüntüle 233388 Eki Görüntüle 233389

loreal excellence creme 5.15 buzul kahve var, palettenin on dk.lık boyalarından 510 küllü kahve var, kolestonun da 7/77 ışıltılı kahvesi var ama kolestonunki göründüğünden biraz daha koyu olabilir...saçında zaten bakırlık olduğu için ben küllü yada buzlu kahvelerden boyayabilirsin çünkü aktıkça alttaki bakır yansımalar az da olsa çıkar o yüzden bikaç boyamada renk oturur diye düşünüorum yada iyi bi kuaförde boyatabilirsin garanti olsun ;)

Back