- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
sana cvb verdım dıye hatrlıorm ama rısk olmasn o turuncluk yapıo zamanla acık bakır yapabılıo cnm...miriana merhaba,benim dip rengim koyu kestane ve loreal 01 ile boyuyorum ilk boyadığımda koyu bi sarı oluyor,ama yıkandığı an akıyor koyulaşıyor.bu çok canımı sıktı.şimdi igora özel açıcılı boya alacağım.
hangisi daha çok açar bi fikrin var mı?
bakıcamMiriana şu linke bakıp yardımcı olabilirmsn bana:Saruboceq:???
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15147108#post15147108
açıcı ıle açacaklar sacını kuaforunu degıstr demekkı rıske grmek ıstemıyor kendıne guvenmıyor olurneden olmasn..merhaba. ben saçımı kuaföre boyatıyorum. 6 aydır boyattığm renk numaraları .7.8 4/3--7.0 4/2--6.68 4/1 ve 25 volüm olarak kuaförüm bana not aldı. saç rengime karamel diyor. ama bence koyu karamel. hatta resmen kahve .güneşe çıkınca biraz dha açık görünüyor tonu. bana kalırsa bakırlık da var gibi. ben daha açık karamel istediğim söyledim. ..saçlarımda beyaz olduğu için olmayacağını yani kapatmayacağını söylüyor. sizce de öylemi. mesela bal köpüğü tonları boyatamazmıyım yani.eğer öyleyse saçı beyaz olan yaşlı kadınlar nasıl kapatıyor o kadar beyazı . onu da merak ediyorum. bugday tenliyim bu arada. şimdiden teşekkürler..
boyadım suan turunculuguda gecti mirican :dance:
yakında sarartıyorum tekrar :dance:
turuncu ustune dırekt kullu olurmu yanlıs uygulama kuafore gıt canım bu saıcnı yakacan ya bgun hayırlısı..slm canım saçtaki yeşillenmeyi nasıl yok edebiliriz.saçımı açtım palette ile turuncu ooldu.Üstüne loreal 7.1 küllü kumral boyadım dipler kızılımsı uçlar yeşilimsi oldu.Kafayı yicem valla.
kızlar banadaakıl verirseniz sevinirim saçlarım açık kumral ela gözlüyüm bana hangi saç rengi gider...
saçlarım açık kumral beyaz tenliyim gözlerim ela saçlarım ne ince nede kalın sanrım ortası 1 ay oldu ketireli şuan omuzlarımı biraz geçmiş durumda biraz daha uzasınlar bayatıcam ama hangisaç rengigider bilmiyom fındık kabuğu nasıl olur
bakır kahve ustune bal köpüğü tutmaz cnm ıyıce akmasını bekleyıp açık sarı tonlarında bı boya gecebılırsın nasılsa en fazla badem rengı olur saçın ...yada en ıyısı kuafore gdıp ıkı dk açtrmak saçıkaydirigubbakcemile2miriana canım saçımda röfle vardı benim ben üstüne bakır kahve tonlarında boyattımm ama alışamadım bal köpüğü rengine dönmek isityorum bal köpüğü diyince bir sürü renk çıkıyor ben lorealcasting color bal köpüğü rengini isityorum bunun üzerine boyasam tutarmı acaba:umursamaz:a.s.
hadı bakalım nası oldu acaba...zevk senın buna bırsey dıyemem..bence guzel olmusdurBugün saçımı küllü sarı ile altın sarı boyasını karıştırıp boyucam. 1 ay önce de açık küllü kumral ve açık kumralı karştırmıştm. Saçım tarçın bakır olduğu için bakırlığı da alır die şimdi daha açık renkleri kullanım dedim inş. güzel olur.=))
canım kuafore gıt duzleştırıcıden dolayı yakmışsın saçı...
sen derdını anlat onlar joleyle yada kremlerle rahat kullanabılcegın bır model keserler sımdı gormeden bırsey dıyemem..cok kat attırma dahada kabarır..
saçına mecuefendının bakım yagını al aktardan haftada 2-3 kere uygula dıp ve uclara duzelır hemde kolay uzar
http[ mirianacım merhaba canım benim saçlarım üstteki gibi
kendim boyucam beyonceun renginden istiyorum tavsiyelerini bekliyorum
teşekkür ederim şimdidena.s.[/QUOTE]
tatlım benım sacın da kızıllık var ..bunu kuafore gıdıp akıtman sıldırmen gerekır sonra karamele cok az kullu sarı karıştırıp sacına uygulamalılar..
[quote="buluttt, post: 15282759"]miriana canıııım sana ne kadar teşekkür etsem azdıra.s.,dediğin gibi bakım yağını uyguladım başlarda dökülme arttı ama sonra çok azaldı ve o kuruluğu gitti , cumartesi de kuaföre gittim o yanık uçlardan kurtuldum kuaförüm de sağolsun çok güzel kesti ,koparak dökülmeler de durdu,hala da kullanıyorum yağı,şimdi saçlarımdan öyle memnunum ki o kuru kabaran saçım gitti yerine düzleştirici jöle köpük vs kullanmadan şekillendirebildiğim yeni bi saç geldi sankihihoyyyt, şimdi saçımdan çok memnunum çoook :sm_cool::lepi:
yağı kullanmaya da devam edicem daha ,iyice toparlansın ozaman da boyatıcam ve tabi boyatmadan önce de sana danışcam sen hep buralarda ol tamam mı sakın kaybolma biyereolumunekankayizsmilea.s.[/QUOTE]
[ben tesekkur ederım lafımı dınledgn ıcın btanemzemuszemus
cok sevındım canım bır saç dahakurtuldu sacına ıyı bak bundan sonra
bence enaz 6 ay sacına boya degdırme..
hep buralarda olamam ama gdersem ıllakı hbr verıcem ...[/B]
canımbenm çok saol sana sormadan önce loreal exellence serisinden bi açık sarı 10 .0 birde koyu sarı dore 8.3 almştm bugn saç ucumda deneddm aynı çıktı rengimle off degiştiremem de..sanırım akıtmadan istedigim rengi elde edemicem kuaförede para baymak istemyorum...napayım miricim bi süre daha beklimmi bu renk için
canım geçmş olsn buarada hastamısın sen iletnde gördüm ..
cnm bakır kahveden meyraya gecemez..kuafore gdecek renk açılacak ustune tarcın bakır gecılecek..Merhaba bir arkadaşıma bahsettim sizden ve bir şey sormamı rica etti. Saçlarını bakır kumrala boyamıştı ama bakır kahve olmuştu. Aslında istediği renk Meyra'nın son klibindeki saç rengiydi. Bu rengi nasıl elde edeceğini yani hangi renkleri birbirine karıştırması gerektiğini soruyor.
Benim saçlarım kendiğinden kalın buklelere sahip ve hafif gür . Boya maşa fön vs çok çok fena yapıyor . Bir kez bile yapsam parlaklığı gidiyor uçları kırılıyor . Aslında bişey uygulamasamda olur şeklinden saçlarım var ama canım çekiyor işte .
Güçsüz anlayacağınız . Dökülüyorda . Ne önerirsiniz ? . En azından ısıya karşı koruyacak ne bileyim güçlendiricek ürünler vs var mıdır ? :)
Şimdiden teşekkürler.
canı cekıyormuss uyysempatiksalakcinni
canım şampuan ve sac kremınde elseve yada natural fruit denen markayı kullan marketlerde var..
saçına ıslak yada kuru surmek ıcın sac serumu al ısıya karsı korur ozellıkle fon maşa öncesı ıcın
haftada 1 sac maskesı yap yumurta sarısı zeytın yagı ve sırke ıle.. saat beklet yıka..
korkma kokusu kalmaz
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Peki çok teşekkür ederimm :):)
Elseve denedim pek bi yararı olmadı o bakımdan natural fruit ilk kez duyuyorum onu deneyeceğim artık .
Saç maskesi benzer bişey yapmıştım ama bunuda deneyeyim :)
Yalnız bide sormak istediğim saç serumu derken ? bio blas filan gibi mi ?
vuhuuuuu edit butonu geri dönmüüüüşşş :):):)
esmersın tenınde koyuysa karamel renklerıne bakabılırsın canımmrb. ben esmerim saclarım syah (boya değil kendı saçım). rengini değişirmek istiyorum ama esmer oldugum için hangı renklerın bana gideceğini tam kestiremiyorum. bi fikriniz var mi ??
rıca ederım bebegımdoğru diyosun canımm benimmm en iyisi kuaföre boyatmak. ozaman bu boyaları kullanayım 2 ay sonra yaptırsam da olur heralde.. teşekkür ederim canım benimmm çok saol
Peki guatr'dan dökülen saçları uzatmak için bir yol var mı? Teyzem için soruyorum =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?