cıkolata karamel yapın bence bırden cıkolata kahve koyu gelebılır hemde sarılarınız arada ışıltı gbı olur guzel olur bence benım şuan oyle mesela..bunu bır sure kullandıkdan sonra cıkolata kahveye gecebılırsınız...
benımde gur ve kalın tellı ben down underın kıvılı saç kremını kullanıyorum banyoda muthiş yumusatıyor kolay sekıl alıyor..banyo sonrası panthene 7 24 ve sac serumu karıştrıp ıslakken ve kurudukdan sonrada yedırıyorum sacıma muhtemelen sııznde kurudur sacınız...
sacı kendı halınde kurumaya bırakın yada esarpla baglayın geceden oyle kurusun kolay sekıl alır..
banyo sonrası yumusak kopuk ıle sekılde verebılırsınzopuyorumnanaktan
Slm Mirianacım dün açmış olduğum topikte resmim yarın saçlarımı boyatıcam ne renk gideceği konusunda yardım edebilirsen çok sevinirim saçlarımın tonunu açmak istiyorum ayrıca belirteyim
lınk atarsan bende sevınırım cnm bu sekılde bulmam zor
benim de aynı ten acık gözler acık yesil.yuz yuvarlak.gittim önler uzun model kesitrdim,resmen kut yapmıs kadın,off.şimdi bari boyatayım duzgunleşsin biraz diyorum.kat attırcam mecburen saca da.karamel düşünüyorum,iyi gidermiş demek.şu akma işi nasıldır,boya mı gidiyo yani.ben bu işleri pek bilmem,bi kez gölge yaptırmıstım,açarak yapmıslardı onu da.tesekkürler
kut saca katmı attıracaksınız daha kötu olmasın
lmaz:
gormeden bırsey dıyemem ama bence bıraz bekleyın...
akma işi boyanın sactan feragat etmesı yanı silinmesıdır zamanla yıkamayla...
enıyısı kuafore danışmanızboshayallersmile
miriana bebgm aşagıdaki saç rengi için ne önericeksin?? ince telli ve sarımsı acık karamel renginde şuan saçım..şimdiden tşkler
bu cıkolata karamel cnm ıster loreal castıngden boya ıster cıkolata kahve ıle karamelı ıstedgn markadan al karıştr boya
selam miriana sana bir sorum olacaktı
ben 10 gün önce röfle yaptırmıştım önde kızıllık kalmıştı bende bugun saçımı palettenin 10,1 küllü sarısına boyamak istedim ama saçımı evde boyatacaktım aldıgım boyayı karıstırma kabına bosaltırken cok yogun bır koku vardı aldırış etmedım
ama saçım boyanırken sacımı boyıyan kısı nerdeyse bayılcacaktı kokudan bende aynı sekılde gozlerım genzım basımda yanma ilk defa sac boyatmıyorum ama ılk defa boyle oldu sacımdakı kızıllıgı kapatamadım boya ıslemı bıtmeden sacımı yıkamak zorunda kaldım
sence bu neden olmustur tekrar sacımı boyamak ıstıyorum ama korkuyorum bu ıslemden sonra onerebılecegın boya varmı guzelleselım derken az kalsın zehırlenıyorduk ))
açıcılarda bu sorun yaşanır ama alla alla boyaydı bıldıgın neden boyle yaptıkı? belkı zamanı gecmiş olabılır
öndekı kızılıgı kapatalım derken roflenızı bozabılırsınız ıkı dklık işi vardır onun kuafore gdın tekrar kızılları paketlesınler cokda tutmaz ucretı ..kendınız açacaksanız palette rofle setı guzel açar dıkatlı boyamanız lazım hızlı açar...
ama oda kokuludur esarp baglayın agzınıza balkonda yapın