• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

merhaba :3:
acık buydag tenlıyım , saclarım ince telli
sac rengim koyu sarı.. (zaten röfle yaparkende saclarım 3-5dkka içinde sararmıstı)
koyu yeşil gözlerim var (yosun gzluym)
sacıma röfle yaptırmıstım suan 10 cm uzadı ve ben artık rofle yaptırmak istemiyorum onun yerıne duz bi boyayla boyamak istiyorum.röflenın ustune duz boya yapsam olurmu?
renk olarak henuz karar veremedim ama bakır bana gidermi acaba ?
yada bana yakısan bi rengi soylermısınız?
kendim değil kuaföre yaptırtcam yoksa elımı yuzume bulastırım :):)

mirianacımm kararsızlıktan kafayı yiyecegim bi türlü hangi marka hangi renk nasıl durucak sacımda kestiremedim. pek bilgim yok hiç evde boyamadıgım için, acık bugday tenliym gözlerim kahverengi ve suanki saç rengim akmıs bakır acık baya rengi ve ben şimdi içinde kızıllık olmayan gözlerimle uyumlu parlak guzel bir kahve tonuna boyamak istiyorum orta tonda ne koyu ne acık..bana bi marka ve rengini önerebilirmisin aceba:) teşekkur ederim

26830641.png

merhaba, benim saçım şu an röfleli. kalın telli ve çok gür saçlara sahibim. zaptetmesi ço zor oluyor :1shok:

çikolata kahvesi yapmayı düşünüyorum? sizin öneriniz ne olur. kahverengi gözlü ve bugday tenliyim. ayrıca saçımın kolay şekil alması için ne yapabilirm teşekkürler?

Slm Mirianacım dün açmış olduğum topikte resmim yarın saçlarımı boyatıcam ne renk gideceği konusunda yardım edebilirsen çok sevinirim saçlarımın tonunu açmak istiyorum ayrıca belirteyim

ben buğday tenli yeşil gözlüyüm saçımın kendi rengi koyu kestane en son boyattığımda karamel yaptırmıştım ama baya aktı şu an koyu sarı gibi şimdi rengi değiştirmek istiyorum ama çikolata kahve ve kahve köpüğü arasında kaldım sizce ne renk yaptırmalıyımkafamçokkarıştı

benim de aynı ten acık gözler acık yesil.yuz yuvarlak.gittim önler uzun model kesitrdim,resmen kut yapmıs kadın,off.şimdi bari boyatayım duzgunleşsin biraz diyorum.kat attırcam mecburen saca da.karamel düşünüyorum,iyi gidermiş demek.şu akma işi nasıldır,boya mı gidiyo yani.ben bu işleri pek bilmem,bi kez gölge yaptırmıstım,açarak yapmıslardı onu da.tesekkürler

mirianacımm kararsızlıktan kafayı yiyecegim bi türlü hangi marka hangi renk nasıl durucak sacımda kestiremedim. pek bilgim yok hiç evde boyamadıgım için, acık bugday tenliym gözlerim kahverengi ve suanki saç rengim akmıs bakır acık baya rengi ve ben şimdi içinde kızıllık olmayan gözlerimle uyumlu parlak guzel bir kahve tonuna boyamak istiyorum orta tonda ne koyu ne acık..bana bi marka ve rengini önerebilirmisin aceba:) teşekkur ederim

cnm benm ekledıgım resme bi bak istersen.. dediğin tarife uygun gibi

miriana bebgm aşagıdaki saç rengi için ne önericeksin?? ince telli ve sarımsı acık karamel renginde şuan saçım..şimdiden tşkler

Eklentiler

• $saçç.jpg
    $saçç.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 69
benim de aynı ten acık gözler acık yesil.yuz yuvarlak.gittim önler uzun model kesitrdim,resmen kut yapmıs kadın,off.şimdi bari boyatayım duzgunleşsin biraz diyorum.kat attırcam mecburen saca da.karamel düşünüyorum,iyi gidermiş demek.şu akma işi nasıldır,boya mı gidiyo yani.ben bu işleri pek bilmem,bi kez gölge yaptırmıstım,açarak yapmıslardı onu da.tesekkürler

aktı derken yani karamel renk bi kaç ay içinde koyu sarı gibi oldu ben sık sık dip boya yaptırmam o yüzden karamel rengi uzun süre muhafaza edemedim

selam miriana sana bir sorum olacaktı
ben 10 gün önce röfle yaptırmıştım önde kızıllık kalmıştı bende bugun saçımı palettenin 10,1 küllü sarısına boyamak istedim ama saçımı evde boyatacaktım aldıgım boyayı karıstırma kabına bosaltırken cok yogun bır koku vardı aldırış etmedım
ama saçım boyanırken sacımı boyıyan kısı nerdeyse bayılcacaktı kokudan bende aynı sekılde gozlerım genzım basımda yanma ilk defa sac boyatmıyorum ama ılk defa boyle oldu sacımdakı kızıllıgı kapatamadım boya ıslemı bıtmeden sacımı yıkamak zorunda kaldım
sence bu neden olmustur tekrar sacımı boyamak ıstıyorum ama korkuyorum bu ıslemden sonra onerebılecegın boya varmı guzelleselım derken az kalsın zehırlenıyorduk ))

ben buğday tenli yeşil gözlüyüm saçımın kendi rengi koyu kestane en son boyattığımda karamel yaptırmıştım ama baya aktı şu an koyu sarı gibi şimdi rengi değiştirmek istiyorum ama çikolata kahve ve kahve köpüğü arasında kaldım sizce ne renk yaptırmalıyımkafamçokkarıştı

koyu ıstıyorsan kahve kopugu guzel olur..cıkolata karemelde yakışır
Slm saçlarımda röfle var.kahveye boyamak istiyorum.saçlarım düz cansız .beyaz tenliyim.Daha önce de koyu karamele boyadım o rengi beğenmitim. Başka ne önerebilirsin

fındık kabugu,cıkolata karamel,ırıze kahve gbı renkler guzel olur

merhaba :3:
acık buydag tenlıyım , saclarım ince telli
sac rengim koyu sarı.. (zaten röfle yaparkende saclarım 3-5dkka içinde sararmıstı)
koyu yeşil gözlerim var (yosun gzluym)
sacıma röfle yaptırmıstım suan 10 cm uzadı ve ben artık rofle yaptırmak istemiyorum onun yerıne duz bi boyayla boyamak istiyorum.röflenın ustune duz boya yapsam olurmu?
renk olarak henuz karar veremedim ama bakır bana gidermi acaba ?
yada bana yakısan bi rengi soylermısınız?
kendim değil kuaföre yaptırtcam yoksa elımı yuzume bulastırım :):)

rofle ustune atılan renkler aralarda ışıltı seklınde olur...yanı bakır yaptırırsanız
turunculaşma olabılır prof bır yardımlazım...bakır karamel olabılır eger acık tonlar ıstıyorsanız..yada küllü kumral seversenız oda yakışır...

canım her kahvenın ıcınde kızıl yada akaju yansıma vardır...bu elbette turunculuk demek deıldır..eger hıc ıstemıyuorsan buyansımayı kullu renklere boyayabılırsın..küllü koyu kumral var lorealde onun rengıne bır bak ama makyajsz gden bır renk deıldır pek..

yıne lorealde koyu kumral var ama ben lorealın recıtal serısınden 6.23 u cok begenırım bı rengıne bak cok kalıcı deıldır exelance serısıne gore ama guzel renktır..ıstersen ustune bırkac aya koyu bır ton gecebılırsın...

cıkolata karamel yapın bence bırden cıkolata kahve koyu gelebılır hemde sarılarınız arada ışıltı gbı olur guzel olur bence benım şuan oyle mesela..bunu bır sure kullandıkdan sonra cıkolata kahveye gecebılırsınız...

benımde gur ve kalın tellı ben down underın kıvılı saç kremını kullanıyorum banyoda muthiş yumusatıyor kolay sekıl alıyor..banyo sonrası panthene 7 24 ve sac serumu karıştrıp ıslakken ve kurudukdan sonrada yedırıyorum sacıma muhtemelen sııznde kurudur sacınız...
sacı kendı halınde kurumaya bırakın yada esarpla baglayın geceden oyle kurusun kolay sekıl alır..

banyo sonrası yumusak kopuk ıle sekılde verebılırsınzopuyorumnanaktan
Slm Mirianacım dün açmış olduğum topikte resmim yarın saçlarımı boyatıcam ne renk gideceği konusunda yardım edebilirsen çok sevinirim saçlarımın tonunu açmak istiyorum ayrıca belirteyim
lınk atarsan bende sevınırım cnm bu sekılde bulmam zor

kut saca katmı attıracaksınız daha kötu olmasın:olmaz:

gormeden bırsey dıyemem ama bence bıraz bekleyın...

akma işi boyanın sactan feragat etmesı yanı silinmesıdır zamanla yıkamayla...

enıyısı kuafore danışmanızboshayallersmile

miriana bebgm aşagıdaki saç rengi için ne önericeksin?? ince telli ve sarımsı acık karamel renginde şuan saçım..şimdiden tşkler
bu cıkolata karamel cnm ıster loreal castıngden boya ıster cıkolata kahve ıle karamelı ıstedgn markadan al karıştr boya
selam miriana sana bir sorum olacaktı
ben 10 gün önce röfle yaptırmıştım önde kızıllık kalmıştı bende bugun saçımı palettenin 10,1 küllü sarısına boyamak istedim ama saçımı evde boyatacaktım aldıgım boyayı karıstırma kabına bosaltırken cok yogun bır koku vardı aldırış etmedım
ama saçım boyanırken sacımı boyıyan kısı nerdeyse bayılcacaktı kokudan bende aynı sekılde gozlerım genzım basımda yanma ilk defa sac boyatmıyorum ama ılk defa boyle oldu sacımdakı kızıllıgı kapatamadım boya ıslemı bıtmeden sacımı yıkamak zorunda kaldım
sence bu neden olmustur tekrar sacımı boyamak ıstıyorum ama korkuyorum bu ıslemden sonra onerebılecegın boya varmı guzelleselım derken az kalsın zehırlenıyorduk ))
açıcılarda bu sorun yaşanır ama alla alla boyaydı bıldıgın neden boyle yaptıkı? belkı zamanı gecmiş olabılır

öndekı kızılıgı kapatalım derken roflenızı bozabılırsınız ıkı dklık işi vardır onun kuafore gdın tekrar kızılları paketlesınler cokda tutmaz ucretı ..kendınız açacaksanız palette rofle setı guzel açar dıkatlı boyamanız lazım hızlı açar...
ama oda kokuludur esarp baglayın agzınıza balkonda yapın

miriana merhaba,benim dip rengim koyu kestane ve loreal 01 ile boyuyorum ilk boyadığımda koyu bi sarı oluyor,ama yıkandığı an akıyor koyulaşıyor.bu çok canımı sıktı.şimdi igora özel açıcılı boya alacağım.
hangisi daha çok açar bi fikrin var mı?

merhaba. ben saçımı kuaföre boyatıyorum. 6 aydır boyattığm renk numaraları .7.8 4/3--7.0 4/2--6.68 4/1 ve 25 volüm olarak kuaförüm bana not aldı. saç rengime karamel diyor. ama bence koyu karamel. hatta resmen kahve .güneşe çıkınca biraz dha açık görünüyor tonu. bana kalırsa bakırlık da var gibi. ben daha açık karamel istediğim söyledim. ..saçlarımda beyaz olduğu için olmayacağını yani kapatmayacağını söylüyor. sizce de öylemi. mesela bal köpüğü tonları boyatamazmıyım yani.eğer öyleyse saçı beyaz olan yaşlı kadınlar nasıl kapatıyor o kadar beyazı . onu da merak ediyorum. bugday tenliyim bu arada. şimdiden teşekkürler..

slm canım saçtaki yeşillenmeyi nasıl yok edebiliriz.saçımı açtım palette ile turuncu ooldu.Üstüne loreal 7.1 küllü kumral boyadım dipler kızılımsı uçlar yeşilimsi oldu.Kafayı yicem valla.

saçlarım açık kumral beyaz tenliyim gözlerim ela saçlarım ne ince nede kalın sanrım ortası 1 ay oldu ketireli şuan omuzlarımı biraz geçmiş durumda biraz daha uzasınlar bayatıcam ama hangisaç rengigider bilmiyom fındık kabuğu nasıl olur

Back