- Konu Sahibi SacDuzlestirici
çok teşekkür ederim canım cevabın için.sevgiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mirianacım banada yardımcı olursan sevinirim deliricem çünkü:çok üzgünüm: saçlarım bi haftada 3 kez boya gördü çikolata kahve siyah ve açıcı boya büyülü kahve artık boya görmek istemiyorum ama saclarımı en son siyaha boyatmak gbi bi hata yaptım açıcı boya hiç bi işe yaramadı şimdi sacımdaki siyahı yok etmekle ugrasıorum akmassa açtırıcam kuföre sence 2 ay yeterli mi açtırmak için??yada açtırmadan ne yapabilirim 2ay sonra
badem kahvesı loreal 6.30 rengıne boya uclardan basla boyamaya enson dıplere sur dıplerde cok beklemesın 15 dk falan beklesın..uclar golgelı gbı cok hos olur bence koyu olmasın sonra ondan sıkılırsan yava syavas koyuya gecerız sen bu dedıgımı boya da gel :lepi:mirinacımm öncelikle böle bi topik açtıgın için ve tüm soruları bıkmadan yanıtladıgın için ççookkk tşk ederizz :)) beim sorunum da şu saçım şuanda dipler karamel ama uçlarda platin sarı varr ve ıkadar yıprandıki saçlarım uçları kopuyo sürekli ve 3 aydır bi santim bile uzadıgını hissedemiyorum bu yüzden ( bende diorumki şöle koyu bişiler yapim kendine gelsin ..kendi saç rengim koyu kumral çok fazlada ara renkleri sevmiyorum hani ya esmer ya sarışın :)) sence napim evde kendim boyayabilirmiyim aceba bi fikir verirsen çoookk sevinirimm.. şimdiden tşk ediyorumm :))
merhaba miriana çok güzel bir topik olmuş bu teşekkürler:) benim saçlarım içinde yardıma ihtiyacım var.saçlarımı palettenin röfle setiyle ara ara boyamıştım.okadar kötü olduki turuncu gibi (alt saç rengimaçık kumraldı) sonra kumrala boyadım.fakat saçlarım yeşil oldu resmen.en sonda küllü açık kumral aldım bir öneri üzerine ama çok verimli bir sonuç alamadım.hem bu yeşillik kapansın istiyorum hemde çok koyu bir renk olmasını istemiyorum.ne renk almalıyım,ayrıca saçımı boyamak için 4 boya alıyorum:S karışım önerin varsa oda olabilir yani:)yardımcı olabilirsen sevinirim.
uzman bır kuafore gıdeceksın saçlarının ucları paketlenecek yanmaması ıcın gerı kalan açılacak.sılıncek yanı sonra belkı 1 hafta dınlendırır belkı hemen yapar kalın balyaj atılacak bal sarısı..olay budur
e bıraz kandırmıs sureklı gel dıye sempatiksalakcinni keşke sorsaydın baska yerlere...bakır saç evet zor doner ama ımkansız deıl ..açıcı uygulayıp ustune kullu kumral geçecektı..bunuda tekrarlıcakdı boyasındada elındede iş yo kmus derhal baska kuafore gıt ama net ol boyle boyle oldu artık kesınlıkle kullu kumral ıstıyorum de tavrını koymerhaba, gerçekten çok iyi bi topic olmuş bu teşekkürler...
benim de saçım geçen yıl bakırdı.. küllü kumrala geçmek istedim ve bunu açıcı kullanmadan nasıl yapabiliriz diye kuaförüme sordum..
o da 1 yıl boyunca düzenli olarak gidersem her boyam geldiğinde, her defasında biraz daha açık küllü bi renge boyarsak küllü kumralı oturturuz dedi...
birbuçuk yıldır en seyrek 2 ayda bir gittim ama şu anki rengi açık kahverengi gibi kumrallıkla küllülükle alakası yok ve hala doreler var...
acaba diyorum kuaförüm beni kandırdı mı?
bu ay başka kuaföre mi gitsem gidince o da aynı şeyleri söylerse????
offf kafam çok karışık nolur yardımcı ol miriana...mafoldumben
Merhaba, benim sacim cok gür ve kalin telli yikamasi ve taramasi oldukca zor oluyor. Sizden ricam nasil bir kesim yaptirmaliyim sacima kat kat kestirsem nasil olur??? Önereceginiz modeller olursa cookk sevinirim
merhaba canım saçlarım çok uzun belimdeler ve deyim yerindeyse pırasa gibiler. saçlarımı bigudiyle sarıyorum bazen ama ilk açtığımda mükemmel buklelerim olsa da hemen sönüyorlar 1 saate dümdüz oluyorlar ne sürceğimi şaşırdım ne tavsiye edersin ve mümkünse markasıyla söyleyebilir misin??
badem kahvesı loreal 6.30 rengıne boya uclardan basla boyamaya enson dıplere sur dıplerde cok beklemesın 15 dk falan beklesın..uclar golgelı gbı cok hos olur bence koyu olmasın sonra ondan sıkılırsan yava syavas koyuya gecerız sen bu dedıgımı boya da gel :lepi:
http://img821.imageshack.us/img821/1539/sacrengi.jpg
merhaba miriana..arkadaşımın saç rengini yolluyorum, üstteki linkten tıklayarak görebilirsin..gördüğün gibi dibi biraz çıkmış durumda..alt kısımda bolca balyajı var...kendisi saç rengini tek renge dönüştürmek istiyor..çok koyu olmayan tatlı bir karamel istiyoruz..turunculuk ya da bakırlık istemiyor..öneride bulunabilirsen çok memnun oluruz..hangi marka ve hangi numara boya kullanmalıyız? ayrıca tek renk boyarken dibini ayrı, ucunu ayrı mı boyaması gerekir? cevabın için şimdiden teşekkürler...
canımm mirinaa okadar güsel anlatmışsınkii ama sormama ragmen gel görki ben evde boyamaya cesaret edemedim kuaföre gidicemm vee sen badem kahve demişsin o bana yine açık geldi dee bide loreal recital serisinde dogal kahve tonu var o nası olur aceba bide beyaz tenliyim aceba solukmu gösterr bu kahve ( ooff öle kararsızımki yaa .. bide dün gittim uçlarından kestirdim azcıkda olsa yoluk yoluklugu gitti toparlansa birazz artık çok tşk ederim mirinacım güsel günlerr..
sacların cok koyu o renk sarıya donemezsınkı? en acık karamel yaptırabılırsın cnım oda sılıncek saclar oyle zor iş..kızıl daha kolay ama dedıgın gbı ondanda sıkılırsan donmek işkencesaçlarımı sarı veya kızıla boyamak ıstıyorum.ama kızıla boyarsam bırdaha degıstırmek neredeyse ımkansız.bana yakısacak bı renk soylersen cok sevınırım.kendı resmımı ve ıstedıgım renklerı sana gonderıyorum.cvp beklıyorum.
yakışır evet sacınız uygun aralara kalın balyajlar atsınlar orjın rengınız kalsın...onun ustune atılsın bal sarısı ve sarı balyajlarBana yardımcı olursanız çok sevinicem yarın için kuaförden randevu aldım ama hala yakışırmı diye kararsızım.Kumralım saçım gür ve dalgalı.Şuan uzun biraz ama kestirip fotoğraftaki gibi kullanıcam.Bal köpüğü,parıltılı bir sarı istiyorum balyaj için.sizce bana yakışırmı? Doğal durmasını istiyorum.Şimdiden çok teşekkürler...