• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

bebek yuzlum ıstedıgın sacı koymamışsın şuan sacın acık kumralmı bıde

istediğim saç rengi bu canımm:)ama dediğim gibi boyayalı 2 saat oldu tekrar boyatırsam yanarmı saçalrım napıyım??

Eklentiler

• $assadf.jpg
    $assadf.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
canım o renk küllü sarı onun aralarına platın balyajlar atılmış eger sacına dayanır derlerse 2 işlemı aynı anda yaptır yok dayanmaz derlerse once kullu sarı sonra 1 ay sonra platın rofle yada balyaj attırısın...saçlarında şuan tıftıklenme aşırı sertlık yok dımı

kuzen...benim saçım çok kırık seninki gibi ve çok kabarıyor...saçım kırık olduğu için kestirmelimiyim yoksa dursunmu...kabarmaması için ne önerirsin....tşkler..kaydirigubbakcemile5

kestırırsen kabarır kuzi...elıdorun saç serumunu al ucuz bıse kuruyken sur yada nmlıyken ozmn kabarmaz cok...sık sık örgu yap kestırecegınde de haberım olsun sempatiksalakcinni

miriana merhaba ,saçlarım mahvoldu yazdım karşıma sen çıktın umarım bana önerebileceğin işe yarar bişeler vardır yoksa çıldırcammafoldumben saçım gür ve dalgalı desem dalgalı değil kıvırcık desem kıvırcık değil karmakarışık saçmasapan bi hali var kabarma desen bende ayrıca çok kuru özellikle uçlar ve saçımın en dış tarafları,yağlı da sayılmaz sanırım 3 günde 1 yıkıyorum ve yetiyo, geçen 2yılda her hafta 1 yada 2 kez düzleştirici kullandım ,yani düzleştirici kullanmadan önce de bu halde miydi hatırlamıyorum,belirtmeme gerek var mı bilmiyorum ama hiç boyatmadım ve rengi koyu kestane,boyu belimin yukarısında ve uçlar bildiğin yanmış durumda saçım bırak çatal olmayı 3e ayrılıyo resmen heryerinden koparak dökülüyo:gitme:...
artık toparlansın istiyorum bian önce kırıklardan yanıklardan kurtulayım diye kestircem ama nasıl kestirmem gerektiğini de bilmiyorum düzleştirmeden kullanabileceğim bi model olması lazım
çok üzülüyorum bu haline bi çare lütfen:a015:

canım kuafore gıt duzleştırıcıden dolayı yakmışsın saçı...
sen derdını anlat onlar joleyle yada kremlerle rahat kullanabılcegın bır model keserler sımdı gormeden bırsey dıyemem..cok kat attırma dahada kabarır..

saçına mecuefendının bakım yagını al aktardan haftada 2-3 kere uygula dıp ve uclara duzelır hemde kolay uzar

ben 2 ay önce saçımı boyatmıştım . . dipleri ile uçları arasında baya renk farkı var dipler baya açık tekrar boyamak istiyorum ama dipleriyle uçlarının rengini nasıl dengeleyebilirim ??

ben buğday tenli yeşil gözlüyüm saçımın kendi rengi koyu kestane en son boyattığımda karamel yaptırmıştım ama baya aktı şu an koyu sarı gibi şimdi rengi değiştirmek istiyorum ama çikolata kahve ve kahve köpüğü arasında kaldım sizce ne renk yaptırmalıyımkafamçokkarıştı

Slm saçlarımda röfle var.kahveye boyamak istiyorum.saçlarım düz cansız .beyaz tenliyim.Daha önce de koyu karamele boyadım o rengi beğenmitim. Başka ne önerebilirsin

Back