- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
arama motoruna yazdım şimdi dediğin boyaya baktım
irize kahve diye geçiyor sanırım...
güzel renk ama bu çikolata kahveden daha açık deilmi?
yarın aktara gidip çam terebentin alıcam, beyaz sabunu da orda bulabilirmiyim?
2 ay oluyor cnm boyayalı....
herşey tamam bir tek saç rengine karar veremedim...
palette serisinde küllü sarı ve dore sarıyla açabilirsiniz saçınızı 2-4 tona kadar diyor, zaten amacım açık kahveye ulaşmak, çünkü söylediğim renklerin hepsi en azından açık kahve üstüne tutuyor.. başka türlü nasıl bu tonlara dönebilirim ki, ya açıcı ya da bu tip bi işlem yapmam gerekmiyor mu? bir de 3 ayda 3 işlem çok mu fazla olur ki? ardarda uygulamayı tabi ki düşünmüyrum..
cıkolatadan koyu canım her markanın cıkolata kahvesı deısık lorealın cok koyu deıl cıkolatası ondan bu ondan koyu daha bence..
beyaz sabun marketlerde de var heryerden bulursun cnm ordada vardır hacısakırın mesela.
beyaz sabun dedikleri şey o muymuş. bende namı şanı olan bir sabun sanıyorum:roflol:
sabun kutusunda vardı bizim hacışakir yarın onunla bi yıkıyayım şu saçları:jeyyar:
Miriana göz göre göre saçlarım gidiyor dedim bugün hint yağını ısıtıp saç diplerime masajla yedirdim.
1 saat beklettim saçımda sonra kükürtlü koza sabunuyla yıkadım
saçlarımı yağdan kolay arınsın diye üstünede 1 kere şampuanladım çıktım
yanlış birşey yapmıyorum dimi?eyvahedigeldismile
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile2sırnaşık şey koptummmmm sırnaşık şey
evet normal sabunn çamaşır beyazlatan cınsten anlarsın ya:jeyyar: kurutur ama sacı ona goreee krem takvıyesı yapan gari:1ninca:
kız ole deme fena oldum -tatlicadiarzu- hınt yagı koyulaştırır allah senı neeetmeyeee
mecıtefendıyı al baskada kullanma bundan sonraaaa
bukdr sey yıpratır gıt elseve şampuan al krem al sacına uygun sonra haftada 1 bu bakımı yap anlatırım nası etcegını ..haftanın 1 gunude yumurta sarısı ve sırke karışımı maskesı yap sacına kokmaz merak etme..bunun dışında bıse yapmaa..beyaz sabunu haftada 2-3 kez yıka ..
miriana merhaa canim yardimlarin icin cok teskkurler ben sacimi yaklasik 8 aydir boyamiyorum hamile oldugum icin en son siyah boya vardi ama su an kahve siyah karisik bir renk aldi her hafta ozel bakim yagalri ile masajalr yaptim hatta bazen haftada iki sefer sicak bakim yagalri maskeleri saclarim parlak ama kirilmalari onliyemiyorum hamilelikte vitaminden olsa gerek ama bir ilac aldim 15 gun sonra bebekten sonra ku;llanmaya baslamayi planliyorum ne dersin radiant hair saglikli sacalr icin vitamin yaziytor ustunde hic bilgin varmi bu vitaminle rile ilgili agizdan aliniuyor marketten aldim ingilterede yasiyorum biliyosun marketelrde satiliyo ilkd efa denicem ama bir sana soriyim dedim ilk ne dersin ?
evet kuafore goturmen en ıyısı rsmlerı cnm ınsallah duzgun bı kuafore denk gelırsınmiriana canim son bir sorum daha olucak en son resim benim resmim biliyorsun esmerim kahve rengi gozluyum bana en son onerdigin sac karamal kahve idi bu resimlere bakarmisin bunlatr naisl durur ve ne renktir hic bilmiuyorum yardimci olursan boyaticam artik sacalrimi kuaforde ama resmi gostermek istiyorum ingilterede kuaforler turk kuaforler gibi degil cok kotuler bana gore ne istedigini anlamiyorlar insanin ne istedigimi bilmesi acisindan resim gostericem kuafore havali bakimli dursun istiyorum normal kahve dusundum ilk ama cok sdiradan geldi iddali bir sey olsun istiyorum makyajda yapiyorum surekli bana ne renk oneririsin hangi renk bana yakisir ve bunalr ne renk bilgi verirsen cok sevinirim cok teskkurler :)
yarın bir koşu gidip alayım mecitefendiyi
kendimi eve atar atmaz başlıcam bakıma.yarın mecitefendiyi+sabunu kullanırım
3-4gun sonrada yumurta/sirke maskesini yaparım
saol cnm bizleri aydınlattığın içinopuyorumnanaktan
mirirna bu ne renk ? cok begendim birde benims acalrim uzun ama hem gur olsun hemde daha uzun olsun diye sac kaynak yaptirmak istiyorum daha once boncuk yaptirdim ama hic keratin denemedim turkiude yaptiricam burda bir kere yaptilar mahfoldu saclairm pisman oldum verdigim iki kati parada bosa gitti turkiyede yaptiricam 6 ayda bir gidiyorum keratinmi daha uzun omurlu olur bnoncukmu ne dersin ?
balım kaymagım sütlacım karamelımmmmm senı sevıyorum hoşgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnboshayallersmile
ıyıyım şukur sen nassın bebeeeeeeeeeeem
uzun suredır onerdıgım uzere işlem yapmayı bırakacaksın boya fön gbı..sonra mecıtefendı al aktardan sac bakım yagını haftada 2 kez masajla yedır sacına ılık suyla yıka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?