- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
canım ışıktan farklı çıkmış renkler saçlarımı düzleştirince ilkine yakın duruyor rengi..son fotodaki kadar koyu değil..
yani rengi biraz açık ama bu rengi bana yakıştırmadılar kaşlarımla uyumsuz olmuş..daha bana yakışacak tonda bir renk istiyorum ama o da koyu olmasın canım..
kaşlarını 1 ton kırdırtsana bne ole yapıyorum saçboyamdan suruyorum yadaa cok basıt bı işlem
exelance 6.41 e bakabılırsın sıcak ve guzel bır tondur
anladım canım saol, ama son önerdiğinde koyu bir renge benziyor..
saç boyası ile açarken kaş rengini boyayı kaç dk bekletmek gerek kaşta?
şuankı saçına tutar zaten guzel bır ışıltı verır..3 ay devam edersın aynı boyaya en sonunda tutarr...çam derebentın al aktardan şampuanına bır mıktar koy onler dokulmeyı
cnım dıyorsunkı bu tonlar bana olmadı kaşım koyu kaldı acık renk olmadı dıyorsun
cokda koyu olmasın dıyorsun
e işte ortası bu yerimseniben
valla kaşın ı takıp etceksın hemn acılıyor zaten..ben ne renk yparsam sacmı kaşımıda o renge boyuyorum hep..kulak çöpuyl suruyorum 5 dk sonra yıkıyorum guzelc yaymak lazım.
e sen kaşınmışsın kuzucugum şakkıdı şimdı saçına işlem yapmayuı kesıyorsun,boya fön maşa vs yasak sana....mecıtefendı bakım yagını al haftada 3 kere uygula masajla hatta gece yat sabah yıka...
sac serumu al ornegın elıdorunkını..kuruyken sur...
tahta tarakla tara saçını...sık sık orgu yap
arada kestır sacını ...
Haklısın hemde ne kaşınmaydı benim ki =)) Yaptığım yağ karışımını uygulamayı kesim mi? (Yılan, hint, badem, zeytin ve susam yağı)
Bu arada mecitefendi ne bilmiyordum googleden felan göz attım iki tane bakım yağı varmış saç için. Hangisini kullanmalıyım? (Defne ve ısırganlı) Aslında saçlarımı belime kadar uzatmayı çok istiyorum ama kestirirsem daha da canlanır değil mi? Bu anlattığım işlemlerden sonra kestirmiştim ama etki etmemişti.
monıcam ,ben kendı saçın sandım amanın durrbilmiyorumkismile
şimdı kendı saçın açık kahve ama boyalı saçın koyu kahve anladım ben dogal sandım pıncırım yaa
ah kıyamıyorumkı guzelım saçlarına senın saçlarını açmalıyız dıplerın dokunmadan lorealın ultra açıcıları ıle uygulama yapabılırmısın yoksa senı kuaforemı sevkdeyım?
palette serisinde küllü sarı ve dore sarıyla açabilirsiniz saçınızı 2-4 tona kadar diyor, zaten amacım açık kahveye ulaşmak, çünkü söylediğim renklerin hepsi en azından açık kahve üstüne tutuyor.. başka türlü nasıl bu tonlara dönebilirim ki, ya açıcı ya da bu tip bi işlem yapmam gerekmiyor mu? bir de 3 ayda 3 işlem çok mu fazla olur ki? ardarda uygulamayı tabi ki düşünmüyrum..[
canım cok karışık bunlar neden bukdr yoruyorsun sacını anlamadım...
dore sarıyla açmazsın sacını açıcı ıster sacların ınce tellı yanabılır benden soylemesı loreal 01 le açabılırsın sacını ama sonrasına karışmak ıstemem dogrusu cunku ben onermıyorum bukdr sık işlem...
merhaba
keşke ben de önce size danışsaymışım
saçlarımı 2 sene siyaha boyadım. doğal renkleri koyu kestane, ve ince telliler
2 hafta önce de siyahtan dönmek için Loreal preference serisinin Ultra açıcı Doğal Kahvesine boyadım. saçlarım doğal rengine döndü. yaklaşık koyu kahve gibi bi renk oldu. tabi biraz da yıpranıp kurudu ama aşırı değil.
bir ay daha bekleyip saçımı palette'nin dore sarısına boyamayı düşünüyorum, 2-4 ton açabilmek için.. sonra yine bir ay daha bekleyip sıcak ama mümkün olduğunca açık bir kahve tonuna boyamayı ve bi süre o rengi korumayı düşünüyorum. palette'nin altın karamel, altın pırıltılı tofee veya kahve köpüğü renklerinden biri olabilir diye düşünüyorum..tenim buğday gözlerim kahve.. saçlarım ince telli ve seyrek.. uçlar kuru, beslemek için badem yağıyla bakım yapıyorum.. dipler ise normal..
ne derseniz böyle yaparsam iyi sonuç alır mıyım? tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorrum şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?