- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
slm miriana bu rengi nasıl elde edebilirim yardımcı olursan sevinirim
canım bana ılk yazdıgında bu soruyu hemen cevab vermiştım bı oncekı sayfada ılk sorunun alt msjında var...miriana cevapın için tşkler.saçımı sarıya boyayacağım için yoğun açıcı kullandıktan ne kadar zaman sonra boyayayım diye sormuştum.3 veya 7 günlük aradada saçlarıma bakım yaparım o kadar yıpranma olmaz demi...:uhm:
Merhaba miriana,öncelikle teşekkürler buradaki insanlara yardım etmek istediğin için.Ben saç rengim ve kesimimle ilgili bir konu açmıştım ama maalesef pek fikir alamadım,o konuya uğrayıp sen de bilen biri olarak fikrini belirtirsen çok sevinirim..Konu şurada ;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/380974-sac-rengim-hakkinda-oneri-istiyorum-resimli.html
kuafore gdeceksın sacındakı kızıllıklar akıtılıp sılınecek sonra bal rengı gecılcek ıyı bıyere gt sacın dayanır umarmmrb miriana benim saçım röfleliydi üstüne ateş kızılı yapıldı ardından kızıl büyü üsütne de bal kahve yaptım lorealin casting serisinden şimdi baya açıldı yıkaya yıkaya sabunla kızıl bakır gibi bir renk oldu açık kumral ya da bal rengine nasıl geri dönebilirim bu saçın üstüne gölge olur mu şimdiden teşekkürler.
sacın tam olarak ne renk canım sacının resmı onemlı altın karamel dıosun ama ne renk oldu acıkmı koyumu gormem lazım..bu resmdekı renk bal kopugune azcık bakır karıştırılmısmrb miriana benim saçlarım şu anda palette'nin altın karamel rengi ama istediğim gibi çıkmadı bu renk. aşağıda resimlerdeki gibi bakır sarı karışımı tam ne renk olduğunu da bilmiorum bu resimlerdeki rengin bir renk istiorum. içinde bakır olan bal rengi gibi duruyor. bu rengi elde etmem için hangi boyayla boyamam lazım, yada hangi boyaları karıştırmam lazım?
olur canım uygun bır renk..o renk zaten cıkolata kahveye akajulukkarıştrlmış bır renkyukardaki rengi elde etmek için buna boyasam nasıl olur saçımda badem kahvesinin açılmış hali var
mrb miriana benim saçlarım yanmıştı daha once solemstım şimdı omuzlarımda saclarım.tülü tülü duruyorlar saçlarım eskı halıne doner mı gene ,ne kadar sure alır? bu yanı kestırsem erkek sacı gıbı olucak kestrmeyıp bakım yapıp sureklı kestrmem mı gerek ne yapmam lazım bu saclarım benı öldurecek : ( ((
canım bence saçlarını nadasa bırak
uzun süre boyama
bol bol yağlarla bakım yap
bnmki de aynen öleydi ben bu dediklerimi uyguladım toparlandı saçlarım 1-2 senede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?