Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

mrb miriana benim saçım röfleliydi üstüne ateş kızılı yapıldı ardından kızıl büyü üsütne de bal kahve yaptım lorealin casting serisinden şimdi baya açıldı yıkaya yıkaya sabunla kızıl bakır gibi bir renk oldu açık kumral ya da bal rengine nasıl geri dönebilirim bu saçın üstüne gölge olur mu şimdiden teşekkürler.

mrb miriana benim saçlarım şu anda palette'nin altın karamel rengi ama istediğim gibi çıkmadı bu renk. aşağıda resimlerdeki gibi bakır sarı karışımı tam ne renk olduğunu da bilmiorum bu resimlerdeki rengin bir renk istiorum. içinde bakır olan bal rengi gibi duruyor. bu rengi elde etmem için hangi boyayla boyamam lazım, yada hangi boyaları karıştırmam lazım?

Eklentiler

• $1112222222.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 38
  • $38944444444444333333333333333334.JPG
    12,1 KB · Görüntüleme: 46
mrb miriana benim saçlarım yanmıştı daha once solemstım şimdı omuzlarımda saclarım.tülü tülü duruyorlar saçlarım eskı halıne doner mı gene ,ne kadar sure alır? bu yanı kestırsem erkek sacı gıbı olucak kestrmeyıp bakım yapıp sureklı kestrmem mı gerek ne yapmam lazım bu saclarım benı öldurecek : ( ((

canım bence saçlarını nadasa bırak
uzun süre boyama
bol bol yağlarla bakım yap
bnmki de aynen öleydi ben bu dediklerimi uyguladım toparlandı saçlarım 1-2 senede

canım bana ılk yazdıgında bu soruyu hemen cevab vermiştım bı oncekı sayfada ılk sorunun alt msjında var...

kuafore gdeceksın sacındakı kızıllıklar akıtılıp sılınecek sonra bal rengı gecılcek ıyı bıyere gt sacın dayanır umarm
sacın tam olarak ne renk canım sacının resmı onemlı altın karamel dıosun ama ne renk oldu acıkmı koyumu gormem lazım..bu resmdekı renk bal kopugune azcık bakır karıştırılmıs

yukardaki rengi elde etmek için buna boyasam nasıl olur saçımda badem kahvesinin açılmış hali var
olur canım uygun bır renk..o renk zaten cıkolata kahveye akajulukkarıştrlmış bır renk

mecıt efendının sac bakım yagını al aktarcıdan haftada 2 kez yap sacına kuruyken elıdor sac serumu sur..sıcak suyla asla yıkama.ılık olsun.sacını ıslak tarama kopar kurusun ..

canım bence saçlarını nadasa bırak
uzun süre boyama
bol bol yağlarla bakım yap
bnmki de aynen öleydi ben bu dediklerimi uyguladım toparlandı saçlarım 1-2 senede

yoklugumu aratmıosun sempatiksalakcinni

canım hangı urun hangı kür ıyı gelıosa ona devam et ama mecıt efendı yagını al uygula dıpler ve uclara hızlı uzatıyor... eger ucları yanıksa ayda bırkac cm kestr elbette uzar toplar saç yanıkların nerelerınde bılmıyorum ama boyadan uzak dur

kısacık kestıremem bole bıle kendımı cok kotu hıssedıyrumm : ( 1 senede fln duzelr mı kı acaba ya eskı saclarım ne guzeldı o kdr ozluyorum kı

sacın tam olarak ne renk canım sacının resmı onemlı altın karamel dıosun ama ne renk oldu acıkmı koyumu gormem lazım..bu resmdekı renk bal kopugune azcık bakır karıştırılmıs

Miriana öncelikle çok teşekkür ederim. Canım saçım ilk resimdeki renk yani palette altın karamelle boyanmış, ama ben alttaki iki resimdeki gibi olsun istiorum. balköpüğüne azcık bakır karıştırılmış demişsin ya hani, bana yardımcı olursan sevinirim hangi markaların hangi numaralarını karıştırmam lazım?

Eklentiler

• $IMG_15862222.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 63
cokda fark yok sadece dengesız acılmış senın sac..canım sana boya delde acıcı verıcem gercı oda boya gbıdır.loreal 01 onu dengesz yerlerden baslıcan neresı koyuysa ordan turunculuk olan yerden guzelce yedırıp hızlıce surcen sonra yogur eldıvenle cok bekletme cabuk açar cunku ..yarım ton kırmasını saglıyalım..ben onla kestane sacımı bırkac ayda harıka bır bakır yapmıştım o halını rengını eklıyımde bak sen burdan..ama dıkkatlı uygula yakma asla olmazda cok açmasın..yınede sana kalmıs..tabı bu guneşe cok parlak duruo..t

alıntı olmasın.resımden..

benim saçlarım şu anda böyle çok sıkıldım fakat neler yapılabilir şimdiden teşekkür ederim
daha önceden hiç boyamadım saçımı bu doğal rengi

sacın boya gbı duruyor ılgınç...bana kalırsa hıc boyama ben dogal rengıne doncem dıe ugrasıyorum ornegın ama cok ıstersen bal sarısı balyaj az atılırsa guzel olur uclara yogun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…