- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
açık karamelmi yoksa normal karemelmi bi kızda demişki bakırın üstüne fındık kabugu yapınca bu renk oluo demiş olabilirmi?
sağol canım cevap için.ama kuaförde boyatmayı düşünüyorum aralarda farklı tonlarda olsun istiyorum..nasıl anlatmalıyım sence krepe balyajmı diyolar ondan olurmu..
saç rengını hatrlamıyorum tutku sanırım cvb vermısım ama ,krepe balyaj dedıgnzde ve ıstedgnz rengı gosterdıgınızde kuafor onu ayarlar ıstedgnz sacın resmını goturun..kahve aralara bal sarısı kullu kumralada platın sarı balyajlar hos olur..aslında tutuku saçlarımız birbirlerine yakınlar bendede boya yok doğal saç
değişiklik istiyorum artık ama ben krepe sarı balyaj istiyorum sizce naısl olur ?
ben aslında bir başlık açmıştım ama kimse cevap vermeyince size sormak istedim saçlarım boyalıydı önceden de yazmıştım kızıl boya için ama sonradan vazgeçtim şu an saçlarımı kestirdiğim için saçımda hiç boya yok koyu kestane doğal rengim bunun üstüne loreal recital preference 2.16 siyah ultra viyole boyamak istiyorum bu rengi biliyorsanız saç rengimde nasıl olur güneşte tam olarak nasıl parlıyor bilmek istiyorum ayrıca lorealde siyah ama güneşte kırmızı parlayan boya biliyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum
Mrb ben beyaz tenliyim saçlarım düz uzun belimde ince telli saçlarımın yarsı boyalı sarı röfle var diğer yarısıda kendi saç rengim olan ku-oyu kumral saçlarımı kolestnun altın sarısına boyasam dipleri tutarmı koyu kumral olan taraf nasıl sarı durur sarı olan taraf zaten tutar ama kendi saçımın olduğu bölüme saçımı yakmadan ne uygularsam komple aynı renk olur acaba yardımlarınız için şimdiden tşk ler
Miriana ne güzel başlık açmışsın böyle insanlara karşılıksız zaman ayırıp yardım etmek için elinden geleni yapıyosun ilk önce teşekkür ediyorum bunun için sonra kısa bi sorum var onu sormak istiyorum;
ben sarıdan koyuya boyadım saçlarımı arka arkaya 2-3 hafta aralıklarla 2-3 kere ama son boyamada diplerden 2 cm sarı oldu altları koyu ilk defa böyle bişey yaşadım bi bilgin varmı acaba neden olucağına dair(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?