Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

sağol canım cevap için.ama kuaförde boyatmayı düşünüyorum aralarda farklı tonlarda olsun istiyorum..nasıl anlatmalıyım sence krepe balyajmı diyolar ondan olurmu..

aslında tutuku saçlarımız birbirlerine yakınlar bendede boya yok doğal saç

değişiklik istiyorum artık ama ben krepe sarı balyaj istiyorum sizce naısl olur ?

açık karamelmi yoksa normal karemelmi bi kızda demişki bakırın üstüne fındık kabugu yapınca bu renk oluo demiş olabilirmi?

CANIM SAÇ TONUNA VE KULLANDGN BOYAY GORE DEİŞİR GORMDN BIRSEY DIYEMEM .sac tonuna gore karar vermelısın olmadı kuafore sor

sağol canım cevap için.ama kuaförde boyatmayı düşünüyorum aralarda farklı tonlarda olsun istiyorum..nasıl anlatmalıyım sence krepe balyajmı diyolar ondan olurmu..

aslında tutuku saçlarımız birbirlerine yakınlar bendede boya yok doğal saç

değişiklik istiyorum artık ama ben krepe sarı balyaj istiyorum sizce naısl olur ?
saç rengını hatrlamıyorum tutku sanırım cvb vermısım ama ,krepe balyaj dedıgnzde ve ıstedgnz rengı gosterdıgınızde kuafor onu ayarlar ıstedgnz sacın resmını goturun..kahve aralara bal sarısı kullu kumralada platın sarı balyajlar hos olur..

ben aslında bir başlık açmıştım ama kimse cevap vermeyince size sormak istedim saçlarım boyalıydı önceden de yazmıştım kızıl boya için ama sonradan vazgeçtim şu an saçlarımı kestirdiğim için saçımda hiç boya yok koyu kestane doğal rengim bunun üstüne loreal recital preference 2.16 siyah ultra viyole boyamak istiyorum bu rengi biliyorsanız saç rengimde nasıl olur güneşte tam olarak nasıl parlıyor bilmek istiyorum ayrıca lorealde siyah ama güneşte kırmızı parlayan boya biliyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum

Mrb ben beyaz tenliyim saçlarım düz uzun belimde ince telli saçlarımın yarsı boyalı sarı röfle var diğer yarısıda kendi saç rengim olan ku-oyu kumral saçlarımı kolestnun altın sarısına boyasam dipleri tutarmı koyu kumral olan taraf nasıl sarı durur sarı olan taraf zaten tutar ama kendi saçımın olduğu bölüme saçımı yakmadan ne uygularsam komple aynı renk olur acaba yardımlarınız için şimdiden tşk ler

loreal recıtal kızıl sıyah 3.6 ya bakın.kızıl zaten parlaktır acınıza gore deişir

dıplerın karamel uclar sarı olur kuaforde yaptırın tek koyu renk yaparsanız hepsını kapayabılırsınız dıger turlu mutlaka dengeıszlık olur..tamamınını sarı yapmanız zor.dıplerını açsanız uclar olmaz

Miriana ne güzel başlık açmışsın böyle insanlara karşılıksız zaman ayırıp yardım etmek için elinden geleni yapıyosun ilk önce teşekkür ediyorum bunun için sonra kısa bi sorum var onu sormak istiyorum;

ben sarıdan koyuya boyadım saçlarımı arka arkaya 2-3 hafta aralıklarla 2-3 kere ama son boyamada diplerden 2 cm sarı oldu altları koyu ilk defa böyle bişey yaşadım bi bilgin varmı acaba neden olucağına dair (

estagfurullah rıca ederım olumunekankayizsmile öncelıkle sacını bukdr sık boyama en sık 3 haftada 1 boyamalıısn..dıpler uclara nazaran herzaman daha açık renk tutar ama koyu bır renk yapıpda sarı tuttysa dıpler boyada problem olabılır boyanı deiştır olmadı dıplere ıstedgn rengın 1 ton koyusunu sur yada karıştr

canımcım bak flashlı çektim belli olsun diye gerçekte çok belli değil ama yinede ben rahatsız oluyorm sence nasıl boyuyum saçımı CADIARZU

palette sarı ile boyamıştım en son ve böyle oldu...

Son düzenleme:
miriana cok tesekkurler canim dedigin renge boyaticam sabunla da yikiyim insallah olanda akar gider kurtulurum siyahtan dipler kendi rengim uclar sanki daha siyah simdi boyasam dipler baska renk uclar siyah kalicak bir iki ay daha bekliyim uclari akitiyim o renge boyarim cok sagol canim ins uclarim akar degilmi sabunla ?

miriana son bir sey daha sorucam sana ben sampuan ve sac kremi yillaridr john friede kullaniyorum her hafta sicak yag kuru ile bakim yapiyorum ayrica arada sicak zeytinyagi suruyorum haftada bir veya iki kere duzlestirici kullaniyorum ama oncelikle mutlaka bakim spreyi sikiyorum ama baktim dun hamilelik hormonlartdanmi sactanmi bilmem kirik var sacalrimda kestirdim iki uc gun gecti aynis acalr yine kirilmis ben uzasin diye gozune bakarken kestirdikcede kisaliyo ne yapmami onerirsin ?

merhaba ben de bişey sorucam

umarım bi cevap alabilirim şimdiden teşekkürler canım

sorum şu..saçlarım çok fazla dolaşıo ayrıca tepeme doğru toplanıo hep taramam gerekio :s

bu durumu nasıl aşabilirim ki bilemedim ama sinirim bozuluo

saç olduğundan kısa duruo tepeme toplandığı için

Benim saçlarımda kuru toplanmıo ama çok karışıyo.
tarıyorm mesela bana diyolar ki sen sçını hiç taramazmsın aksine sürekli tararım.

papatyam 58

gliserin varmış kuru saçları çok gusel nemlendiriomuş.yarın alıcam.nerdeyse herkes olumlu sonuç yazmış

sen de al bi dene aktarda varmış cnm

belki kuruluktan oluodur

ben isitici icin john friede veya bazen schwarzkopf pro syling heat protection kullaniyorum ne kadar faydasi oluyor bilmiyorum ama haftada bir veya iki kere isitici kullaniyorum saclarimda kirik var birde hamileyim acaba hormonlardanmi diyorum cunku hamileyken sacim daha cabuk uzamaya basladi ama kiriklari artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…