• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sac modellerinden hangisi (resimli)

hangi sac modeli

• Ankete Katılan
    230
kizlar yardiminiza ihtiyacim var su anda saclarim rofleli ve bir kac model denemesi yaptim..sizce hangisi? zemuszemus

bir de 1 numarali resimdeki renk sizce tam olarak hangi renk?

tesekkurler canlarim :1hug:

saç modellerini resmine nasıl ekledin,/ benim de böyle bişey yapmam lazım karar vermem için.. Yardım edersen çok sevinirim
opuyorumnanaktan

9. saçın şeklinide renginide size yakıştırdım bence çok hoş görünüyor...a.s.

9 numara bence. rengin adını sorabilirmiyim bende bu ara böyle bişey düşünüyorum

yaw ben başka bişi sorcam. Nasıl yaptın bu çalışmayı :) çok güzel olmuş. Renk ve model tercihinde gerçekten çok işe yarar olmuş.

ben 9 numaraya bayıldım:lepi:kesim olarak ta renk olarak ta çok yakıştırdım canım.5 numarada çok güzel ancak çok koyu onu daha sonra da boyayabilirsin bana kalırsa.bir numaradaki rengi de lorealin koyu kumral akajusuna benzettim bi bak istersen.ben boyamıştım o renge ilk boyamada kutudaki gibi ancak sonra açılıyo maalesef.koyu kumral akaju bakır da güzel ve bire benziyo.benden bu kadar canım bi de programı ben de çok merak ettim

model olarak 3 numara renk olarak 5 numara diyorum.. 1. resmdeki de bakır olmalı

Back