Saç Rengi ve Saç Boyama sac modellerinden hangisi (resimli)

hangi sac modeli

• Ankete Katılan
    230
kesinlikle 5 numara canım :)

gülşen bubikoğluna benzettim seni o halinle (tabi genç haline)

bu arada tam aradığım program bu, nedir acaba öğrenebilir miyim datlum :)

5 ile 9 ama daha cok 5 derim öbür modeller renkler seni daha yasli göstermis
oyumu 5 den yana kullandim ama arada 9 da yaptirabilirsin degisiklik istersenkaydirigubbakcemile5

5 ile 9 gercekten kesimiyle olsun rengiyle olsun muhtesem

ikiside sana cok yakismis opuyorumnanaktan

Kesinlikle 5 numara diyorum ben. Hem renk olarak hem model olarak süper yakışmış sana .

canım bence 1 numaranın rengi süper:lepi: ben o rengi yapabilmek için o kadar uğraştım ki:çok üzgünüm: ve model olarakta 5 numara bence harika bu renk ve bu model çok güsel bişey olur bence kesinlikle bunları denehihoyyyt

canım bence 1 numaranın rengi süper:lepi: ben o rengi yapabilmek için o kadar uğraştım ki:çok üzgünüm: ve model olarakta 5 numara bence harika bu renk ve bu model çok güsel bişey olur bence kesinlikle bunları denehihoyyyt

güzel olunca hepsiylede ayri alimli olmussun ama 9 numaraya bayildim cok yakisdirdim sana canimopuyorumnanaktan

kizlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum, fikirleriniz icin opuyorumnanaktan programi soran arkadaslarima da ozelden mesaj atacagim birazdan kaydirigubbakcemile2

5 ile 9 gercekten kesimiyle olsun rengiyle olsun muhtesem

ikiside sana cok yakismis opuyorumnanaktan

Kesinlikle 5 numara diyorum ben. Hem renk olarak hem model olarak süper yakışmış sana .

bence 3 ama 5 de güzel=))

bende merak ettim nasıl yaptın

4 veya 9 diyorum ben.

kesinlikle 5 numara cnm...

cnm mümkünse programla ilgili tüyo verebilir misin banaa:kedi:

1 numaranın rengi süpper walla...

güzel olunca hepsiylede ayri alimli olmussun ama 9 numaraya bayildim cok yakisdirdim sana canimopuyorumnanaktan

5...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…