Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Mezoterapisi

• Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben 1,5 yil evvel istanbl harbiyede bi merkezde 9 seans yaptirdim. Malesef bir fsydasini goremedim. Uygulatip cok memnun olanlar varmis yani orda bana oyle soylemislerdi. Su anda vitamini normal yollarla alip prrp yaptirmak daha bi mantikli gibi.. Ama ben sacimla baristim, cok gur degil, az da degil, daha bisey yaptirmam. herhangi bi yontem ile mucizevi bi sonuc alinacagini dusunmuyorum.

bu mezoterapi olayından tamamen vazgeçip amerikadan getirtiğim nioxini (hap şeklinde alınan bir besin takviyesi) kullanıyorum. Her gece yatmadan bir tane alıyorum. saç tellerimde kalınlaşma var, yakınlarımbunu söylüyor. Normalde saç diplerim görünürdü alenen, artık görünmüyor bir de çok çabuk uzuyor saçlarım ve (malesef) tırnaklarım. Mezoterapi dışı pek çok şeyi denemiş biri olarak en iyi gelen şey bu oldu, tabii ki de mucize yok, çünkü çok ince telli saçlarım.

Kızlar saç mezoterapisi yaptıran var mı aramızda?biraz bilgi verirseniz sevinirim.

ben mezoterapi yaptırdım. prp ile birlikte ama hiç bir işe yaramadı desem yeridir. mezoterapi 10 seans, prp 6 seans. belki saç dökülmem daha fazla olacaktı onların sayesinde daha oldu bilmiyorum. bildiğim dökülme durmadı verdiğim para da cabası.. saç lazer tarağı kullandım 2 ay kadar o da işe yaramadı...::KK43:(((((((((((((((((((((. artık kel kaldım diyebiliriz. garibin ekmeği ümitmiş derler.. bende o nun peşinde koşuyorum şimdi umarım sana fayda eder... en azından işe yarayanları duyup mutlu olurum bende...

bende yaptırdım 1 hafta oldu mezoterapi + prp... benden çok ücret almadı 100 tl. prp için ücret almayacağım dedi. ilk bir bastıralım dedi. tabi saçlarımı boyatmayacağıma röfle yaptırmayacağıma dair sözde aldı benden :KK43: kan sonuçlarımı da istedi. mezoterapi eğer saç köklerin mevcutsa işe yarar 2 seans yaparım toparlanma olursa devam ederiz dedi. ilk seansım acaip acılı geçti kafamın her cm ine girdi o incecik iğne beynim donuyor resmen ben acıya dayanıklı biriyim ama bu farklı bir acı... neyse uygulama sırasında kanadı kanamasaydı prp yi uygulamayacaktım dedi. kanarsa doku hassas ve yaşıyormuş. ilk bir hafta için farklılık yok ama eskiden derimi izliyordum aynada biraz canlandı. yeni yıkandığında çok doluymuş hissi veriyor. 25-28 günde bir yapalım dedi. toplamda 6 seans yetecek demir ve çinko ağırlıklı besleneceğiz kan sonuçlarıma görede extra ilaç verebilirmiş. 6 aydan sonra eskiye mi döneceğim dedim. gider röfle yaptırırsan tabiki dedi. işlem yaptırmamam lazımmış. ya beyazlarım çıkarsa dedim. 6 aya kadar beyazları kapatacak bitkisel ürünler çıkar meraklanma dedi :))) umarım sarı yapmak içinde öyle bir yöntem çıkar :p

denemediğim ot, yağ, ilaç, helede şampuan kalmadı... sıra bunda... adet düzensizliği, pko, demir eksikliği hepsi bende :KK70: sonuçları yazacağım...

ayrıca bayan olarak saç ekimine güvenme dedi. erkeklerin ense saçları çok güçlü olduğu için ordakileri alıp üste ekiyorlarmış. kadınlarda ense de güçsüz dedi. eksem dökülebilir yine dedi. uyuşturup deliyormuş kafanı (kökleri ekmek için) ama etkisi geçtiğinde bundan daha fazla ağrır dedi...

Son düzenleme:
Kuzenim estetisyendir daha önce de istanbulda çok ünlü bir estetik hastanesinde çalıştı saç mezoterapisini ona sormuştum ilaçların toplam 5 seanslık maliyeti 15- 20 tl hatta isimlerini öğrenince bende gidip eczaneye sormuştum. yani o kadar parayı yapanın el emeğine veriyoruz. ilaçlardan bi kaçını alıp 2-3 hafta burda yazılan kürlerden uyguladım. o sıra dökülmesi %80 oranında durmuştu saçlarım 1 ayda 2 cm kadar uzadı ve yeni çıkanlar kalın çıktılar. sonra araya bi sürü şey girdi devam edemedim küre dökülmeye devam ediyo bu hafta yeniden başlayacam. Lafın kısası eğer o kadar parayı vermeden önce bu sitede yazılan doğal kürlerden deneyin zaten pahallı değil çözüm bulamazsanız yaptırın. bu arada hergün 1 tam salatalık yemeyi ihmal etmeyin :)

Merak eden olursa diye yazıyorum daha önce denediğim kür:

-bepanthen ampül, bemix ampül (eczaneden)
-hint yağı, badem yağı, menekşe yağı,argan yağı
-sinemaki bitkisi yarım çay bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı katıp 3-5 dk beklet ve soğumaya bırak.
dahasonra bepanten ve bemix ten birer ampül kır içine yağları da kendi kapaklarıyla 1er kapak dök ve karıştır. haftada 1-2 defa özellikle saç diplerine masajla sonra kalanını saçın tamamına uygula.

Kuzenim estetisyendir daha önce de istanbulda çok ünlü bir estetik hastanesinde çalıştı saç mezoterapisini ona sormuştum ilaçların toplam 5 seanslık maliyeti 15- 20 tl hatta isimlerini öğrenince bende gidip eczaneye sormuştum. yani o kadar parayı yapanın el emeğine veriyoruz. ilaçlardan bi kaçını alıp 2-3 hafta burda yazılan kürlerden uyguladım. o sıra dökülmesi %80 oranında durmuştu saçlarım 1 ayda 2 cm kadar uzadı ve yeni çıkanlar kalın çıktılar. sonra araya bi sürü şey girdi devam edemedim küre dökülmeye devam ediyo bu hafta yeniden başlayacam. Lafın kısası eğer o kadar parayı vermeden önce bu sitede yazılan doğal kürlerden deneyin zaten pahallı değil çözüm bulamazsanız yaptırın. bu arada hergün 1 tam salatalık yemeyi ihmal etmeyin :)

Merak eden olursa diye yazıyorum daha önce denediğim kür:

-bepanthen ampül, bemix ampül (eczaneden)
-hint yağı, badem yağı, menekşe yağı,argan yağı
-sinemaki bitkisi yarım çay bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı katıp 3-5 dk beklet ve soğumaya bırak.
dahasonra bepanten ve bemix ten birer ampül kır içine yağları da kendi kapaklarıyla 1er kapak dök ve karıştır. haftada 1-2 defa özellikle saç diplerine masajla sonra kalanını saçın tamamına uygula.

ben lisedeyken yapardım bunu tabi yağ sadece hint ve badem yağıydı... ayrıca bepanthen ve bemix ampülde çok pahalıya denk gelmişti bana? neyse saçımız çıksında bunuda yapalım :)

ikisini eczaneden 10 tl ye aldım sanırım belki daha da az olabilir. içlerinden 5 er ampül çıkıyo.

bende yaptırdım 1 hafta oldu mezoterapi + prp... benden çok ücret almadı 100 tl. prp için ücret almayacağım dedi. ilk bir bastıralım dedi. tabi saçlarımı boyatmayacağıma röfle yaptırmayacağıma dair sözde aldı benden :KK43: kan sonuçlarımı da istedi. mezoterapi eğer saç köklerin mevcutsa işe yarar 2 seans yaparım toparlanma olursa devam ederiz dedi. ilk seansım acaip acılı geçti kafamın her cm ine girdi o incecik iğne beynim donuyor resmen ben acıya dayanıklı biriyim ama bu farklı bir acı... neyse uygulama sırasında kanadı kanamasaydı prp yi uygulamayacaktım dedi. kanarsa doku hassas ve yaşıyormuş. ilk bir hafta için farklılık yok ama eskiden derimi izliyordum aynada biraz canlandı. yeni yıkandığında çok doluymuş hissi veriyor. 25-28 günde bir yapalım dedi. toplamda 6 seans yetecek demir ve çinko ağırlıklı besleneceğiz kan sonuçlarıma görede extra ilaç verebilirmiş. 6 aydan sonra eskiye mi döneceğim dedim. gider röfle yaptırırsan tabiki dedi. işlem yaptırmamam lazımmış. ya beyazlarım çıkarsa dedim. 6 aya kadar beyazları kapatacak bitkisel ürünler çıkar meraklanma dedi :))) umarım sarı yapmak içinde öyle bir yöntem çıkar :p

denemediğim ot, yağ, ilaç, helede şampuan kalmadı... sıra bunda... adet düzensizliği, pko, demir eksikliği hepsi bende :KK70: sonuçları yazacağım...

ayrıca bayan olarak saç ekimine güvenme dedi. erkeklerin ense saçları çok güçlü olduğu için ordakileri alıp üste ekiyorlarmış. kadınlarda ense de güçsüz dedi. eksem dökülebilir yine dedi. uyuşturup deliyormuş kafanı (kökleri ekmek için) ama etkisi geçtiğinde bundan daha fazla ağrır dedi...

merhaba, bende yaptırdım hiç bir sonuç alamdım saç dökülmem bile durmadı.İnş.sana bi faydası olur.

dün mezoterapinin 2. seansını yaptırdım. bu sefer çok fazla kanadı damladı resmen alnıma hemde ben uyuşturucu krem yada buz kullandırmadım (mazoşistmiyim neyim :) dr kanamaya başladığı için kılcallarım artık iyi durumda dedi. birde ay anacım aynı lise ortaokul zamanlarım gibi alnıma düşen kısacık tüyler var sanırım yeni çıkanlar. bu arada hala saçıma kuaför yasak. röflelerim uçlardan el sallıyor gidiyorum die :KK43: neyse artık saçlarım çıksında kahverengi olsun napalım :)

saç diplerimde acılı bir yanma ve kaşıntı şikayetim vardı. internette dolaşırken organicum isimli bir şampuanı keşfettim çok memnunum. eskiden bu kadar çok seçenek yoktu saçlar için, problemlerimi çözene kadar saçları seyrelttim maalesef. Şu ana kadar kullanmadığım şey kalmadı diyebilirim.. şimdi tahlillerim yapılacak ve mezoterapiye başlayacağım. ben de istanbul'da neslihan dolar'a gideceğim. umarım faydasını görürüm.

kızlar yardım edin saç mezoterapisi yaptıran ve yararını gören var mı :KK43:

bugün gerekli tahliller yapıldı, sonuca göre de tedaviye başlanacak.. gelişmeleri sizinle paylaşırım arkadaşlar. umarım herşey hepimiz için güzel olur.

Bugün ilk mezoterapi seansıma gittim.. Bildiğiniz iğne tedavisi gelişi güzel saç diplerine ilacı veriyor. Özellikle ön bölgelerde biraz acı fazlaydı. Yaklaşık 5 dakika kadar sürdü. Sonrasında günlük yaşantına devam edebiliyorsun. Toplam 10 seans sürecek dedi doktor hanım. Hormon testinde prolaktin değerim yüksek, folik asit ve biotin değerlerimde düşük çıktı o yüzden birde endokrin doktoruyla görüşmemi istedi. Ayrıca folik asit ve biotin seviyesini düzenleyici bir ilaç ve şampuan tavsiye etti. Bu ilacı günde 2 defa içmemi söyledi. Mezoterapi 4. seanstan sonra kendini belli edecekmiş. Bakalım inşallah bu kadar emekler boşa çıkmaz..

tamam canım, haberlerini bekliyoruz. Sonuçları yazmayı unutma lütfen. Hatta lütfen ayda bir gelişmeleri yaz düzenli olarak :)

merhaba herkese..:)
ben 2007 yılında ameliyat oldum..ışın tedavisi sonrasında saçlarımın ön kısmı yok denecek kadar azaldı..
şimdi artık saç mezoterapisi yaptırabilirsin dedi doktorum..izmirde yapan yerler,yaptıranlar,hastanelere mi gitmek mantıklı,yada özel estetik uzmanlarına mı..bilemedim..
cevaplarınızı bekliyorum..:)

Bugün ilk mezoterapi seansıma gittim.. Bildiğiniz iğne tedavisi gelişi güzel saç diplerine ilacı veriyor. Özellikle ön bölgelerde biraz acı fazlaydı. Yaklaşık 5 dakika kadar sürdü. Sonrasında günlük yaşantına devam edebiliyorsun. Toplam 10 seans sürecek dedi doktor hanım. Hormon testinde prolaktin değerim yüksek, folik asit ve biotin değerlerimde düşük çıktı o yüzden birde endokrin doktoruyla görüşmemi istedi. Ayrıca folik asit ve biotin seviyesini düzenleyici bir ilaç ve şampuan tavsiye etti. Bu ilacı günde 2 defa içmemi söyledi. Mezoterapi 4. seanstan sonra kendini belli edecekmiş. Bakalım inşallah bu kadar emekler boşa çıkmaz..

Patayam bir daha yazmamıssın acaba memnun kaldınmı mezoterapiden ..
Bnde bi seans yaptırdım simdiye kadar devam etmek istiorm saclarım cok azaldı cok moralim bozuk://////

Kızlar uzun zamandır yazmıyorum çünkü doktorum doğum yaptı ve ocak ayına kadar hastanede olmayacak. şimdiye kadar toplam 3 seans mezoterapi yaptırabildim. ocak ayından itibaren hem mezoterapiye devam hem de aralıklarla 3 kere prp tedavisi uygulanacak. bu arada bana biotin isminde bir şampuan, Medobiocomplex-K 60 Kapsül ( bunu günde bir sabah bir akşam içmemi istedi ) bunların dışında birde minoxil forte-5 deri spreyi akşamları 10 fısfıs şeklinde kullan dedi. ilk başlarda inanılmaz saçlarım dökülüyordu, şuan dökülme azaldı. saçlarımın uçlarından da kestirdim ki fazla dökülmesin diye. aynada dikkatle bakıyorum ufak ufak saçların çıktığını görüyorum. Daha çok yol almam gerekiyor, saçlarımın ön kısımları ve tepe bölgem çok seyrek. bariz belli oluyor. bu da beni çok üzüyor. umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..

Ben yaptırdım arkadaşlar 11 seans yaptırdım 9. seantan itibaren belirgin göreceksin düzelmeyi dedi fakat hiçte denildiği gibi olmadı bunun yanında verdiği vitamin hapları + yağ karışımı (bepantane+bemiks+evigen falan ) da kullandım üstelik dedim bu sefer düzelecek herhalde ama olmadı umutlandığımla kaldım belki benim saç köklerim öldü bilmiyorum kimisinde işe de yarıyordum eminim benim diyceğim çok umut bağlamayın ki üzülen siz olmayın.

selamlar... arkadaşlar saçlarım çok dökülüyor özellikle tepe bölgesi önlere doğru boşalmak üzere :KK43:( moralim çok bozuk. İstanbul'da mezoterapi yaptırmak istiyorum. iğne olayından korkuyorum can yakıcı oluyor mu??? İstanbul'da bu tecrübeyi yaşayan varsa doktor tavsiyesi almak istiyorum.

kızlar bende ilk seansımı yaptırdım allahım şu sabah namazı vaktinin yüzü suyşu hürmetine hepimize şifa versin

X