bende yaptırdım 1 hafta oldu mezoterapi + prp... benden çok ücret almadı 100 tl. prp için ücret almayacağım dedi. ilk bir bastıralım dedi. tabi saçlarımı boyatmayacağıma röfle yaptırmayacağıma dair sözde aldı benden
kan sonuçlarımı da istedi. mezoterapi eğer saç köklerin mevcutsa işe yarar 2 seans yaparım toparlanma olursa devam ederiz dedi. ilk seansım acaip acılı geçti kafamın her cm ine girdi o incecik iğne beynim donuyor resmen ben acıya dayanıklı biriyim ama bu farklı bir acı... neyse uygulama sırasında kanadı kanamasaydı prp yi uygulamayacaktım dedi. kanarsa doku hassas ve yaşıyormuş. ilk bir hafta için farklılık yok ama eskiden derimi izliyordum aynada biraz canlandı. yeni yıkandığında çok doluymuş hissi veriyor. 25-28 günde bir yapalım dedi. toplamda 6 seans yetecek demir ve çinko ağırlıklı besleneceğiz kan sonuçlarıma görede extra ilaç verebilirmiş. 6 aydan sonra eskiye mi döneceğim dedim. gider röfle yaptırırsan tabiki dedi. işlem yaptırmamam lazımmış. ya beyazlarım çıkarsa dedim. 6 aya kadar beyazları kapatacak bitkisel ürünler çıkar meraklanma dedi :))) umarım sarı yapmak içinde öyle bir yöntem çıkar
denemediğim ot, yağ, ilaç, helede şampuan kalmadı... sıra bunda... adet düzensizliği, pko, demir eksikliği hepsi bende
sonuçları yazacağım...
ayrıca bayan olarak saç ekimine güvenme dedi. erkeklerin ense saçları çok güçlü olduğu için ordakileri alıp üste ekiyorlarmış. kadınlarda ense de güçsüz dedi. eksem dökülebilir yine dedi. uyuşturup deliyormuş kafanı (kökleri ekmek için) ama etkisi geçtiğinde bundan daha fazla ağrır dedi...