Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugün saç mezoterapisine başladım kızlar :) minik minik iğneleri batırıp çıkardı saçıma.... birsürü şey denedim... ama en son umudum bu mezoterapi oldu..... derma-roller ve iğne seçenekleri vardı... doktorum iğneyi uygun gördü... derma-roller daha ciddi dökülme probleminde kullanılıyormuş......... bayağı acıdı canım ama dayandım:) inşallah işe yarar.... 200 lira bayılıyorum her seansa... uzasın saçlarım artık.. canlansın:)
Erkek tipi saç dökülmem var mezoterapi için görüşmeye gittim yeni saç çıkarmaz varolan saçları güçlendirir dedi ama bana yeni saç çıkaran bi yöntemde lazım çünkü tepede açılmalar başladı öyle birşeyde yok sanırım
canım maalesef mezoterapi yeni saç çıkarmaktan öte.. varolan saçı güçlendirip kaliteyi artırmak ve dipteki minik tüyleri kuvvetlendirip uzatmak için bir çare.... ama imkanın uygunsa eğer.. çeşitli saç ekme yöntemleri var.... gayet başarılı hemde... saç ektirdikten sonra mezoterapi yada prp ( kendi kanının santrifujlenmesiyle elde edilen yararlı kısmın kullanılarak iyapılan bir teknik) kullanabilirsin... daha sağlam ve sağlıklı oluyormuş.... aslında senin saçtan öte bir endokronolijiyle görüşmen de uygun olur.. hormon dengesizliği de erkek tipi dökülmeye neden olabiliyor çünkü..... sevgiyle kal......
kızlar 10 seansa tanıdık bir yer diye bana 350 lira fiyar verdiler yani seansı 35 tl ye geliyormuş ve hemen ilkini yaptılar bu bana biraz tuhaf geldi 1 milyardan aşağı sac mezoterapisi yaptıran duymadım sizce güvenilir midir
evettt bugün 2. saç mezoterapi seansımı yaptırdım... bugün dozu artırdı... ben kalite oranı düşük saçlarım canlansın ve öndeki boşluklar dolsun tarzı isteklerle yaptırıyorum:)... gerçekten acı verici... minicik iğneler çok acıtıyor ama olsun... bakalım sonuçları heyecanla bekliyorum... şimdilik 1 er hafta arayla yapılıyor... ortalama 100 dolar her seans... ... çok pahalı insan borç da olsa sıkışsada kredi kartına yüklense de... bir yol buluyor işte .. ah biz kadınlar:)
Merhaba kızlar ben sizi bilgilendirebilirim :)
Ben 1.5 yıl önce yaptırmaya karar verdim bunun yanında vitamin hapları falan da kullanıyordum neyse ilk ay her hafta gittim 2. ve 3. ay ise 2 haftada bir gittim sonraki aylarda ise ayda bir kez gittim normalde 10-11 seans yeterli oluyormuş ben de 11 seans yaptırdım sonuç tam bir fiyasko, saç nerdeyse çok az çıktı tedaviyi bıraktığım an o azcık çıkanlarda döküldü resmen acı çektiğimle kaldım