Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Mezoterapisi

• Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ya uzun zaman olmuş ama ben de Ankara da yapan bir yer sormak istiyorum. Yaptırıp memnun kalan/ kalmayan var mı?

evet ankarada yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirmi...

bende bugün saç mezoterapisine başladım kızlar :) minik minik iğneleri batırıp çıkardı saçıma.... birsürü şey denedim... ama en son umudum bu mezoterapi oldu..... derma-roller ve iğne seçenekleri vardı... doktorum iğneyi uygun gördü... derma-roller daha ciddi dökülme probleminde kullanılıyormuş......... bayağı acıdı canım ama dayandım:) inşallah işe yarar.... 200 lira bayılıyorum her seansa... uzasın saçlarım artık.. canlansın:)

bende bugün saç mezoterapisine başladım kızlar :) minik minik iğneleri batırıp çıkardı saçıma.... birsürü şey denedim... ama en son umudum bu mezoterapi oldu..... derma-roller ve iğne seçenekleri vardı... doktorum iğneyi uygun gördü... derma-roller daha ciddi dökülme probleminde kullanılıyormuş......... bayağı acıdı canım ama dayandım:) inşallah işe yarar.... 200 lira bayılıyorum her seansa... uzasın saçlarım artık.. canlansın:)

hadi bakalım inş verdiğin paraya değir sonuç alırsın gelişmeleri burdan yazarsan sevinirim canım...

ben iğneden çok korkarım.acıyor demk.normal iğneyle mi yapıyorlar ki,ay düşününce bile içim bir hoş oldu...

Erkek tipi saç dökülmem var mezoterapi için görüşmeye gittim yeni saç çıkarmaz varolan saçları güçlendirir dedi ama bana yeni saç çıkaran bi yöntemde lazım çünkü tepede açılmalar başladı öyle birşeyde yok sanırım:KK43:

Erkek tipi saç dökülmem var mezoterapi için görüşmeye gittim yeni saç çıkarmaz varolan saçları güçlendirir dedi ama bana yeni saç çıkaran bi yöntemde lazım çünkü tepede açılmalar başladı öyle birşeyde yok sanırım:KK43:

canım maalesef mezoterapi yeni saç çıkarmaktan öte.. varolan saçı güçlendirip kaliteyi artırmak ve dipteki minik tüyleri kuvvetlendirip uzatmak için bir çare.... ama imkanın uygunsa eğer.. çeşitli saç ekme yöntemleri var.... gayet başarılı hemde... saç ektirdikten sonra mezoterapi yada prp ( kendi kanının santrifujlenmesiyle elde edilen yararlı kısmın kullanılarak iyapılan bir teknik) kullanabilirsin... daha sağlam ve sağlıklı oluyormuş.... aslında senin saçtan öte bir endokronolijiyle görüşmen de uygun olur.. hormon dengesizliği de erkek tipi dökülmeye neden olabiliyor çünkü..... sevgiyle kal......

canım maalesef mezoterapi yeni saç çıkarmaktan öte.. varolan saçı güçlendirip kaliteyi artırmak ve dipteki minik tüyleri kuvvetlendirip uzatmak için bir çare.... ama imkanın uygunsa eğer.. çeşitli saç ekme yöntemleri var.... gayet başarılı hemde... saç ektirdikten sonra mezoterapi yada prp ( kendi kanının santrifujlenmesiyle elde edilen yararlı kısmın kullanılarak iyapılan bir teknik) kullanabilirsin... daha sağlam ve sağlıklı oluyormuş.... aslında senin saçtan öte bir endokronolijiyle görüşmen de uygun olur.. hormon dengesizliği de erkek tipi dökülmeye neden olabiliyor çünkü..... sevgiyle kal......

Cevabın için çok teşekkür ederim önerini dikkate alıcam....:)

evettt bugün 2. saç mezoterapi seansımı yaptırdım... bugün dozu artırdı... ben kalite oranı düşük saçlarım canlansın ve öndeki boşluklar dolsun tarzı isteklerle yaptırıyorum:)... gerçekten acı verici... minicik iğneler çok acıtıyor ama olsun... bakalım sonuçları heyecanla bekliyorum... şimdilik 1 er hafta arayla yapılıyor... ortalama 100 dolar her seans... ... çok pahalı :KK43: insan borç da olsa sıkışsada kredi kartına yüklense de... bir yol buluyor işte .. ah biz kadınlar:)

kızlar 10 seansa tanıdık bir yer diye bana 350 lira fiyar verdiler yani seansı 35 tl ye geliyormuş ve hemen ilkini yaptılar bu bana biraz tuhaf geldi 1 milyardan aşağı sac mezoterapisi yaptıran duymadım sizce güvenilir midir :KK43:

kızlar 10 seansa tanıdık bir yer diye bana 350 lira fiyar verdiler yani seansı 35 tl ye geliyormuş ve hemen ilkini yaptılar bu bana biraz tuhaf geldi 1 milyardan aşağı sac mezoterapisi yaptıran duymadım sizce güvenilir midir :KK43:

o fiyata mezoterapi zor ama tanıdık yer demişsin belki sadece ilaç parasını falan alıyordur

evettt bugün 2. saç mezoterapi seansımı yaptırdım... bugün dozu artırdı... ben kalite oranı düşük saçlarım canlansın ve öndeki boşluklar dolsun tarzı isteklerle yaptırıyorum:)... gerçekten acı verici... minicik iğneler çok acıtıyor ama olsun... bakalım sonuçları heyecanla bekliyorum... şimdilik 1 er hafta arayla yapılıyor... ortalama 100 dolar her seans... ... çok pahalı :KK43: insan borç da olsa sıkışsada kredi kartına yüklense de... bir yol buluyor işte .. ah biz kadınlar:)

Canım peki acının boyutu nedir? Yani bitsin de gideyim artık boyutuna giriyor musun :) ? Komik bi soru oldu ama ben biraz korkağım galiba. Saçlarım o kadar sorunlu ki sanırım acıya da katlanabilirim gerçi. Bir doktor saç köklerinin canlı olduğu için acıyı hissettiğini bu yüzden sevinmemiz gerektiğini söylemişti :)
Bir de sen hangi şehirde yaptırıyorsun? Kullanılan ilaçların markaları var mı yoksa doktor mu bir karışım hazırlıyor biliyor musun? Bir de ne kadar sürüyor?

Saç Mezoterapisi konusu için buyrun burdan bakın inceleyin

xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, saç mezoterapisi hakkında çok tecrübe sahibiyim. bildiklerimi paylaşayım istedim.

kimlere uygulanır:
herkese uygulanır efendim. gencine yaşlısına, erkeğine, kadınına. kadınlardaki erkek tipi saç dökülmelerine. hormonal düzensizlik yüzünden saçı dökülenlere, genetik sebepler yüzünden saçı dökülenlere. mevsimsel dökülmelere, dönemsel dökülmelere. hamilelere uygulanır mı onu bilmiyorum yalnız. eğer dökülme sebebi genetik ise, ön görülen seansları (yaklaşık 10 seans) bitirdikten sonra ayda bir kere yahutta iki ayda bir kere bir seans uygulanmalı. bu aylık seanslar saçı korumak için gerekli. yoksa saçlarınız yine eski haline döner. hormonel düzensizliği olanlar için de aynı şey geçerlidir. dökülmenin altında yatan hormonel sebep tedavi edilemiyorsa, 10 seanslık programdan sonra ayda bir kere uygulamaya devam edilmeli.

nasıl uygulanır:
saç derisi altına incecik iğnelerle uygulanıyor.

acıtıyor mu:
acı konusu kişiden kişiye değişen bir şey. ben iğne fobisi olan bir insanım, hatta hastanede kan alındığında tansiyonum düşer-bayılırım. saç mezoterapisi yaptırırken hiç sorun yaşamıyorum. biraz acıyor evet ama ağda acısına katlanıyorsanız buna da rahatlıkla katlanabilirsiniz. ikinci üçüncü seanstan sonra yapılan iğnelerin canınızı daha çok acıttığını farkedeceksiniz. bu iyiye işarettir. o bölgede kan dolaşımının hızlandığını-derinin canlandığını gösterir.

saçı arttırır mı:
bu da tamamen size bağlı bir durum. dökülen saçlarımızın kökleri hemen ölmez, bir süre şoka girmiş bir vaziyette saç derisinin altında uyur. işte o şoka girmiş saç kökleriniz varsa oralardan yeni saç çıkartır. ölen saç köklerini bir daha canlandıramaz ama. ince tüyleri besleyip saç haline getirebilir, ama bu sonucu elde etmek için çok seans yaptırmanız gerekecektir. saçlarınızı parlaklaştırır, gürleştirir.

saçım dökülmüyor, yine de yaptırmak istiyorum:
saç dökülmesi şikayeti olmayan bireyler de mevsim dönümlerinde, saçları korumak amacıyla 1-2 seans mezoterapi yaptırabilirler. kozmetik amaçlı uygulanabilen bir yöntemdir. zaten enjekte edilen maddeler de saç için gerekli olan vitaminler, metaller ve bileşiklerdir. zararı yok yani.

Merhaba kızlar ben sizi bilgilendirebilirim :)
Ben 1.5 yıl önce yaptırmaya karar verdim bunun yanında vitamin hapları falan da kullanıyordum neyse ilk ay her hafta gittim 2. ve 3. ay ise 2 haftada bir gittim sonraki aylarda ise ayda bir kez gittim normalde 10-11 seans yeterli oluyormuş ben de 11 seans yaptırdım sonuç tam bir fiyasko, saç nerdeyse çok az çıktı tedaviyi bıraktığım an o azcık çıkanlarda döküldü resmen acı çektiğimle kaldım :KK5:

Merhaba kızlar ben sizi bilgilendirebilirim :)
Ben 1.5 yıl önce yaptırmaya karar verdim bunun yanında vitamin hapları falan da kullanıyordum neyse ilk ay her hafta gittim 2. ve 3. ay ise 2 haftada bir gittim sonraki aylarda ise ayda bir kez gittim normalde 10-11 seans yeterli oluyormuş ben de 11 seans yaptırdım sonuç tam bir fiyasko, saç nerdeyse çok az çıktı tedaviyi bıraktığım an o azcık çıkanlarda döküldü resmen acı çektiğimle kaldım :KK5:

Tam karar veriyordum ki okudum şimdi yine ümitsizliğe kapıldım:KK43:

Arkadaşlar fiyatlar uçuk resmen yaaa zaten lazer epilasyonda yaptırıyorum. Aradaki çelişkiye bakarmısınız bi yandan dökmeye diğer yandan çıkarmaya para vericem :KK9:
Ankarada uygun fiyata yaptıran var mı varsa fiyat bilgisini ve yapan yerin , doktorun ismini yazsın :KK53:

arkadaşlar ben konuyu biraz daha araştırdım kullandılkarı ilaçların toplam maliyeti 10-15 tl bişey hepside eczanede satılıyo. bephanten ampül, c vitamini ampülü birde bunların içine katılan çoğaltmak için kullandıkları serum gibi bişey. yapan kişi estetik hastanesinde çalışıyodu.deri altı ince iğneleriyle falan yapılıyo o acıyı çekmeye değmez ama istersen yaparım dedi. bende vazgeçtim. şimdi şampuanımın içine sarımsak suyu ve argan yağı ekledim. hafta da bir de
bemiks ampül, argan yağı,menekşe yağı,hint yağı ve badem yağıyla azıcık sinameki çayını karıştırıp spreyle kafama sıkıyorum. 2-3 saat bekletiyorum. hepsinin bana toplam maliyeti 40 tl bile olmadı ama en az 4 ay yeter :)

evet kızlar yaklaşık 8 seanstır saç mezoterapisi yaptırıyorum. 8. seansım da saç prp denilen yöntemi uyguladı doktorum.. amacım saçlarım uzasın ve birazda kalınlaşsın istekleri... dipten yeni çıkan saçlar parlak ve güzel görünüyor.. bazı kısa tüylerde sanki hafif hafif uzuyor... yani öyle muhteşem bir gelişmeden bahsedemem... en azından piyasadaki birçok ürünü kullandım.. birde mezoterapi yapıyorum... inşallah çabucak uzar da hayırlısıyla nişanımda uzun saçlarım olur sonbaharda:) inşallah :)..... kısaca genetik olarak saçlarınız kaliteli değilse hiç bir yöntem öyle reklamlardaki kadınların saçları gibi yapmıyor:) biraz parlaklık ve uzamayı artırcı birazda küçük tüyleri uzatmaya yardımcı olduğunu düşünüyorum.... tabiki herkesin saç yapısı deri yapısına göre sonuçlar değişir..... sevgiyle kalın....

X