• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç meselesi

okayda77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
30
5
98
47
Selam arkadaşlar yeni üye oldum.Bir şey danışmak istiyorum yaşım 31 yeşil gözlü beyaz tenliyim saçım şu an röfle ama saçımı siyaha boyamak istiyorum .2 3 ay sonra pişman olursam nasıl saçımı açarım.
.

mrb canım siyaha boyattamadn önce bi düşün derim. çünkü ben kurtulma yolları arıyorum .2 ay oldu siyaha boyayalı ve açma işlemi saça zarar veriyor onun için açamıyorum korkuyorum daha doğrusu ama saçı açanlar var memnun olanda var memnun olmayanda (yıpranma açısından söylüyorum)ama istersen sana saça zarar vermeyen saç açıcıyı araştırabilirim bir yerde okumuştum.ben röfle ye dönmek istiyorum mesela
saçımı ilk palette rediance büyülü kahve boyayıp sonra kendim röfle atacağım inş. güzel olur

siyah yerine koyu kahveler kestane rengi yani ilaki koyu yapmak istersen gizemli kahve renkleri dene derim hic siyaha boyama derim zor acılır

Elf 2008 merhabalar .ne zaman yapmayı düşünüyorsun eğer röfleye geçeren sonuçları bana
sonuçlerı bildirirmisin.Çokkk merak ediyorum çünkü .Şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrr.

Selam glt .Hayatım kahve tonlarını 2 yıl önce denemiştim.Çikolata kahve yapmıştım.Fakat

iki arkadaşım siyaha boyamıştı saçını çokk beğenmiştim.Zaten uzun zamandır istiyordum onları görünce daha çok istemeye başladım.Bu yüzden hayatım ama tek sıkıntım pişman olmamak ve saçıma zarar vermeden sarıya dönmek.Fikirlerinizi bekliyorummmm. Byeeee...

Back