Aynen Şimdi taşındık ordan apartman değil ev 2 katlı bizim direk bahçeye bakıyor dahada korkuyorum ben..Bu kurutma makinesi yüzündende hep bakmak zorunda kalıyorum sürekli..Bazende sitenin güvenliği geziyor bahçede onun gölgesi görünüyor falan tam korku filmi tadında
Mesela mobilya çatırtısı diye bir gerilim filmi var ya da oda spreyi fıslaması dalgın dalgın ütü yapıyorsun arkandan fısss yapıyor yeminle iman tazeledim kaç kere gidiyorum diye
Mesela mobilya çatırtısı diye bir gerilim filmi var ya da oda spreyi fıslaması dalgın dalgın ütü yapıyorsun arkandan fısss yapıyor yeminle iman tazeledim kaç kere gidiyorum diye
Daha ne sesler var..Benim birde köpeğim var onun gece tıkırtılarını hiç saymıyorum bile..Tam birkere korku filmi izliyordum eşim evde yoktu..Korkunun zirvesindeyim ama köpeğimde üst kattaydı oyuncak topunu merdivenden aşağı düşürmüştü aklım bi gidip gelmişti o zaman
Ahhh kızlar ya ben nne yapayım 4 5 aylık bebeğim var ve fön makinesi sesi ile uyuyor anne karnındaki sese benziyomus elektrik süpürgesi de aynıymıs bi gece uyumadı esım getırdı fön makinesini taktı calıstırdı tabi ben esım yanımda ya tırsmıyorum neyse bizim oglan sesle sallamayla uyudu iyice dalınca kapattım makineyi gece bi ara mızıklanmaya basladi besıgı bnm yattıgım tarafta hafif hafif salladım hemen kalkmım belkı uykusunda mızıklıyodur dıye o arada esımde uyanmış fark etmedim hıc odalos ısıkta gozlerım kapalı yattık yerden oglumu sallarken esım uyandı oglan dıye fön makinesini acmazmı tabi ki bnm korktugumu hala bilmedıgınden uyku sersemi ve korku bi arada esıme ole bır vurmusum kı adam neye ugradıgını sasırdı tabi ben durumu ızah edene kadar sölendi durdu garibim şimdi telefondan anne karnındaki sesi falan acıyoz bazen de fön sesini ama esim benden habersiz acmıyo sesi
ayy bu cok tatlı aynı zamanda ürkütücüymüş harbiiii
:))
ben de elimde patlıcak dıye korkuyorum cunku babamın elinde patladı hatta ateş almıştı korkunctu battanıye ıle söndürdü
sıradan da değildi cok ıyı bır markaydı ama ısım vermıyım olur boyle seyler