Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenbildiğim bütün korku filmlerinde bu delik muhabbeti vardırbakmayın, bakanları uyarın bakmasınlar
![]()
Sesli güldümben delikten bakamam akşam hele dışarıda apartmanın ışığı yanmıyorsa, hep biri gözüme bişi sokarsa ya da pat diye karşıma çıkarsa diye tırsıyorum![]()
Bide buz dolabının buz kırma sesi var..Gece su içmeye kalkıyorsan zıplatıyor insanıMesela mobilya çatırtısı diye bir gerilim filmi var ya da oda spreyi fıslamasıdalgın dalgın ütü yapıyorsun arkandan fısss yapıyor
yeminle iman tazeledim kaç kere gidiyorum diye
![]()
Bide buz dolabının buz kırma sesi var..Gece su içmeye kalkıyorsan zıplatıyor insanı![]()
ne kadar ses varmış etrafımızda bu kadar normal kalmamız bile mucize
![]()
Peki korkunuz gectimi? Bende ozellikle 2senedir asiriya kacti bu durum.Banada oluyordu.. gece yarisi herkes uyuyor ve sessizken birden kurutma makinesini calistirinca korkuyordum
![]()
Evet kesinlikle panik atak gibi.Tum odayi gorebilecek sekilde bir koseye cekiliyorm.en dusuk ayarda calistiriyorm.Karsimda dolap varsa kapilari acilacakmis icinden bisey cikcakmis gibi bile oluyor.Cok savunmasiz hissediyorum kendimi o seste,Ayni sorun bendede var sanki panik atak oluyorum kalp atislarim bile degisiyor.
Bi kere sacimi kuruturken esim gelmis disardan, aynadan gordum, cok korkmustum![]()