Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sürekli kapı çalıyor zannediyorum![]()
Ayni sorun bendede var sanki panik atak oluyorum kalp atislarim bile degisiyor.Selam arkadaslar, ben geceleri sacimi kuruturken, makinenin sesinden asiri korkuyorum.Vucudum geri cekiliyor, ellerim titriyor. Sanki etraftan bana bir zarar gelecek, ya da etrafimda bir olay olacak ben onu farkedemiycem gibi. Size de oluyor mu?
Aynen ya yada tel caliyor saniyorumBen sürekli kapı çalıyor zannediyorum![]()
HahahahOh be yalnız değilmişim.
Sürekli zil çalıyor gibi geliyor, kapatıyorum makineyi, kapıyı dinliyorum. Bir de makinem ısınınca kendini kilitleyenlerden. İşin yoksa, soğumasını bekle.
Hahahahbu kadar olur ya benimkide öyle sırf o yüzden makineyi açık bırakıp gidiyorum ben kapıya..Hatta bu akşam yıkandım,eşim işten gelmemişti daha,abartmıyorum belki 5 kez gitmişimdir kapıya gözden bakıp geri döndüm
![]()
ben delikten bakamam akşam hele dışarıda apartmanın ışığı yanmıyorsa, hep biri gözüme bişi sokarsa ya da pat diye karşıma çıkarsa diye tırsıyorum![]()
Bende birkere yaşadım o korkuyu..Ne için baktım hatırlamıyorumda karanlıktı apartman sonra aniden ışık yandı kimse yok..Üst kattaki köpeğini gezdirmeye çıkartmış tasma kullanmıyor pek köpek önden inmiş,sensör köpeği görünce yanmıştı ne korkmuştum
![]()