• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sac kurutma makinesi sesi

alevkaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
28
4
3
Selam arkadaslar, ben geceleri sacimi kuruturken, makinenin sesinden asiri korkuyorum.Vucudum geri cekiliyor, ellerim titriyor. Sanki etraftan bana bir zarar gelecek, ya da etrafimda bir olay olacak ben onu farkedemiycem gibi. Size de oluyor mu?

Selam arkadaslar, ben geceleri sacimi kuruturken, makinenin sesinden asiri korkuyorum.Vucudum geri cekiliyor, ellerim titriyor. Sanki etraftan bana bir zarar gelecek, ya da etrafimda bir olay olacak ben onu farkedemiycem gibi. Size de oluyor mu?
Ayni sorun bendede var sanki panik atak oluyorum kalp atislarim bile degisiyor.

Oh be yalnız değilmişim. :KK45:

Sürekli zil çalıyor gibi geliyor, kapatıyorum makineyi, kapıyı dinliyorum. Bir de makinem ısınınca kendini kilitleyenlerden. İşin yoksa, soğumasını bekle.
Hahahah:KK70: bu kadar olur ya benimkide öyle sırf o yüzden makineyi açık bırakıp gidiyorum ben kapıya..Hatta bu akşam yıkandım,eşim işten gelmemişti daha,abartmıyorum belki 5 kez gitmişimdir kapıya gözden bakıp geri döndüm:KK53:

Hahahah:KK70: bu kadar olur ya benimkide öyle sırf o yüzden makineyi açık bırakıp gidiyorum ben kapıya..Hatta bu akşam yıkandım,eşim işten gelmemişti daha,abartmıyorum belki 5 kez gitmişimdir kapıya gözden bakıp geri döndüm:KK53:

ben delikten bakamam akşam hele dışarıda apartmanın ışığı yanmıyorsa, hep biri gözüme bişi sokarsa ya da pat diye karşıma çıkarsa diye tırsıyorum :27:

Kormak değil de surekli bi tedirgin oluyor insan biri mi geldi?Kapi mi caldi?

Doğuştan gelen bir traje- komedi var hafiften :KK70:

CansınızEn Büyük KK

ben delikten bakamam akşam hele dışarıda apartmanın ışığı yanmıyorsa, hep biri gözüme bişi sokarsa ya da pat diye karşıma çıkarsa diye tırsıyorum :KK53:
:KK70:Bende birkere yaşadım o korkuyu..Ne için baktım hatırlamıyorumda karanlıktı apartman sonra aniden ışık yandı kimse yok..Üst kattaki köpeğini gezdirmeye çıkartmış tasma kullanmıyor pek köpek önden inmiş,sensör köpeği görünce yanmıştı ne korkmuştum:KK53:

:KK70:Bende birkere yaşadım o korkuyu..Ne için baktım hatırlamıyorumda karanlıktı apartman sonra aniden ışık yandı kimse yok..Üst kattaki köpeğini gezdirmeye çıkartmış tasma kullanmıyor pek köpek önden inmiş,sensör köpeği görünce yanmıştı ne korkmuştum:KK53:

bildiğim bütün korku filmlerinde bu delik muhabbeti vardır :27: bakmayın, bakanları uyarın bakmasınlar :70:

Back