• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç kremi saçın geç uzamasıına neden oluyormuş !

Saç kremi saçlarımı çok döküyordu bir saç uzmanı diplerine sürmemem gerektiğini söylemişti bende

sadece uçlarına uyguluyorum, o zamandan beri saçlarımın dökülmesi durdu ve gerçekten daha çabuk

uzar oldu saçlarım.

Saç kremi saçlarımı çok döküyordu bir saç uzmanı diplerine sürmemem gerektiğini söylemişti bende

sadece uçlarına uyguluyorum, o zamandan beri saçlarımın dökülmesi durdu ve gerçekten daha çabuk

uzar oldu saçlarım.

yaaa bak nelere sebep oluyormus su sac kremi ama yinede benim kullandigim sac kreminde yazmiyor sade uclarina sürün diye anlamadim gitti

ben yaklaşık 1 aydır kremi kestim sadece pantene prove ile yıkıyorum mis gibi ama röflem yarıya gelmeseydi o da zordu....

bir ara saçlarım çitişiyordu tamamını uygulamak zorunda kalmıştım o zmn saçlarımı baya bir dökülmüştü ama şuan iyi sadece uçlarına sürüyorum :nazar:

ah şu röfle ahh mahvetti saçlarımı neyse sadede geliim saç kremi saçı uzatır arkadaşlar kuaförüm söledi ayriyetten bakım işte daha nolsun yaw

ah şu röfle ahh mahvetti saçlarımı neyse sadede geliim saç kremi saçı uzatır arkadaşlar kuaförüm söledi ayriyetten bakım işte daha nolsun yaw

sac kremi saci uzatmaz kuaför dedigi icin herseye inanma heeee ama sac kreminde alkol yoksa dogadan yapilmissa o zaman uzamayi engellemez ama simdiki ürünlerde sac kreminde alkolsuzu cooooooook nadir

bende koca iki avuç sıkardım elime ama akşam banyoda hemen uçlarına deydirdim o kadar bence doğru olabilir.ben delirdim artık saçlarımla konuşuyorum benim güzel kızlarım uzuyomuymuş falan diyorum sevgiyle yaklaşmak lazım kesinlikle:):)zemuszemus

ben de seviyorum saçlarımı ya :P çiçekler sevince büyür ya aynı ilgiyi saçlarıma da gösteriyorum :D

ben hiç saç kremi kullanmam hem saçları döküyo...hem de ağırlaştırıyo gibime geliyo...sevmiyorum...bi ara kullandım sonra bıraktımm..

saçlara ilgi gösterceksin strese sokmıycaksın onlar da karşılığını vericekkk :D

saç kremini bırakalı 2 ay oldu röfle için kullanıyordum onlarda saçlarım uzamaya başlayınca problem olmadı şükürler olsunzemuszemus

çok enteresan bir bilgi gerçekten...ama kullanmadan olmuyo ya..boyalı saçlar özellikle !!..yumuşatması açısından önemli saç kremi..fakat bu sarmısaklı şampuan olayından sonra pek gerek kalmayacak sanırım :jeyyar:

arkadaslar bende saclarimi boyuyorum birde kendim boyarim ben yanliz ammoniaksiz boya aliyorum ve sac kremine gerek kalmiyor söyle anlatim simdik aslinda saclari boyamak saca zarar veriyor dimi neden bilen varmi
ammoniak yani zehir icerdigi icin ben dogal boya kullaniyorum

bu arada saclarimi asil boyadigim zaman parliyor yumusacik oluyor hic kirik yokmus gibi hissediliyor cünkü benim boyam saclarimi hem boyuyuor hemde süper bir bakim yapiyor saclarimi boyadigim da saclarima dokunan herkes ipek gibi sacin var diyor yani gercekten ben kuaförde yaptirmam onlar zehirli olanindan kullaniyorlar o yüzden saclari boyuya boyuya yiprandi diyorsunuz bense boyadikca saclarim hayata dönüyor =D

gercekten vallah =D

benim aldigim boyanin icinde Lici adli meyve ve beyaz cay iceriyor bunlar yetiyor artiyor bile birde panthenol bal gibi besinler var saclarimi bazen oluyor 2 gün üst üstte boyuyorum yillardir saclarimda hic boya yapilmis gibi bir zarar yok

Son düzenleme:
zeycan92 peki hangi marka kullanıyorsun boyayı..garnie war bnm bildiğim bitkisel olan oda iyi tutmuyo boya..yani en azından bnm saçımda etki etmio...sen ne kullanıyorsun cnm?

Back