- 31 Mart 2022
- 14
- 2
- 36
- Konu Sahibi StrangeStory83
Depresyona girdim iyice saçım yok kullandığım hiçbir ilaç fayda etmedi daha zarar verdi yan etki yaptı artık kullanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun. İnstagramda bir fenomen vardı bu şekilde. Diyordu ki; kopardığım zaman saç dibimde olan o hissi seviyorum o yüzden yapıyorum. Daha sonra bunun çözüm yollarını aramış ve en çok iyi gelen tel toka ve benzeri bir şeyle her saçını kopartmak istediğinde saç dibine onunla dokunmuş sanki koparıyormuş gibi his bıraktığı için. Ben doktor değilim, bilgim yok sadece videosu aklımda kalmış. İşe yarar mı bilmemo kızın hesabı aklıma gelmiyor birçok şey paylaşıyor hatta sayfası sadece bunun üzerine bir araştırsanız bulursunuz. Umarım çözüme ulaşırsınız
![]()
SağolunGeçmiş olsun. Benim arkadaşım terapiyle iyileşti. Çok kötü durumdaydı ama toparladı zamanla.
Bende de var bu yani şuan azaldı atak halinde geliyodu 28 yasındayım 15 yildir vardi hemde Prozaca basladim cok sükür koparmıyorum ama direniyorumDepresyona girdim iyice saçım yok kullandığım hiçbir ilaç fayda etmedi daha zarar verdi yan etki yaptı artık kullanmıyorum
Bende de var bu yani şuan azaldı atak halinde geliyodu 28 yasındayım 15 yildir vardi hemde Prozaca basladim cok sükür koparmıyorum ama direni
Geçmiş olsunBende de var bu yani şuan azaldı atak halinde geliyodu 28 yasındayım 15 yildir vardi hemde Prozaca basladim cok sükür koparmıyorum ama direniyorum
SağolunGeçmiş olsun. Benim arkadaşım terapiyle iyileşti. Çok kötü durumdaydı ama toparladı zamanla.
İlk defa duyuyorum neden koparıyorsunuzDepresyona girdim iyice saçım yok kullandığım hiçbir ilaç fayda etmedi daha zarar verdi yan etki yaptı artık kullanmıyorum
Bir çeşit obsesyon, stresle başa çıkma yöntemleri gibi görüyorlar bu hastalığa sahip insanlar. Biraz araştırırsanız bu hastalığı yaşayanların neredeyse kel kalacak seviyeye gelene kadar kopardığını görürsünüz. Çok basit dursa da maalesef gerçekten zor bir obsesyon. Tek kurtuluşu da psikiyatrik tedaviİlk defa duyuyorum neden koparıyorsunuz
Çok şaşırdım ilginç bir araştıracağımBir çeşit obsesyon, stresle başa çıkma yöntemleri gibi görüyorlar bu hastalığa sahip insanlar. Biraz araştırırsanız bu hastalığı yaşayanların neredeyse kel kalacak seviyeye gelene kadar kopardığını görürsünüz. Çok basit dursa da maalesef gerçekten zor bir obsesyon. Tek kurtuluşu da psikiyatrik tedavi![]()
Evet aldım hatta ağır bir ilaçmış çok ciddi yan etki yaptı az kalsın başka bir hastalığa yakalanıyordum. Saçlarım kalın çok güçlü hemen çıkıyorSiz tedavi aldınız mı. Ama saçlarınız tamamen biterse üzülürsünüz.
Saç koparmak psikolojik bir hastalıktır diye biliyorum psikiyatri desteği alın benceDepresyona girdim iyice saçım yok kullandığım hiçbir ilaç fayda etmedi daha zarar verdi yan etki yaptı artık kullanmıyorum
İlacı değiştiremiyorlar mı. O ilacın etken maddesi size dokunmuş belli. Bana da bazı antibiyotikler dokunur. Normal yani tedaviyi bırakmamak gerek, doktorunuzla konuşun değiştirsin ilacı.Evet aldım hatta ağır bir ilaçmış çok ciddi yan etki yaptı az kalsın başka bir hastalığa yakalanıyordum. Saçlarım kalın çok güçlü hemen çıkıyor
Geçmiş olsunDepresyona girdim iyice saçım yok kullandığım hiçbir ilaç fayda etmedi daha zarar verdi yan etki yaptı artık kullanmıyorum