ARKADAŞLAR;
Yardımınıza ihtiyacım var..Ben yıllardır yoluyorum zavallı kaşlarım ama artık çıkmaktan yoruldu galiba..iyice seyrekleşti..Bu sefer kirpiklerime başladım..Benim o kadar güzel kaş ve kirpiklerim vardıkı!!!! şuan o kadar korkuyorumki bir daha çıkmayacak diye çıkarmı sizce???
Doktora gittim..300mg.ilaç kullanıyorum..Ama ben inanın hiç bir faydasını görmedim..Telefonla konuştuğum zaman nasıl yoluyorum bir bilseniz bırakmamak üzere..Zevk alıyorum o kılları görünce;Ama sonrası sonrası,üzgünlüğüm kelimeler yetmiyor..
Herkes hastalığın açılımını anlatıyor ama çaresinden hiç bahseden yoooookkkkkkkk!!!!!!!!!içtiğim ilaçlarda boşa gitti..
Lütfen bunların yerine çıkarmı??????? vede çözümü???
Canım benimde aynen öyle. Ben sadece kirpklerime düşüyorum gece onları yolmadan uyumuyorm. Ama
şmdi 1 haftadr elimi götürmüyorum. Kendime söz verdim 3 haftacık. Şuan küçük küçük çıkmşlar. 2 Haftaya kadar dayanacam inş. Sende benm gibi yap. Yanlız kalma telefonla konşnca kağt kalem al yazı yaz. uyuynca müzk aç yada tlfndan oyun oyna snra tam uyku tuttumu uyu. Herkez bu yolu denesin. Gerçkten biz bayanız ve milletin o bakışlarndan utanmayalım artık. 5 yıldır çekiyorum bu eziyeti. Pskolağa gttm ilaç verdi almadım. İlaç sadece uyutur. Engel olmaz. Herşey kafada biter. Söz verin ve sadece 3 hafta dayanın. Sonra allah yardımcımz olur inş.
Canım Teşekkür ederim..Peki kirpiklerim bayağı açıldı sence çıkarmı??dokunmassam dediklerini uyguluycam
yaşadıklarım o yazdığım gibi kalsın bırakmış olmayı dilerdim ama evet tuğçe_kp bendede tekrar başladı stresten kurtulamayınca bitmiyormuş gene başladım.
şuan sabahın 5:20 si ben oturmuş saç yoluyorumo kadar bıktımki artık nasıl son bulucak buu hastalık yaa tepem hep kel yuakrıya saçlarımı toplamakla geçiyo ömrüüm yarın günüm var komşularım saçlarına fön yapıp düzleştirip geliyo bense ( açamıyorum allahtan kapalıyımki eşarpla kurtarıyorum nefet ediyorum kendimden kendine güven denilen şey nedir hiç bilmiyorum oramı begenmem buramı beğenmem zaten birde bu saç yolmalarım iyice çökertiyo herşeyii 1 yıl olmuş buraya yazalı en son 90 yada 91 . sayfaya yazmışım okudum hala aynı yerdeyim hiç bi değişiklik yok doktora gittim ilaç, ilaçç ilaçlardan da bıktım çözüm ollcagını hç sanmıyorum bıraktım nasıl bi yöntem denesem bilmiyoum artık çok yoruldum 16 yaşlarından beridri yapıyorum hiç bişi anlamadın bu işten noluyo yolunca diyorum ama yok söz geçmiyo beyne 28 yaşıma geldim hala devam kızımda parmak emiyo büyük ihtimal buda genetik geçişli :)) aynı şey dürtüsel sorun bunlar çüknkü kendimemi yanayım kızımamı bilmiyorum ÖZELLİKLE ARKADAŞALR ŞUNU DİCEM SAÇ YOLARKEN CANIM ACIDIGINDAN YÜZÜM ŞEKLİ DEĞİŞİYO BURUŞTURUYORUM yüzümü VE GÖZ KENARLARIMDA KIRIŞIKLIKLAR OLUŞUYOO BUNADA ÜZÜLÜYORUM CİLDİM DÜZGÜNDÜR ÇABUK KIRIŞICAK Bİ CİLDİM YOK AMA İŞTE YÜZ BURUŞA BURUŞA napsıın GÖZ KENARLARIMIDA EL BİRLİĞİYLEE MAHVEDİYORUM (
bu son diyorum yapmıcam diyorum yine yapıyorum şuan bilee arada yazmayı bırakıp yoluyorum nasıl bi illetmiş bu düşmanına beddua edeceksen en iyisii([/QUOT
Yaşadığın durumları bende yaşadım,insan nasıl kendine zarar verir,yada kendine acı çektirmekten zevk alır..Doktora gittim ilaç hala kullanıyorum..Ama hiçbir faydası olmadı,bu işin çözümü bence terapide sigara alışkanlıgı gibi,beynimizde bitirmek lazım..
Bu aptalca kendimize zarar vermeyi kesmemiz lazım..El alışkanlığı gibi sanki..15 gündür kendimi frenlemeye çalışıyorum..Fakat tlfla konustugumda elim yine gitti..Hatta su an gözlük takıyorum elim gidince aklıma gelsin diye..
bıktık hepimiz bıktık ben artık napcagımı şaşırmış durumdayım saçımı yolarken yüzümü buruşturup göz kenarlarının kırışmasına mı yanayım sağlıklı saçlarım vardı şimdi ince telli oldular yola yola ve buu yüzdende elektriklenme , en önemliside aşırı şekilde dolaşmasıınamı banyoda açıyım diyorum dolaşıkları bi kısmı açılıyo ama banyodan sonra da epey uğraşıyorum dolaşık açmak için eşimden yardım istiyorum artık o haldeşu anda tepe kısmım çok fazla boş diğer yanalrdaki saçlarla kamufle etmeye çalışsamda görünüyo aradan boşluklar , bu ara iyice gerildim ev taşıyıcam eşimin iş durumları falan baya bi gergin dönemdeyim hal böyle olunca fazlaca saç kaybım oldu kafamın fotosunu çekip koyucam kızlar ben ne haldeyim bi görün isterim benimki kadar kötü durumda olan varmı aranızda merak ediyorum da ( fakat fotoları erkekler görmüyo degilmi başka yerlerde yayınlanma şeysi falan pek güvenemiyorumda
RABBİM HEPİMİZİ KURTARSIN DİYORUM DUA EDİYORUM HEPP BU İLLET NASIL BİŞEYMİŞ BİLEMİYORUM BEYİNE HÜKMEDEBİLMEK NE ZORMUŞŞ İSTeDİGİM Bİ ÇOK İŞİMEDE MANİ OLUYO İŞE KENDİMİ VEREMYİORUM SAÇIMI YOLMAYI BIRAKIPDA İŞE KOYULAMIYORUM ELİm TEPEMDE AVANKÇA DOLANIYORUM EVDE HİÇ Bİ İŞİMDE YERİNE VARMIYO OFF
RABBİM BİR GÜN BİZİ KURTARSIN İNŞ DİYORUM ELİMDEN HİÇ BİŞİ GELMİYO DUADAN BAŞKA ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?