bende yıllardır yoluyorum. koparıyorumm benimki bayağı ilerledi artık durduramıyorum kendimi tam kendine gelecek saçlarım ben rahat bırakmıyorum hem kırıkları hem kökleri koparıyorum köklerini dudaklarıma değdiriyorum kalın telleri ısırıyorum böyle saçma bişey!! kendime sinir olsamda durduramıyorum işte........
eveett sende bızdensınnn(
bu başlığı görünce çok sevimdim. Zira benime böyle bir problemim var bu gün daha yine lanet olsun ki kaşlarımı yoldum kipriklerimi yoldum. kaşlarıma artık dövem yaptırmak zorunda kaldım kipriklerimi ise bazen tamamen kopardığım çoktur şimdi bir kaç tel var ama kaşımı görseniz hiiiiiç yok sadece ince bir dövme kaş var. doktora gidiyorum ilaç tedavisiyle gidiyorum bakalım sonuçlar ne olacak ama bıktım bıktım parmaklarımı koparmka istiyorum resmen bu kadar olur mu demeyin arkadaşın dediği gibi tutamıyorsunuz kendinizi ve elinizde kılları görünce de bir o kadar üzülüyorsunuzbenneyaptımki
bu başlığı görünce çok sevimdim. Zira benime böyle bir problemim var bu gün daha yine lanet olsun ki kaşlarımı yoldum kipriklerimi yoldum. kaşlarıma artık dövem yaptırmak zorunda kaldım kipriklerimi ise bazen tamamen kopardığım çoktur şimdi bir kaç tel var ama kaşımı görseniz hiiiiiç yok sadece ince bir dövme kaş var. doktora gidiyorum ilaç tedavisiyle gidiyorum bakalım sonuçlar ne olacak ama bıktım bıktım parmaklarımı koparmka istiyorum resmen bu kadar olur mu demeyin arkadaşın dediği gibi tutamıyorsunuz kendinizi ve elinizde kılları görünce de bir o kadar üzülüyorsunuzbenneyaptımki
Kızlar bu başlığı açmamın sebebi, benim de saç koparma hastalığına sahip olmam. Bu nedenle kaşlarımın, kirpiklerimin ve saçlarımın büyük kısmını kopararak büyük açıklıklar oluşturdum. Bunun herhangi bir nedeni ya da tetikleyicisi yok. Bir anda bir kıl kökünde başlayan hafif acıma, ve o kılı koparınca sanki bütün dünyadaki en mutlu insan olacakmışım hissi ve sonra kaybolan kontrol... Kendime gelip de önümdeki kılları görünce de peşinden gelen üzüntü, sonra aynaya bakıp da kel bıraktığım bölgeleri görünce 2 kat üzüntü... Benim gibi bu rahatsızlığı yaşayanlar, tanıdıkları olanlar, çözüm önerileri olanlar için açtım bu başlığı. Daha önce bu konuda bir başlık açıldıysa özür diliyorum; çünkü ben rastlamadım. Paylaşımlarınızı bekliyorum ...
teşekkürler canım, benim kötü yönünden biri de özellikle kaş ve kirpiklerimi koparmam. Bazıları yerine geliyor, ama büyük kısmını kaybettim. Doktor nasıl bir tedavi uyguladı, çok özel olmazsa sorabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?