canım ne yaptın tedavi başladımı bende ilaçları bırakacam bu ay zatenişe yaramıyor boşuna zehirlenmeyim demiiddiasız sözcuklerle ılgılen sen o halde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne yaptın tedavi başladımı bende ilaçları bırakacam bu ay zatenişe yaramıyor boşuna zehirlenmeyim demiiddiasız sözcuklerle ılgılen sen o halde...
ben hazırladığım o zarfların üzerine 750 adet yazdığımı biliyorum okadar çok kopartıyordum .
aaa alinma ama...
ben de 2 yil once gittim bir psikologa. 8 ay sürdü görüsmeler.
tedavi degil bu dediler. bizedn sihirli bir ilac bekleme dediler..
bu sac koparmak bir davranis bozuklugu, yeni davranislar ögretmeye calisiyorlar. eski davranisini da unutturmayi.
valla baslarda iyi gibiydi, ama su an yine basladigim yerdeyim
o yuzedn tedavi sözcugu ne cok güvenmiyorum, nedeni bu, cok ümitsizim yani...
bir de sevgili prmcst kalbini kirdiysan cok özür dilerim, amacim seni incitmek ya da yazdiklarini yargilamak degildi, sadece öyle cikti iste, bence yok zira tedavisiüzgünüm
bize bos vakit harcatan psikologlara vs adamlara kizginim...
VALLa canım aynen öyle abartı yok çünkü saydım psikoloğumun verdiği bir ödev di bu sayım.Ama hep aynı yerden pek kopartmıyorum kafamın çeşitli yerlerinden belki de onun için pek açıklık olmuyor ama şuanda bölge bölge açıklıklar mevcut ahh 1 ay sabretsem ben saçım gür ve hızlı uzuyor hemen kapanır açıklar ama 10 gündür yine felaket kopartıyorum ben yine:çok üzgünüm:
ya mercancım nasıl 750 ya.ben sadece 5 10 dakika kendimi kaptırıyorum hemen kafamda açıklık oluşuyor.hiç saymadım ben ama 750 çok gibi geldi bana.insanın kafasında hiç saç kalmazki böyle insanın.ben bide 1 ay bile koparmadan duruyorum.buna rağmen saçlarım çok uzun sürede düzeliyor.düzelmesi bayabir uzun zaman alıyor.sen nasıl yapıyorsun.kopardıkdan sonraki psikoloji çok kötü.nasıl üstesinden geliyosun.ya canım her gece hepimiz için dua ediyorum.irade gücü ver allahım diye.
VALLa canım aynen öyle abartı yok çünkü saydım psikoloğumun verdiği bir ödev di bu sayım.Ama hep aynı yerden pek kopartmıyorum kafamın çeşitli yerlerinden belki de onun için pek açıklık olmuyor ama şuanda bölge bölge açıklıklar mevcut ahh 1 ay sabretsem ben saçım gür ve hızlı uzuyor hemen kapanır açıklar ama 10 gündür yine felaket kopartıyorum ben yinesenağlama
canım hepimiz aynı hisleri hissediyoruzanladım canım.benimki biraz farklı ozaman.bensadece acıma hissi olduğu için belirli bölgede koparıyorum.saç koparmadan önce hani saçlar kirlenirde saç derisi acırya.aynı onun gibi acıma hissi oluyor.kopardığımde rahatlıyorum sanki.acısımı geçiyor mu diyceksin, hayır geçmiyo ama inanılmaz bir rahatlama oluyor sanki.aynı yerden koparıncada hemen açıklık oluşuyor tabiki.senin durumun biraz daha farklı benden.gerçi sonuç aynı pişmanlık,kendine duyduğun nefret.nasıl bişeydirki bu kendine hakim olamıyorsun.ben hiç psikoloğa gitmedim.gitmeyi düşündüm çok.ama sizlerin yazdıklarını görünce vaz geçtim.belli bir tedavisi yok, anladım.ben hala sadece saçımı kesiyorum.uzayınca tekrar baştan.bayadır koparmıyorum ben ama düzelmedi henüz saçlarım.bir düzelsem başka birşey istemiyorum.inanırmısın adak bile diledim.çaresizlik böyle birşeymiş,çok iyi anladım.