Saç koparma hastalığı: Triktillomani

arkadaşlar saçları seyrek çıkan yada hiç çıkmayan yerlerine sarımsağın ucunu kesin saç derinize bir iğnenin ucunu kızdırıp mikrobu gidince soğumasını bekleyin tabi çizikler atın ve sarımsağı iyice yedirerek ovun saç derinizi.hem daha hızlı saç çıkarıyo hemde yeni saçlarda çıkıyo.ben seyrek olan yerlere yapıyorum yeni saçlarda çıkıyo hemde hızlı uzuyor.

bende sürüyorum ama çizikler atmıyorum direk derime sürüyorum.Birde sarımsaklı şampuan yaptım saçlarımı hergün 1 kez bu şamp yıkıyorum

benim doktorum kibrit kutusuna koymamı ve bi kağıda çizelge yapmamı istemişti koparırken neler hissettiğmi niye kopardığımı vs.. yazmamı istemişti kopardıklarımı da kibrit kutusunda biriktirmemi.ama yapamadım =(( işkence gibi gelidi psikolojim daha bi alt üst oldu koparıyorum onu biriktiyorum üstelik niye kopardığımı yazarken daha çok canım acıyo..=((

İŞTE DR DA BUNU ICIN ISTIYOR BUNU.. ARTIII O SAC TELINI KOPARMAKLA ISIN BITMEDIGINI DAHA SONRASINDA GELECEK OLAN ZAHMETLERI DE GÖZ ÖNUNDE BULUNDURMAMIZ ICIN SÖLUORR.YANI KOPARIP ATMICAZ,ALIP ZARFA KOYUP TARIH ATIP ADETINI YAZIP KENARA KOYMAK,DUSUNSENE OOO COOK UZUN IS. ONU YAPMAKTANSA KOPARMAMAYI TERCIH ETCEZ ZAMANLA.. AMA GEL GÖRKI 15GUN OLDU HALA ZARF ALAMADIM VE KOPARMAYA DEVAM EDIORUMMM laelaelaelaelae :gitme:

doktor bana yapmayacağını biliyorum demişti.yapmadım yapmadığım için bi daha doktora gidemedim..=((

ya bence bunun tek caresı var o da kendımıze hakım olmak... ılacla dr la olacak sey deıl bence.. sebebı bıle bılınmeyen bırseyın tedavısı olmaz ztnnn... bu sdce bır alıskanlık bence..

evet bu bir alışkanlık.tik bile denebilir belki.her neyse eğer bu tek başımıza üstesinden gelmemiz gerekiyor.herkes tek başına mücadele edecek.bizler birbirimizle paylaşıp belki birazda olsa kendimizi rahatlamış hissediyoruz.derdini hiç anlatamayanlarda var.allah herkesin yardımcısı olsun.

ben hazırladığım o zarfların üzerine 750 adet yazdığımı biliyorum okadar çok kopartıyordum .

Benim bi arkadaşımda da vardı bu hastalık sürekli koparırdı saçlarını üstlerde hiç saç kalmamışdı beraber otururduk onunla artık elleri saçına gidince ellerini tutardım onun koparmasın diyesempatiksalakcinniAma şimdi bırakmaya başladı çok seviniyorum onun için..
inş. sizde düzelirsiniz.

saol canım bizimde senin gibi arkadaşlarımız olsa keşke sen arkadaşını engellemeye devam et mutlaka:teselli:

ayy arkadaşlar inş. bu sıkıntıdan kurtulursunuz en yakın zamanda.. tırnak yeme alışkanlığı gibi sanırsam.. kontrol kaybı ve pişmanlık.. herhangi bir stres bunu tetikliyor mu acaba?

ne tedavisiymis bu ya merak ettim??? varmiymis tedavi hahahaha

canım daha önce anlatmıstım sayfalara br bak ıstersen..fazla vaktım yok o yuzden tkrr yazamıcam ama bırkac gun sonra fırsat bulabılırsem yazarım elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…