Saç koparma hastalığı: Triktillomani

3 yıllık triktillomani sonrasında benim gibi saçlarınız dökülmeye başlasa bakın nasıl bırakıyosunuz koparmayıklava:

inşallah canım rabbim her ne vesileyle olursa olsun duysun sesimizi mübarek günlerin mübarek kullarının hatırına kurtarsın bizi bu hastalıktan:Saruboceq:

bugününde duasını edelim allahım açtım ellerimi sana yalvarıyorum sen kurtar beni ve benim gibi olan herkesi bu illet hastalıktan :Saruboceq:

a.sarkadaşlar ben şöyle bir çözüm buldum.saçlarımı sürekli 3 numaraya kesicem.elle tutulmayacak kadar yani.zeten peruk kullanıyorum kısayken.bu el alışkanlığım geçene kadar hiç uzatmıycam.hem saçlarım biraz kendine gelmesi içinde iyi olucak.mesela yaklaşık 1 aydır kısa ve ben hiç dokunmuyorum.aklıma bile gelmiyo.3-4 ay daha bu şekilde devam edicem.zaten doktorda normalde parmak uçlarına bant yapıştırmayı öneriyo.bence bu daha iyi bir çözüm.çünkü bantları çıkartıyosun ve tekrar başlıyosun koparmaya.ama saçların kısacıkken böyle bir şansın yok.kendi kendime tedavi yani.bu sefer başarıcam.çok umutluyum.ve kendimi acayip motive ediyorum.bence sizde deneyin.her seferinde koparıpta pişman olmaktansa üzülmektense böyle daha mutlu olursunuz inanın.zaten çoğumuz peruk kullanıyoruz.bence denemeye değerr.

canım guzel bı cozum :)
bısı rıca edebılırmıyım senden ?
3numara ne kdr kısa oluo ? bı fotonu önden ve arkadan cekıp gönderebılırmsın ??
yuzunu karala felan koy ıste

selam kızlar bu hafta sonu fazla kopartmadım bakalım bugün pazartesi yeni bir hafta başlangıcı bu hafta nasıl olacak durumumuz inşallah kopartmadan geçiririz

öncelikle zlmm arkadaşım sana özelden msj cevabını yazdım ama özelden msj atabilmem için 50 adet msj göndermiş olmam gerekiyormuş.o yüzden gönderemedim.sana başka ulaşabilme yolum varsa özele msj at cevaplarım seve seve.foto koyarım tabide 3 numara dediğim baya bir kısa hani kafaya dokununca ele batarya.o şekilde.bilmiyorum anlatabildimmi.vallahi arkadaşlar belki saçma bulmuşsunuzdur fikrimi ama inanılmaz işe yarıyor.sadece biraz cesaret gerekli.kısa saç kestirmek biraz zor bir karar.vallahi bu hastalık 4 yıldır başımda.sadece bu şekilde işe yaradaı bende.başka önerisi olan varsa paylaşın lütfen.yardımcı olalım değilmi birbirimize.fotoğraf makinesii bulabilirsem koymaya çalışıcam resim.

sınaz pekı ya görunus nasıl ? yanı ben kısa kullandım ama o kdr kısa kulllanmadım ve cok cırkın oluodum hıc yakısmıo yanaklarım sısko azcık ,suratım ablak surat gbı cıkıo ortya,tabı saglık ıcın hersey yapılır gercı (

ya dediğim gibi çok kısa oluyo.yani gerçekten cesaret işi.ama kısa saç çok çabuk uzuyo.ben biraz minyon olduğum için suratımda küçük bana kötü olmuyo.alışıyosun zaten.canım başka çarem yoktu benim.sadece bu şekilde çözüm oldu bana.siz başka yollarda deneye bilirsiniz ama saçın bitarafı seyrekleşir.biraz daha yolarsın açılmaya başlar.sonra saçların arasında kısa saçlar çıkmaya başlar.böyle olunca kendinden nefret edersin.morelin bozulur.kendini dünyanın en berbat en çirkin kadını olarak görürsün vs.ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi.çok daha iyi.bu benim seçimim tabi.sizler kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapın tabiki..hepinize allah yardım etsin.

phrmcst arkadaşım inan 1 sattir telefondan çektiğim resmi bilgisayara atmaya çalışıyorum ama almıyo.yanlış boyut diyo.birkaç defa daha denemiştim telden resim atmayı ama olmuyo.fotoğraf makinesi bulabilirsem koyucam.ama sende google den 3 numara saç modelleri diye bakarsan belki bişeyler bulursun.ama suratın küçükse kötü durmuyor ve çok çabuk uzuyor.biraz uzayınca önden bandana takınca çokda güzel duruyor.daha öncede kesmiştim ben üç numaradan sonra biraz uzamış hali var saçlarımın.onu koyucam.

a.scanım biraz daha uzun halini koydum fazla görünmüyo ama elimde bunlar var sadece.albümlerimden bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…