Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım rabbim her ne vesileyle olursa olsun duysun sesimizi mübarek günlerin mübarek kullarının hatırına kurtarsın bizi bu hastalıktan:Saruboceq:a.sarkadaşlar bugün hıdrellez.duaların kabul olduğu günlerden biri.belki batıl inanç ama her ne istiyorsanız kağıda yazıp gülağacının altına gömün bu gece.ne dileyeceğimiz malum.inşallah herkesin duası kabul olur.
a.sarkadaşlar ben şöyle bir çözüm buldum.saçlarımı sürekli 3 numaraya kesicem.elle tutulmayacak kadar yani.zeten peruk kullanıyorum kısayken.bu el alışkanlığım geçene kadar hiç uzatmıycam.hem saçlarım biraz kendine gelmesi içinde iyi olucak.mesela yaklaşık 1 aydır kısa ve ben hiç dokunmuyorum.aklıma bile gelmiyo.3-4 ay daha bu şekilde devam edicem.zaten doktorda normalde parmak uçlarına bant yapıştırmayı öneriyo.bence bu daha iyi bir çözüm.çünkü bantları çıkartıyosun ve tekrar başlıyosun koparmaya.ama saçların kısacıkken böyle bir şansın yok.kendi kendime tedavi yani.bu sefer başarıcam.çok umutluyum.ve kendimi acayip motive ediyorum.bence sizde deneyin.her seferinde koparıpta pişman olmaktansa üzülmektense böyle daha mutlu olursunuz inanın.zaten çoğumuz peruk kullanıyoruz.bence denemeye değerr.
BENDE senin gibi boneye benzxer bandana takıyoruma.scanım biraz daha uzun halini koydum fazla görünmüyo ama elimde bunlar var sadece.albümlerimden bakabilirsin.