ayy ne kadar tuhafsınız ya erkek arkadaşım üstüme gelmıyor nasılsa dıye yolmaya devam haa çok ilginçsiniz kusura bakmayınzemuszemuserkek arkadasın ben snı böylede begenıyorum flan der ama sen bi kel kal bakalım begenıyormu begenmıyormu ozamn gör milletın tuhaf tuhaf bakışlarına maruz kaldıgında bırak erkek arkadasını annen bile begenmze senı .. ki ayrıca ben ne yaparsam kendım ıcın yaparım erkek arkadasım bişey dememesı benı sevımesı herşey anlamına gelmıyo öncelıkle ben kendımı begenmelıyımkı sonra etraftakıler benı begensınn ay çok hoşsunuz valla ne dıyebılırım.. demekkı sen erkek arkadasın için nefes alıyor,onun için yemek yiyor, kısacası onun ıcın yaşıyorsun hayat onun etrafında dönüyor sanıyorsan çok yanılırsın cnm benden söylemesibenm erkk arkdsım saolsun hıc tuhaf karsılamıo
kelım dıom olsun ben senı herhalınle sefıom dıo.
sacımı koparıom dıom
napalım bırakırsın ya felan dıo . o kızsa tepkı gösterse belkı bırakcm ama o da ustume gelmıo kı
evet kendini tutmaya çalış canım sen daha yeni yenı bu durumu farkettıgıne göre sende hastalık ilerıkı boyutlarda degıl ben 3 4 yıldır bu hastalıgın pençesindeyım heheh yolup yolup düğüm yapıyorum atmıyorumda bazen cebıme koyuyorum canım sıkılınca çıkarıp tekrar oynuyorum sonra catır çutur minik parcalara bölüp sacı pançik pinçik yaptıktan snra yere atıyorum sen daha yolun basındamıssın engelle kendını benım gbi olrsun snra:çok üzgünüm:kızlar bendede var o alışkanlık.bende saçlarımı koparıyorum.farkettim.sadece sıkıntılı olduğumda,streste düşünceli olduğumda elim hep saçıma gidiyor.saçlarım seyrekleşti.
tahmin ediorum.kednime zarar veriyorum.öyle açılma falan yok ama takıntı işte saçımla oynuyorum.geçen gün erkek arkadaşımla yolda yürürken gene aynı şey oldu.sıkıntı aklıma geldi.onu düşünürken elim saçıma gitmiş.gözümü bir kaldırdım arkadaşım bana bakıyo.saçlarınla neden oynuyosun diyo.o an kendime geldim.durumumun ne kadar ciddi olduğunu anladım.yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum o huyumu.hep aklıma geliyo elimi hemen çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?