Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mercancım esın tepkı göstermıo mu ? yardımcı olmuomu sana[/QUO
eşimin tek söylediği elini çek der. :mymeka:
oooo demeyin çünkü ben günlük üçyüz beşyüz kopartan birisiyim
ben daha çok koparırdım bir gün kızımla otobus durağında bekliyoruuzz teyzenin biri bana bakıyormuş ben oynamaya başlamışım koparmışım....teyzee bir bağırdıı aaa kızım bende ameliyet falan oldun da orası dökük sandım dedi yapma yavrum yapma dedi...ama artık koparmıyorum uzadı bile.... olumunekankayizsmile delikafadulden
nasıl başardın söylermisinben daha çok koparırdım bir gün kızımla otobus durağında bekliyoruuzz teyzenin biri bana bakıyormuş ben oynamaya başlamışım koparmışım....teyzee bir bağırdıı aaa kızım bende ameliyet falan oldun da orası dökük sandım dedi yapma yavrum yapma dedi...ama artık koparmıyorum uzadı bile.... olumunekankayizsmile delikafadulden
hiç bir şey fayda etmiyor bende peruk kullanıyorum ama aralardan kopartıyorum kenardan kenardan bir bakmışuım peruk başımda değilkızlar selam bendede böle bi hastalık var ben kökten koparıorum sizdede ölemi
bu arada ben artık evde devamlı tülbent takıorum çooook işe yarıo bilginize dışardada bant taç yada sıkı topluorum..
aaa kendımı bırakıp teyzeyı yolardım herhalde eyvahedigeldismile
uff ben kurtulamıormmm snvlarm basladıı kafamda tuy kalmıcaakklava:
nasıl başardın söylermisin
turkıyede 1.5mılyon ınsanda varmıs o da bılınen ıstatıksel rakam.. bı psıkıytrı sıtesınde okudum..
artk psıkytrıye gtmeye karar verdm ben,ama ögrencı ısı ( maddı acıdan) ıı bır psıkytrı bulabılcekmıyım bılmıorum(