Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kçükken saçları ağzıma sokardımbenimde saçlarımla ilgili bi problemim var ama ben saçlarımı parmaklarımı dolarım dolarım oynarım bi de en kötüsü saçlarımı tel tel ayırırım en kalın teli ağzıma sokuyorum ve dişlerimin arasından geçirterek gıcırdatıyorum benim gibi olan varmı kendimi bi kaptırıyorum saçlarımı ağzıma sokmaya bırakamıyorum ne biçim şeyse bu huyumu hala bırakamadım
ben kçükken saçları ağzıma sokardım
yerdim fln
babam çok kızardı
içinde birikcek onlar snra sn büyüyünce hasta edicek sni derdi
çok korkardım
bıraktm öyle...![]()
bursasu kullanıcısından alıntı
benimde saçlarımla ilgili bi problemim var ama ben saçlarımı parmaklarımı dolarım dolarım oynarım bi de en kötüsü saçlarımı tel tel ayırırım en kalın teli ağzıma sokuyorum ve dişlerimin arasından geçirterek gıcırdatıyorum benim gibi olan varmı kendimi bi kaptırıyorum saçlarımı ağzıma sokmaya bırakamıyorum ne biçim şeyse bu huyumu hala bırakamadım
---------------------------------------------------------
yaa inanmıyorum bendeki tüm alışkanlıkları anlatmışsın aynı şeyi paylaşıyoruz biliyormusun bende kafamdaki en kalın saç telini bulup onu kökünden koparıyorum bir güzel kalın telli saça karşı alerjım var fena bi şekılde onu kopardıktan sonra düğüm yapıyorum bildiğin topak halini alıyor ve düğüm yaparkende agzıma sokuyorum o haldeyken düşüm atıyorum bazen hepsi düğüm olduktan sonra bu kez tırnagımla çekip 2 ye 3 e bölüyorum düğüm olabılıyorsa bır daha düğüm yapıyorum olmuyorsa parça pinçik olduysa atıyorum off anlatırken bıle yoruldum kel kalmaktan korkuyorum evdeysem annem sürekli uyarıyo elime falan vuruyor ama işteyken yapıyorum engel olamıyorum yaa offf
oldukça iyi bir hastalığa benziyor=) yaklaşık 6 aydır bacaklarımı almıyorum sevmiyorum o tarz şeylerle uğraşmayı ama böyle bir hastalığım olsaymış rahat,pamuk gibi bacaklarla gezerdim şuan.gerçekten bu konuda aşırı tembelim keşke kendime bakmayı seven birisi olsam.mağazalara gittiğimde istediğim şeyi denediğimde giyinme kabininden rahatlıkla dışarı çıkabilirdim mesela.. saçlarıma gelince zaten ne tarz bi hastalığım olursa olsun kıyamam saçlarıma
BU KADAR CIDDI BIR SORNU TI YE ALMANIZ GERCEKTEN SAGLAM VICDAN ISTEYEN BIR MEZIYET.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
annemin lafı: çek artık şu elini saçından kel kalcan.. örgü mörgü ör ya kötü bi alışkanlık edindin sen yaaaalsanaalsanasmile
kardeşimin lafı : ablaaa bırak şu saçını düğüm yapmayı (bu arada onada bulaştı farkında değil.. yoluyor sadece şimdilik o kıvırcık gür saçlarını :mymeka:
arkadaşların lafı: kankaa öff yinemi yoldun yaa kızım bendede alışkanlık oldu vallahi (cepten çıkan düğüm düğüm saçlar)klava:
öff çok pislıksın ya eda valla miğdem bulandı yaa :dilcikar:
birde benim miğdem bulansa keşke ama malesef en kalın telli saçı bulup yolunca saçlarım daha güzel olcakmış gbi geliyor düğüm yapıp cebime koyuyorum tekrar saçımı yolmamak ıcın yolmak ısteyınce cebımden onu cıkarıyorum kaldıgım yerden onu düğüm etmeye devam edıyorum tasarruf yapıyorum yani aklım sıra hehe 1 tel 1 teldır yaa değilmi heheh eyvahedigeldismile
Peruk takmamdaki amaç kendi saçımı koparmamam ama ben peruğuda koparıyorum
mercancım sana özelden msj attım bı bakabılırmısın[/QUOT
CEVAP YAZMIŞTIM AMA SANIRIM BECEREMEDİM SANA ULAŞMADI HERHALDE