insanlar bu durumlarından sıkıntı duyup üzülüyor, çare arıyor yinede kendini alıkoyamıyor ve doktor- ilaç tedavisine başvuruyorken onlara bu şekilde tavsiye vermek ilginç gerçekten
:bbo: beğenmedinmi.. herkesin içinde mi yoluosunuz bi de saçlarınızı.. ilginçç.. bence benim önerimi yabana atma ...
ben de bu rahatsızlık yok ama panik atak var
o da bilmeyene komik geliyor
insan neden öyle olurmuşki,insan istese bişi olmazmış gibi komik yorumlar geliyor
insan isteyerek kendine yapar mı böyle bişi?
psikolojik rahatsızlıkları isteyip de yapıyoruz da acı çektiriyoruz sanki kendimize
böyle garip yorum yapanlar bir psikolojik rahatsızlığa yakalansınlar görürüm onları
köşe bucak çare ararlar
başına gelsin de gör dicem o arkadaşa ama
bunu bile söyleyemeyecek kadar zor bir durumdur psikoljik rahatsızlıklar
düşmanında olsun istemezsin
banyo yap, kendini çok iyi hisset yeniden doğmuş gibi...sonra elin gitsin saçına hay allah ne yapıyorum ben yine diye sinir ol kendine. baş parmağıma ve işarat parmağıma yara bandı yapıştırsam işe yarar mı ki?denemedim denemek lazım. yemek yaparken kestim:) soran olursa
keyfımızden yapıyoruzzz,engel olabılıyoruz da ıste yesıllık olsun maksat :))
Saçlarım çok azaldı kopara kopar iyice mahfoldular:çok üzgünüm: çok üzülüyorum..
önümüzdeki hafta saçlarımı kestiricemm sonra bakım yapmaya başlıcam saçlarımın kendine gelmesi lasım tuttugum saç kopuyo:çok üzgünüm: kel kalmaktan korkuyorumm:gitme:
meraba duduklu makarnacım ne zamandır karsılasamadık burdaa.s
valla ben ha gayret koparmaya başladım dayanamadım
zaten röfle attırdım oda çok fena kırdı sacımı o kırık ucları koparmak bı hosuma gıdıyokı ya
uf lanet olsun ya bu nasıl hastalıktır vallaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?