saçlarımın altları uzun üstleri kısa bandana takıyorum su son 10 günde tekrar başladım engel olamıyorum okullarda açılcak herkes hastamısın diyo bende saçlarım dökülüyo diyorum saçlarıma bakmalarından sınır oluyorum yapıcak hiç bişeyim yok bırakmaktın başka çaremde yok 15 gün içinde ne kadar uzarsa artık ! en güzel yıllarımı aldı benden herkes saçlarını değişik değişik kestirirken ben hep aynı bandanayla dolaştım ama artık son buda can cekısıyo bende bu kez kesın kararımı verdım ne gerekıyosa yapıcam !
canım ya aynen bende öle aynenyanı. ınsanların 'sacların cok cansız cok seyrek dökuluomu ,kuaförumun 'kıme kestrdın kendınmı kestın ' demesıne sınır oluorumm.bu yaz bende bırakcaktım ama olmadı ama sımdı okulum basladı ve tanımadgm bı arkdsla aynı odada kalıorum yurtta tek umudum bu ztn onun görup bana acaıp acaıp bakmasına katlanamıcaım ıcın elımı sacıma götrmemeye calısıorum..sende lutfen bı sekılde kendını engelle.o sac uzatma olaylarına bende grdm ama nafıle bı yandan koparıp bı yandan uzatmak olmuo.eger yaza kadar duzelmezse saclarımı 3e vurdurcam yada kazıtcam ıste o zaman unuturum kendımı cok fecı cezalandrmıs olucam cunku