Saç koparma hastalığı: Triktillomani

oyy teşekkürler canımcımm
koparmamak için elimden geleni yapıyorum
mesela 2 gündür kirpiğim deli gibi kopar beni diyor
ellememeye çalışıyorum :gitme:

Hacercim bende izledim hepsi çok güzel olmus. Saçların bencede çok güzel ve uzun kıvırcıklığı tam istediğim gibi bukle bukle:1rolleyes: kipriklerinde uzun bence koparma çok güzel masallah tebrik ederimalkisalkisalkis

Valla bende koparmamaya çalısıyorum ama arada 2 3 tel gidiyo artık kökten koparmıyorum yani 3 gündür:kedi: bende yarın muskat almaya gidicem. Onu yapıcam çok iyi sonuçlar alan var eğer memnun kalırsan sizede söylerim işe başlarsam yapamamkaydirigubbakcemile3 evdeyken başlıyim hemen artık sirkeli kafayla gezicem evde

sırke napıo?? nası kulllanılıo

ben sirkede kullandimkaydirigubbakcemile3kullanmadigim bisey kalmadi nerdeysekaydirigubbakcemile3sirkaeyi ben dustan sonra bi kabin icine yarim cay bardagi falan koyup uzerine ilik su koyuyodum onunla duruluyodum sacimi 2 3 defa denedim cok kullanmadim yani kokmuyo uzamaya faydasi var mi bilmiyorum ama guclendiriyo doktor tavsiye etmisti esra ceyhanin programinda testedilmis onaylanmis yanizemuszemus

kizlar kafaya ne surersek surelim kopardigimiz mudettce uzamiya iste saclar

kızlar başlığı yeni gördüm..
ben de sadece bi tek ben koparıyom saçımı kirpiğimi sanıyoduuummm :))
saçsız kalcam yakında...bi kere kirpiksiz kalmıştım çok kötü olmuştuuuu....
bi an saç ve kirpik köklerimde bi acıma,sızı hissi oluyo ve koparınca rahatlıyorum...sonra el alışkanlığı oldu bu bende.koparırken hiç acı hissetmiyorum,aksine bu bana zevk veriyo...o kadar saçın içinden bir tel bulup çekip koparıyorum bi de bir telle kalsa o da iyi yapmıcam diyom gene yapıyuom annem çek şu elini kafandan diyip duruyo...o dedikçe daha çok koparasım geliyo valla..bazen evde başıma eşarp doluyorum ya da bant takıyorum ki elim başıma gittiğinde boş dönsün diye :) valla tek olmadığımı görünce çok rahatladıımmm :)

Son düzenleme:

ben de burayi okuyana dek tek oldugumu saniyodum ama baktim kac kisinin ayni sorunu vara.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…