Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alayım 5-1o tane hayrıma dağıtayım bari :roflol:
kiz sen ne seksi seysin öyleeeee:kedi:
öyleyimdir :jeyyar:
Çal tabi canım ne olacak a.s.
Valla ben 2 gündür koparmıyorum :lepi: bundan sonra böle geziyorummmmmmmmhihoyyythihoyyyt darısı herkesin basınaaaa inş...
aaaaaaaaa sevindim canimyaaa arada benim elim hala gidiyo sacima ama birakiyorum :dance:
yaaa bunları okurken bıle elım sacımda hatta koparmaktaım![]()
Çal tabi canım ne olacak a.s.
canim ben bugun senin makyaj videolarini seyrettim,ve cok begendim,yalniz saclarin gayet normal gorunuyo ve uzun sayilir,yani bi tarafi uzun bi tarafi kisa degil benimki gibi,benim saclarim yillardir kut hic uzamaz izin vermemcokacimcoookyerim uzayanlari da:sm_cool:simdi öyle dedigime bakma 2 aydir tik yok koparmiyorum sukur senin gordugum kadariyla kaslarinla problemin var cunku bayagi seyrek gorunuyodu,yaptigin makyajlar super yalniz bi de kaslarin kalin ve daha uzun olsaymis dehset olucakmisalkisalkisalkis
hcr cım
ya bende sımdı ızledım de yaa makyajlar ayrı bı mukemmel ya cook basarılısın.canım saclasın da öle bı acıklık yada kısalık görunmuooo :))
dert etme bence sac koparıom dıe ama koparmada ayrıcaaa :)
benım sac uclarım kırık ve cook ınce yaa azıcık gucle kopuo uclar o yuzden uzatamıom bendee