Saç koparma hastalığı: Triktillomani

leyloş inanmıyorum sen de mi bendensin :1shok:

:kedi:öyleymiş demekki...
arkadaş ortamına falan girdiğimde kendimi o kadar zor engelliyorumki...hatta çok yakın bi arkadaşım farketmişti,o da bana diyip duruyodu elleme artık leyla diye...aman zor beee...eşim bana baktımı o kadar tuhaf hissediyomki...eşimle yanyana otururken koparmaya kalktımmı farkediyo yaaa hemen ellerimi tutuyo kibarca,sen kelmi bırakmak istiyon kendini diyomafoldumbenbazen kabullenmiyom bi de..ben sadece saçımla oynuyorum diyorum:umursamaz:amaaaan rahatladım beeee,ne güzel tek değilmişimkaydirigubbakcemile

kendi kendime ne sözler veriyorum ama 5 dk sonra bi bakıyorum verdiğim sözü unutmuşum ve elim saçımda...

Bakın ben mesela 5 dk içinde 3 tel kirpiğimi kopardım. Zaten seyrekti, iyice seyreldi mafoldumben

:teselli:

kuaföre gittiğimde saçımda bi seyreklik falan farkeder diye o bişey sormadan ben hemen atlıyorum "vitamin eksikliği var bende,saçım dökülüyo" diyodum..yalan diyom ama napiiimmm:kedi:

Evet bencede uzaması için koparmamamız gerekiyo tabi başarabilirsek. Ben yine başladım galibaaa:kedi:

niye pes ettin yaaa basta zor demistim ama unutuyosun yavas yavas benimelim hala gidiyo ama cakiyorum kaldigin yerden koparmamaya devam et pes etmak yok:mymeka:

ben sirkede kullandimkaydirigubbakcemile3kullanmadigim bisey kalmadi nerdeysekaydirigubbakcemile3sirkaeyi ben dustan sonra bi kabin icine yarim cay bardagi falan koyup uzerine ilik su koyuyodum onunla duruluyodum sacimi 2 3 defa denedim cok kullanmadim yani kokmuyo uzamaya faydasi var mi bilmiyorum ama guclendiriyo doktor tavsiye etmisti esra ceyhanin programinda testedilmis onaylanmis yanizemuszemus
aa çok iyi hiç duymamıştım,bence birde saçları parlak görünümlü yapması açısındanda önerilmiş olabilir...çam terebentin yağı kullanan oldu mu aranızda? ahmet maranki ninde saç kürleri çok iyi aslında henüz denemeye fırsat bulamasamda...

Bendede bir sürü kür var ama yapmaya üşeniyorum otların hepsi aldığım gibi poşette duruyo :kedi: Allahtan kuaföre falan gitmiyorum zaten sevmiyorum da uzasa giderim ama uzamadığı için gitmiyorum bendekaydirigubbakcemile4 Artık oluruna bıraktım kel kalıcam yakında 1 tutam saçım yok bile okurken bile oynuyorum zaten sinir oluyorum kendime:kızgın:

niye pes ettin yaaa basta zor demistim ama unutuyosun yavas yavas benimelim hala gidiyo ama cakiyorum kaldigin yerden koparmamaya devam et pes etmak yok:mymeka:

eskisi kadar oynamıyorum ama canım elim gidiyo yinede artık kökten koparmıyorum sadece uçları koparıyorum ve mahfediyorum.. belkide böyle böyle bırakırımmafoldumbenkaydirigubbakcemile

eskisi kadar oynamıyorum ama canım elim gidiyo yinede artık kökten koparmıyorum sadece uçları koparıyorum ve mahfediyorum.. belkide böyle böyle bırakırımmafoldumbenkaydirigubbakcemile

ucunu da koparma sakin ya sacin hic uzamaz:umursamaz:alisirsin yavas yavaszemuszemus

sağol canım hepimizin kandili mubarek olsun...rabbim ramazana eriştirsin hepimizi...
bişi sorcam psikayatra göründün mü hiç canım:uhm:

sağol canım hepimizin kandili mubarek olsun...rabbim ramazana eriştirsin hepimizi...
bişi sorcam psikayatra göründün mü hiç canım:uhm:

Amin inşallah.. evet canım göründüm geçen sene ama saç için değildi ama saçımlada oynamayı azaltmıstım farkında olmadan sonra gitmedim bi daha..mafoldumben Şimdide keske bırakmasaydım diyorum Doktorum falan çok iyiydi tekrar gideceğim kısmet olursa.. İlaç falan verdi sürekli uyuduğum için fırsat kalmıyodu oynamaya:kedi: ilaçlar çok kötü bi duruma soktu ama konusmak falan rahatlatıyodu beni kimseye pek bişey anlatamam ben faydasını görmüştüm yani..

kizlarr ya bugün girdim yine strese gitti bes alti tel valla:bbo:bi kac aydir kayinpederimle küstüm konusmuyodum,yarin türkiyeye gidiyolar diye gittim helallik aldim,ama cok strese girdim ya basladim saclarimi koparmaya farkettigim an cektim elimi ama kopardim yine bes alti telll offfffff:oklava:

kizlarr ya bugün girdim yine strese gitti bes alti tel valla:bbo:bi kac aydir kayinpederimle küstüm konusmuyodum,yarin türkiyeye gidiyolar diye gittim helallik aldim,ama cok strese girdim ya basladim saclarimi koparmaya farkettigim an cektim elimi ama kopardim yine bes alti telll offfffff:oklava:
ay galiba bu saçlarımızı yalmaya kaynana kayınpeder sebep oluyo,bende genelde bişeye uyuz olduysam onu kafamda düşünür dururum,kendi içimden konuşurum o esnadada 3-5 saç gidiyor tabi:jeyyar: şimdi röfle yaptırdım güzel oldum ellememeye çalışıyorum:dance:

aaa canım ne güzel kaç aydır yapmıyodunn stresegirince hemen başlıyoz zaten çat çat koparmaya.. olsun canım yine beş altı telde bırakmıssın daha çok yolsaydın daha kötü olurdun bide bu yönden bakmak lazım yerine daha çook çıkar inşallahopuyorumnanaktan

Back