Saç koparma hastalığı: Triktillomani

Bende bitkilere bakıyorum buluyorum ama yapmaya üşeniyorum bende yapmicam:((( Simdilik yağlar falan kullanırım biraz güçlensin saçlarım kendine gelsin sonra uygularım inş. artık bende oynamcam saçlarımla bakalım kaç gün dayanıcam sizde dua edin:(( artık bırakmak istiyorum. Bu arada Sabinecim dün oynamaya başladım :))))):teytey:

evet canim nasil gidiyolülülülülülüdunden beri oynamiyosun saclarinla sanirimalkisalkisalkisvalla ben ciddi ciddi koparmiyorum artikhihoyyytbugun bi ara almisim agzima bi tel hemen farkettim cektimyasakkelimealisiyorum yavas yavas,basta cok zor oluyo:sinifsinif:insallah iraden senden daha gucludurra.s.

ne kadar çok kişide varmış bu hastalık maalesef bu hastalık bendede var hatta şuana kadar bunun bi hastalık olduğunu bile bilmiyordum önceden çok gür saçlarım vardı hala gür ama tabiki baya bi azalma oldu saçlarımda nasıl yapacağımı bilmiyorum farketmiyorum bi bakıyorum elim saçımda bazen hiç koparmadığım oluyor bazende baya bi kopardığım oluyor galiba insanın ruh haline göre değişkenlik gösteriyor bu hastalık artık saçımı koparmayayım diye sürekli saçım toplu geziyorum ama saçım toplu olmasına rağmen gene elim saçımda valla ne yapacağız bilmiyorum bende çok üzülüyorum bu duruma birşey olmaz diye bitane koparıyorum sonra bitane daha en sonunda önümde bir yığın saçla karşılaşıyorum ve bu durum gerçekten çok üzücü oluyor.ve bide özellikle saç tellerinden pürüzlü olanları koparmak daha hoşuna gidiyor insanın bu durum yüzünden iyice kendimden nefret etmeye başladım irademizi toplamalıyız arkadaşlar ve artık elimizi saçımızdan çekelim eğer farketmiyorsak farkettiğimiz anda çekelim kendi kendimize kötülük yapıyoruzz niye yapalım ki bunu hadi iyi haberlerinizi bekliyorum =)

evet canim nasil gidiyolülülülülülüdunden beri oynamiyosun saclarinla sanirimalkisalkisalkisvalla ben ciddi ciddi koparmiyorum artikhihoyyytbugun bi ara almisim agzima bi tel hemen farkettim cektimyasakkelimealisiyorum yavas yavas,basta cok zor oluyo:sinifsinif:insallah iraden senden daha gucludurra.s.

oynuyorum ama okadar fazla değil canım oynuyorum bide örtü bağlıyorum saçıma bant gibi elim saçıma gidiyor saçımla oynamıyorum örtüyle oynnuyorum:))) yavaş yavaş bırakacağım inş. bugün düğün var burda hiç oynamam heralde:))) oynarım yorulana kadar saçlarımla oynamaya halim kalmaz:teytey::teytey: evet hemdeee çook çook zor oluyo insan bırakamicam zannediyo ama artık kendimle savasmam lazım yoksa kel kalcam:roflol:

ne kadar çok kişide varmış bu hastalık maalesef bu hastalık bendede var hatta şuana kadar bunun bi hastalık olduğunu bile bilmiyordum önceden çok gür saçlarım vardı hala gür ama tabiki baya bi azalma oldu saçlarımda nasıl yapacağımı bilmiyorum farketmiyorum bi bakıyorum elim saçımda bazen hiç koparmadığım oluyor bazende baya bi kopardığım oluyor galiba insanın ruh haline göre değişkenlik gösteriyor bu hastalık artık saçımı koparmayayım diye sürekli saçım toplu geziyorum ama saçım toplu olmasına rağmen gene elim saçımda valla ne yapacağız bilmiyorum bende çok üzülüyorum bu duruma birşey olmaz diye bitane koparıyorum sonra bitane daha en sonunda önümde bir yığın saçla karşılaşıyorum ve bu durum gerçekten çok üzücü oluyor.ve bide özellikle saç tellerinden pürüzlü olanları koparmak daha hoşuna gidiyor insanın bu durum yüzünden iyice kendimden nefret etmeye başladım irademizi toplamalıyız arkadaşlar ve artık elimizi saçımızdan çekelim eğer farketmiyorsak farkettiğimiz anda çekelim kendi kendimize kötülük yapıyoruzz niye yapalım ki bunu hadi iyi haberlerinizi bekliyorum =)

Aynı sorun hepimizde var maleseff:( benim saçlarımda çok gürdü kıl gibi kaldılar ve incecik kırık ve yıpranmıs buna rağmen aldırış etmeden oynuyorum (üzülmeme rağmen) ama artık dur demenin zamanı geldi oynmamaya çalısıyorum bunun için ne yapmam gerekiyosa yapıcam inş. umarım hepimiz başarırızzzz

kizlar ellemeyin gercekten,ben ne farkettim biliyomusunuz,saclarimi kopardigim zamanlar saclarimda asiri dokulme vardi bi de hic uzamazdi,doktora bile gittim kan verdim hersey normal cikti,ama yaklasik iki aydir koparmamaya calisiyorum suan tek tel bile dokulmuyo,banyo yapinca kuvetten saci topagiyla cikariyodum dun baktim bi tel bile yok ve sacimi cok kopardigim yerler seyrelmisti,baktim yeni saclar cikiyohihoyyyt o kadar sevindiyorum kizemuszemussupurgenin posetini degistirirken bi bakiyodum icine pislikten fazla sac var peruk gibi,kizlar bunlari gordukce kendime hakim oluyorum:lepi:

Ayy canım aynı şeyden annemde şikayetçi.. Evde saçtan başka bişi yok hergün saç süpürüyorum diyo hihoyyyt hele benim odam:))) çok kızıyo o yüzden benim oynasamda oynamasamda dökülüyo saçım banyoda avuç avuç iniyo kel olcam ALlah korusun en yakın zamanda saç analizi de yaptırıcam bakalım ne durumda ona göre ilaçlar sampuanlar kullanırım veee bırakırım:teytey: böyle gür saçlarla upuzun yapıp savuttura savuttura gezerim inş. :dance::dance:

Ayy canım aynı şeyden annemde şikayetçi.. Evde saçtan başka bişi yok hergün saç süpürüyorum diyo hihoyyyt hele benim odam:))) çok kızıyo o yüzden benim oynasamda oynamasamda dökülüyo saçım banyoda avuç avuç iniyo kel olcam ALlah korusun en yakın zamanda saç analizi de yaptırıcam bakalım ne durumda ona göre ilaçlar sampuanlar kullanırım veee bırakırım:teytey: böyle gür saçlarla upuzun yapıp savuttura savuttura gezerim inş. :dance::dance:

insallah ya tek hayalim uzun sacli olma:sinifsinif:yeniden koparmaya baslamazsam uzuycak insallahkaydirigubbakcemile2

insallah ya tek hayalim uzun sacli olma:sinifsinif:yeniden koparmaya baslamazsam uzuycak insallahkaydirigubbakcemile2

Evet canım benimde en büyük hayalimhihoyyyt başlamak kolayda bırakmak zor okadar bırakmıssın sabret canım( bende tabi) bizim de bigün öyle saçlarımız olacak. hiç uzun saçım omadısenağlama

Evet canım benimde en büyük hayalimhihoyyyt başlamak kolayda bırakmak zor okadar bırakmıssın sabret canım( bende tabi) bizim de bigün öyle saçlarımız olacak. hiç uzun saçım omadısenağlama

benimde hic uzun sacim olmadi kizzzzzzzzzzzz:sinifsinif:

Dün saçlarımla hiç oynamadımmmmmmm:lepi:hihoyyyt düğün vaardı sabahtan saçlarımı yaptım bozulmasın diye hiç ellemedim dünden beri saçıma dokunmam sayılıdır artık hep böle yapıcammmm:teytey:

tebrik ederimmmmmmm alkisalkisalkis

Saol canım. inş hiç oynamam bundan sonra yavaş yavaş azaltıyorum saçlarım normalde düz. Oynayınca tırtıkları koparıyorum kıvırcık olunca hepsi tırtıklı ozaman hepsini koparmam lazım:dance::jeyyar: o yüzden ellemedim hep böyle gezersem belkide hiç oynamam:dance:

Bende kıvırcık saçlarımın olmasını çok isterdim.. Bende hem düzeltiyorum hem oynuyorum hem yoluyorum bide kopartıyorum hepsi yanihihoyyyt

Back