Bende bitkilere bakıyorum buluyorum ama yapmaya üşeniyorum bende yapmicam(( Simdilik yağlar falan kullanırım biraz güçlensin saçlarım kendine gelsin sonra uygularım inş. artık bende oynamcam saçlarımla bakalım kaç gün dayanıcam sizde dua edin ( artık bırakmak istiyorum. Bu arada Sabinecim dün oynamaya başladım :))))):teytey:
evet canim nasil gidiyolülülülülülüdunden beri oynamiyosun saclarinla sanirimalkisalkisalkisvalla ben ciddi ciddi koparmiyorum artikhihoyyytbugun bi ara almisim agzima bi tel hemen farkettim cektimyasakkelimealisiyorum yavas yavas,basta cok zor oluyo:sinifsinif:insallah iraden senden daha gucludurra.s.
ne kadar çok kişide varmış bu hastalık maalesef bu hastalık bendede var hatta şuana kadar bunun bi hastalık olduğunu bile bilmiyordum önceden çok gür saçlarım vardı hala gür ama tabiki baya bi azalma oldu saçlarımda nasıl yapacağımı bilmiyorum farketmiyorum bi bakıyorum elim saçımda bazen hiç koparmadığım oluyor bazende baya bi kopardığım oluyor galiba insanın ruh haline göre değişkenlik gösteriyor bu hastalık artık saçımı koparmayayım diye sürekli saçım toplu geziyorum ama saçım toplu olmasına rağmen gene elim saçımda valla ne yapacağız bilmiyorum bende çok üzülüyorum bu duruma birşey olmaz diye bitane koparıyorum sonra bitane daha en sonunda önümde bir yığın saçla karşılaşıyorum ve bu durum gerçekten çok üzücü oluyor.ve bide özellikle saç tellerinden pürüzlü olanları koparmak daha hoşuna gidiyor insanın bu durum yüzünden iyice kendimden nefret etmeye başladım irademizi toplamalıyız arkadaşlar ve artık elimizi saçımızdan çekelim eğer farketmiyorsak farkettiğimiz anda çekelim kendi kendimize kötülük yapıyoruzz niye yapalım ki bunu hadi iyi haberlerinizi bekliyorum =)
Ayy canım aynı şeyden annemde şikayetçi.. Evde saçtan başka bişi yok hergün saç süpürüyorum diyo hihoyyyt hele benim odam:))) çok kızıyo o yüzden benim oynasamda oynamasamda dökülüyo saçım banyoda avuç avuç iniyo kel olcam ALlah korusun en yakın zamanda saç analizi de yaptırıcam bakalım ne durumda ona göre ilaçlar sampuanlar kullanırım veee bırakırım:teytey: böyle gür saçlarla upuzun yapıp savuttura savuttura gezerim inş. :dance::dance:
insallah ya tek hayalim uzun sacli olma:sinifsinif:yeniden koparmaya baslamazsam uzuycak insallahkaydirigubbakcemile2
Evet canım benimde en büyük hayalimhihoyyyt başlamak kolayda bırakmak zor okadar bırakmıssın sabret canım( bende tabi) bizim de bigün öyle saçlarımız olacak. hiç uzun saçım omadısenağlama
benimde hic uzun sacim olmadi kizzzzzzzzzzzz:sinifsinif:
tebrik ederimmmmmmm alkisalkisalkis
3ü bir arada :roflol:
Ben de düz saçlarım olsun isterdim. İnsanoğlu ne nankör, hep kendinde olmayanı istiyor :kedi:
Sana bigudi hediye edelim o zaman :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?