- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Ballarım yorumlarınızı okudum öncelikle samimiyetle ve güzel cevaplar verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim :) serumların fiyatlarını söyleyebilir misiniz bana belki işe yarar ayy eskiden hiç bir yere gitmediğim takdirde gun de 2 3 kez saç düzleştiriyordum şimdide çok pişmanımmmmmm off. ayrıca ben makasla kesince uçlarında beyazlar oluşuyor :S
sac düzleştirici veya maşa ya da başka bişey hic farketmez,hepsi sacı mahvedıyor,olabıldıgınce uzak dur canım..eger sacında kat falan yoksa,evde uclarından kes arada..besleyici ürünlerden kullan..sacların daıma nemlı olmalı..kuru sac cabuk kırılır ve dökülür...sıcak su sac dıbındeki dogal yagı alır kurutur bu da aklında olsun..ılık suyla banyo yap
( cok mu sey soyledim acep ) :))
sıcak su olayını biliyorum canım. saçlarım diğer arkadaşlarında dediği gibi yerinde sayıklıyor 2 aydan beri ısıtıcı sürmüyorum. serum kullanıcam bakalım nolcak
Ballarım yorumlarınızı okudum öncelikle samimiyetle ve güzel cevaplar verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim :) serumların fiyatlarını söyleyebilir misiniz bana belki işe yarar ayy eskiden hiç bir yere gitmediğim takdirde gun de 2 3 kez saç düzleştiriyordum şimdide çok pişmanımmmmmm off. ayrıca ben makasla kesince uçlarında beyazlar oluşuyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?