Yok aslında boyadıkça beyazlar diye bir yalan dolaşır ama bilmem ırsidir beyazlık.
Saçınıza keşke o 7.3 ü vurmayaydınız. Tamamını mı tutamını mı boyadınız bilmiyorum. Benim de saçlarım koyu kestanedir. Bende tutup 9 no boyadığımda açmazdı , cünkü boyasız saçlar boyayı kabul etmez. Eğer doğal boyasızaa saçlarınız papatya sprey ile önce bir rengini kırın tabiki biraz soğan kabuğu dediğibiz gibi olur. Ben öyle yapardım önce kendi capımda acardım papatya özü zaten saça asla zarar vermez e sonra saç hafif kumrala dönük boyardım 12/00 ı olurdum sarı bu kadar basit. Kolestonun 12/00 ı koyu saçları açmada etkili . Eskiden cok önerirdim palettenin yoğun açıcısını ama artık KESİNLİKLE öneemiyorum. 1 turuncu yapıyor 2 cok açmıyor 3 cok az en az 3-4 kutu gdiiyor.
Size önerim kolestonun röfle seti , asla yıpratmaz ve pratik yöntemle saçınızı gölgelendirir , 2 kere yapsanız sarı olursunuz zaten :) düz sarıya geçmek isterseniz kolestonun açıcısı ile açıp (cok kuvvetli acıyor aman dikkat) sonra 12/0 boyamanızı öneririm